24 nov 27, 22:36:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted melyik a legerősebb?
Rasengan
Chidori/Raikiri
Oadama rasengan
Fuuton rasengan
Fuuton rasenshuriken
A sasuke féle kardos chidori (Chidori Nagashi)
A Sasuke féle távolsági chidori
Végső Rasengan
Rasenrengan

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rasengan vs. Chidori. Melyik, miért?  (Megtekintve 65238 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
hundory
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 08 júl 29, 09:19:07 »

Sztem mindenképp a legvégső rasengan a nyerő... ha nézzük, h miko naruto összecsapott sasuke-vel, akk abban a rasenganban nem volt benne a természetmanipuláció, meg az ilyenek, a chidori meg tökéletes volt, me az kakashi má tökéletesítette... és miko sasuke a kórházban kihívta narutót, akk ott volt kakashi, ő állította meg őket, és biztos volt abban, h naruto nyer... Mosolyog remélem vágjátok... Nevet
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #151 Dátum: 08 júl 29, 18:21:53 »

Bocsi, de Narutónak semmi köze a Legvégső Rasenganhoz. Ahogy egy hozzászólással visszább is írtam, az Jiraiya jutsuja.
És ha Yondaime nem tudta szél elemmel kombinálni a Rasengant, akkor Jiraiya sem, ergó a Legvégső Rasenganban nincs elem, ergó a Fuuton Rasen Shuriken üti a Legvégső Rasengant (kivéve talán ha volt benne egy kis senjutsu is). ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Deidara94
Újonc
*

Piercingmester:)

« Válasz #152 Dátum: 08 aug 11, 12:44:24 »

Chidori - ergo mert szentem a rasengan egyenlő a rombolással, és csak egy féle képpen használhatjuk - hozzávágjuk az ellenfélhez .
Chidori - ezerféleképpen lehet használni, lehet hogy nem is végez akkora pusztítást, de kakashi az egyik mangában azt mondta,, hogy azért ilyen a chidori , hogy sose okozzon neki csalódást" Vagyis pl.: Ha mondjuk víz elemmel bevonja magát az ellenség oda csapsz neki egy chidorit azt máris kimúl, de ez a föld elemre is igaz. Tehát a resengan míg egyféleképen a chidoori ezerféleképpen lehet irányítani.
Naplózva

Láv end Písz, és örökké éljen a conról az AKACSOKI:) Ők a legjobbak:)
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #153 Dátum: 08 aug 11, 14:18:32 »

Rasengan tipusai: Sima Rasengan, két kézbe is lehetne rasengant, Test rasengan(kaiten ikszdé ) Oodama Rasengan, elem manipulációval lért rasengan. fuuton rasengan hoen rasengan, doton rasengan, raiton rasengan, suiton rasengan senjutsu rasengan. Nem voltak még de lehetségesek. Chidori jó suiton meg doton ellen, más? Ja hogy a chidori egy sima villám tech még maga rasengan csak egy forma maniouláció végtelen kominálási lehetőséggel. Ezer féle képen lehet Rasengant csinálni attól hogy nem láttuk még soha. Sasuke is cska teljes test chidorit chidori kardot chirdorit tud csinálni.  Ráadásul a rasengan pontosabb(rasengan vs chidori a viztárolón.
Az a baj hogy sok fillerek allat Rasengan anynira le lett butitva.

Spec én egyikre se szavaznék. Chidorit azért sok chakrat igényel és ezért nem alkalmas hosszútácon. Rasengant meg azért mert az alap rasengan elég gyenge de ha vesszük azt hogy mennyi mféle képpen lehetne alkalmazni akkor rasengan.
Naplózva
Deidara94
Újonc
*

Piercingmester:)

« Válasz #154 Dátum: 08 aug 12, 07:15:42 »

Lehet, de így is úgyis aakár milyen oldalról nézzük perpill. kiütik egymást. Tehát szentem egyformán erősek.
Chakra!
Bocsi, neharagudj:)
Naplózva

