bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #240 Dátum: 11 dec 17, 10:55:42 » |
|
Szerintem aki kimaradt a listárol az a tsucsikage(nemtom hogy kell irni)már szinte halott és még alig kezdődőtt el a tobi vs kagék csatája és min 1 kage biztos meghal és a legvalószínűbb ,hogy ő lesz. Tobinak is mindenképp meg kel halnia mer ő a fő gonosz de kabuto a hullái nélkül nem ér semmit szal őt a háború után még simán bebörtönözhetik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ranzorser
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A Homok Ura
|
|
« Válasz #241 Dátum: 11 dec 17, 15:50:27 » |
|
Yamatoban ( mint láthatjuk a mangában Kabuto elrabolja) biztos vagyok, de szerintem Tsunade-banya is meghal valami harc közepette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #242 Dátum: 11 dec 18, 13:16:21 » |
|
Mod.:
Tsuchikage hozzáadva a listához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #243 Dátum: 12 júl 17, 16:34:58 » |
|
Tsuchikagéra szavazok szegény annyira próbálja megállítani Madarát hogy ez lesz a veszte. Tobi igaz hogy fő gonosz de kitudja lehet folytatódik a Naruto és kiderül hogy túlélte nem lehet tudni...
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 12 júl 17, 16:57:09 » |
|
Hát igen most úgynéz ki hogy az öregapó fog...Vagy esetleg Tsunade. Kishi mivel visszaemlékeztette Tsucit egy-két részben ő magyaráz narutonak szerintem ő fog meghalni,vagy lehet hogy ő fog veszélyt jelenteni valamilyen szinten madarára,viszont ez kétséges...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #245 Dátum: 12 júl 17, 16:58:41 » |
|
Hát igen most úgynéz ki hogy az öregapó fog...Vagy esetleg Tsunade. Kishi mivel visszaemlékeztette Tsucit egy-két részben ő magyaráz narutonak szerintem ő fog meghalni,vagy lehet hogy ő fog veszélyt jelenteni valamilyen szinten madarára,viszont ez kétséges...
Szerintem előbb utóbb Tsunade is meg fog halni Orochimaru is szinte már a halálán van hiába élesztették újra, van egy érzésem hogy a Sanninok kihalnak.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 12 júl 17, 17:03:58 » |
|
Szerintem addig nem fog meghalni míg Naruto nem lesz alkalmas a Hokage címre,így lehet megússza a halálát Tsunade...A végére meg szerintem láthatunk majd egy Sasuke vs Naruto fightot,fogalmam sincs ki fogja megnyerni,de valamiért Narutora szavaznék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #247 Dátum: 12 júl 17, 20:01:06 » |
|
Iruka remélem kap még pár képkockát, és ha már Kishi úgy is nekiáll lerajzolni, azzal a lendülettel meg is ölhetné. Ja, és Lee is meghalhat, hogy ne teljesüljön az álma, mert kell a bukás meg a dráma is egy jóféle shounenbe (Fairy Tail - Tenrou sziget, One Piece - Sabaody, Marineford).
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #248 Dátum: 12 aug 29, 07:48:54 » |
|
Nekem mindegy csak ne Hinata, Neji, Kakashi, Tenten legyen az.^^
Amúgy én is egyetértek: ha Killer Bee meghal ott hatalmas gyilkolászást rendezne a Raikage.
Azt el tudnám képzelni h Sakura meghalna..valahogy feláldozná magát hogy megmentse Narutot vagy valami.. mind1 remélem meghal.^^
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #249 Dátum: 12 aug 29, 07:55:30 » |
|
Szerintem Gai meg fog hallni, Naruto-t remélme, hogy nem. A többiek közül még Tobit tartom esélyesnek. Ja amúgy Tobi 2x van.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #250 Dátum: 12 aug 29, 11:33:53 » |
|
Moderátor: 2. Tobi eltávolítva a listából.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #251 Dátum: 12 aug 29, 12:04:36 » |
|
Amúgy yamatoval most milett? Hiszen belőle nyerték ki a zetsukat ,gondolom akkor már meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #252 Dátum: 12 aug 29, 12:59:12 » |
|
Vele csak felerősítették a falba épített Első Hokage üres porhüvelyének hatását. Elvileg még él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #253 Dátum: 12 aug 31, 16:07:21 » |
|
Én sokat kinyírnék Kishi helyében Név szerint Gait 8kapu technikáját kinyitva, aztán a tsuchikagét és a hokagét madara által, aztán madarát és obitot naruto által. Sasuke, Kabuto pedig legyenek jó kisfiúk, álljanak át a jó oldalra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #254 Dátum: 12 szep 08, 20:18:53 » |
|
Szerintem Madara (már eleve hulla de majd lepecsételik), Obitot úgy gondolom h meghal (valami érzelgős bűnbánós "búcsú" kíséretében), Kabuto vagy meghal, vagy bebörtönzik, Sasuke lehet, oro-nál valószínű h bevégeztetett. "jók": vagy Gai vagy Kakashi lehet h meghal (nem akarom h Kakashi meghaljon ), Tsutsikage (öreg és itt az idő 1 kis kageváltásra).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|