Láv end Písz, és örökké éljen a conról az AKACSOKI:) Ők a legjobbak:)
Avenger1992
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #155 Dátum: 08 aug 24, 13:01:32 »

Szerintem a fuuton rasen shuriken elintézte vele az akatsuki tagot aki mind az öt elemi erővel bírt.Csak hát veszélyes használni. nagyon.
Naplózva
akakashi26
Chuunin
*

« Válasz #156 Dátum: 08 nov 17, 00:28:38 »

chidori meg rasengan!!!

minakettő a legjobbb, csak a chidori mégobb!!

mert hát végülis kinyírta vele Kakuzu-t, csakhát neki sok púp vanahátán!!! ikszdé
Naplózva
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #157 Dátum: 08 nov 18, 17:35:37 »

chidori nagashi mert nagyon hatékony jutsu
Naplózva
Adam-sensei
Gennin
*

« Válasz #158 Dátum: 08 nov 25, 14:32:51 »

Attól függ h melyik változat..  Sima sima eseténm sztem a chidori gyilkosabb de a rasenganhoz kevesebb chakra kell
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #159 Dátum: 08 nov 25, 19:58:24 »

Egymas ellen nezzuk a 2 jutsut, akkor a Fuuton Rasenshurriken konnyeden gyoz a chidori/rakiri ellen. Ennek 1 oka van. A szel elem a villam felett all. Mosolyog Es meg nem is beszuletunk a sennin fuuton rasenshurrikenrol.... Nevet Mar ha lesz olyan... Mosolyog
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #160 Dátum: 08 dec 03, 13:07:25 »

Rasengan. Egyszerűen magával ragadott az egész Jutsu. Zseniálisan néz ki ahogy spirálisan előjön egy gömb.  Pontosan És persze nem is gyenge.  Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
itachicrying
Gennin
*

« Válasz #161 Dátum: 08 dec 24, 00:18:41 »

Szerintem a Kyuubi chakrája 1000x nagyobb mint Naruto Chakra manipulációs bizbas_za. Így a Rasenganból a Végzet völgyés Ultimate fatality megkarcolom a fejpántod Rasengan a legkeményebb a Rasengan tárházból!És Sasuke mit kezdhet a kyuubi erejével?Semmit Nevet
Naplózva
norbie 12
Akadémiai tanár
*

zabuza bácsi :-)

« Válasz #162 Dátum: 08 dec 28, 19:55:49 »

nekem az a véleményem hogy minketövel lehet öldökölni ha jol használod  Nevet de a legvékső rasengan  a nyerő ( amit jiraya ad az egyik pein-nek )
Naplózva

szia szeretem a narutott ennyi :-)
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #163 Dátum: 08 dec 30, 18:38:56 »

A fuuton rasen shuriken-re szavaztam, mert szerintem a legerősebb. És arra a kérdésre pedig, hogy a sima rasengan vagy a chidori erősebb?
Szerintem jó sokszor hallotta mindenki, hogy a rasengant mien nehéz megtanulni mert... igaz hogy a chidorit is csak 2 ember tudja, de attól még nem annyira nehét jutsu. Ha a figh-okat nézzük a víztározósnál a rasengan nyert, és a kyuubi féle rasengan a végzet völgyében? ott mi történt? Naruto sasuke fejpántját találta el, ami ugyebár elég erős kis anyag, tehát ott nem lehet azt állítani, hogy a chidori nyert volna...
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 30, 18:54:20 írta Rachet » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #164 Dátum: 08 dec 30, 18:57:43 »

Arról azért nem kell megfeledkezni, hogy a Végzet völgyében mikor összecsaptam, nagyjából ugyanakkora erővel bírt mindkettő, és mindkét Jutsu eltűnt a nagy fénygömbben. Naruto is eltalálhatta volna Sasukét, de Naruto nem akarta megölni az emoprince-t, Sasuke viszont igen. Naruto csak azt akarta bizonyítani hogy már meg tudja érinteni a homlokát.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins