24 nov 27, 18:46:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted ki hal meg a manga végéig?
Naruto - 76 (4.6%)
Sakura - 51 (3.1%)
Sasuke - 188 (11.4%)
Hinata - 14 (0.8%)
Kiba - 14 (0.8%)
Shino - 8 (0.5%)
Neji - 28 (1.7%)
Lee - 22 (1.3%)
Tenten - 5 (0.3%)
Ino - 10 (0.6%)
Shikamaru - 6 (0.4%)
Chouji - 7 (0.4%)
Kakashi - 104 (6.3%)
Gai - 34 (2.1%)
Kurenai - 9 (0.5%)
Tsunade - 166 (10.1%)
Kabuto - 174 (10.6%)
Sai - 25 (1.5%)
Tobi - 243 (14.7%)
Zetsu - 164 (10%)
Yamato - 44 (2.7%)
Juugo - 57 (3.5%)
Karin - 55 (3.3%)
Suigetsu - 51 (3.1%)
Temari - 3 (0.2%)
Kankurou - 14 (0.8%)
Iruka - 62 (3.8%)
Tsuchikage - 14 (0.8%)
Összes szavazó: 480

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szerinted ki hal meg a manga végéig? Miért és hogyan?  (Megtekintve 47461 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
titius
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sharingan

« Válasz #225 Dátum: 10 máj 05, 20:30:54 »

Az Akatsuki biztos kifog halni ,Sasukét is beleértve ,az kérdés viszont ,hogy jóként vagy rosszként hal meg.Igazából jóként kéne és akkor Naruto beteljesítené az ígéretét is.
         Tsunade is meghal ,mivel Saukárank felkell nőnie és hősnővé kell válnia.
Remélem Sakura meghal valahogy ,mert utálom a karakterét.
     Tsuchikage is meghal szerintem ,mert ő öreg begyepesedett ,mitn Chiyo volt ,de végül meglágyul a szíve és beáldozza magát az új generációért.
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #226 Dátum: 11 jan 17, 18:08:04 »

Ide se tegnap írtak.
Amúgy olyat lehet csinálni, hogy aki már meghalt, azt kiveszitek a lehetőségek közül? Mert hát... arra már nincs értelme szavazni (pl Pein).

Én jelöltem:
  • Sasukét, mert jót tenne a sorozatnak, ha a végső harcban veszítene Naruto ellen  Nevet
  • Kakashit, mert egyszer már meghalt, de visszatért. De szerintem meg fog halni végleg.
  • Tsunadét, mert ő a Sannin utolsó élő tagja, de végül valahogy ő is életét veszti.
  • Tobi, mert úgy tűnik, ő a fő gonosz, és vagy Naruto vagy Sasuke öli meg.
  • Zetsu, mert ilyen fejjel nem maradhat életben  Pojén
  • Iruka, mert őt se tudnám elképzelni 50 évesen  Nevet. Talán Kishi megöli Naruto szeme láttára és ettől + erőt fog kapni. Bár Iruka nehezen keveredik harcba => megdől az elméletem

(ezeket úgy írtam, hogy én csak az animét nézem  smirksweat)
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 18:10:56 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #227 Dátum: 11 jan 17, 19:17:47 »

Három szavazatom már bejött.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #228 Dátum: 11 jan 18, 09:28:10 »

... aki már meghalt, azt kiveszitek a lehetőségek közül?...

Moderátor:
Pein és Konan kivéve a listából.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #229 Dátum: 11 jan 18, 09:51:25 »

Kisame is ki lehet venni.  Mosolyog
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #230 Dátum: 11 jan 18, 17:24:01 »

A maradék négy szavazatomról írok.
Yamato: Szerintem neki meg kell halnia, hogy lezárhassák végre a múltat és ahogy most a manga áll... lehet, hogy bejön
Gaara: Az én elképzeléseim szerint vagy Narutot védi meg valamitől és belehal vagy a ninja háborúban áldozza fel magát pont, mint amikor a faluját védte a shippuuden elején.
Naruto, Sasuke: Számomra egészen egyértelmű, hogy megölik egymást, (legalábbis remélem) aztán, hogy Masashi-san milyen csavart visz bele azt már nem tudom.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #231 Dátum: 11 jan 19, 16:19:26 »

Sztem Saske "rosszként"megöli Tobit ,Naru megöli Kabuto-niichant, útközben meghal Tsunade mint az utolsó mohikán akarom mondani sannin, Iruka azért hal meg mert alig erősebb egy átlag chuuninnál és így az első komolyabb ellenfele kivégzi és végül Saske vs. Naru =Kettős halál.Így visszaolvasva am a várható haláleseteket egy csöppet depis egy topic Ördögi
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Nikócca
Gennin
*

« Válasz #232 Dátum: 11 máj 20, 21:17:30 »

tsunade: mert az utcsó élő sannin, és meg kell halnia vagy el kell vonulnia öregotthonba hogy naruto lehessen a hokage Nevet
szerintem még sasuke + taka összes tagja meg fog halni. egyik gyenge másik idegbeteg a 3. meg ??? na mind1 távozniuk kell:)   
jah meg szerintem is Iruka. túl gyenge meg feláldozná magát bárkiért.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #233 Dátum: 11 dec 09, 10:11:55 »

Szerintem Gai meghal, mert kinyitja a 8. kaput (remélem). Nem mint ha a halálát kívánnám, csak már az alap naruto történet elején szó volt róla, és azóta látni szeretném.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #234 Dátum: 11 dec 09, 18:04:11 »

szerintem jó lenne, ha lehetne az összes még elő szereplőre szavazni ^^ mert mivan, ha szerintem mindenki meghal? :"D
az akatsuki tuti kihal..... szöcske és nauto: mindkettő, vagy egyik sem, gai remélem kinyitja a 8. kaput. és remélem, hogy valaki mehgal a fiatalabbak közül is: choji, tenten, ilyesmi.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #235 Dátum: 11 dec 10, 18:06:39 »

Sasuke: ha olyan vége lesz amit gondolok amolyan "happy end" akkor ő meg fog halni Szomorú
Tobi & Zetsu: ők is "rosszfiúk" szóval ha happy end lesz menniük kell.. meg Tobit (ezta gonosz formát amúgy sem bírom, Zetsuval nincs nagyon bajom)
Sakura: neki meg KELL halnia és kész

sokan mondták Kakashit és van olyan megérzésem ami a halála ellen és mellett szól, de nem jelöltem be mert utálom ha iylen téren igazam van Sír
szóval van egy olyan szar érzésem hogy meghal, mert ha a 7-es csapatból meghalna Sasuke, akkor egy "jófiúnak" is meg illene(?) halnia...remélem nem ő lesz az, bár most, hogy odament Tobi ellen Gaival...hát azért remélem mindketten megússzák
amúgy azért nem halhat meg mert, ugye egyszer már meghalt, és felélesztették, egy újabb halál nem lenne erőltetett? mindenki reménykedne hogy feltámasztják meg ilyenek és nem. valahogy ez így nem illene ide
Naplózva

Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #236 Dátum: 11 dec 10, 18:27:45 »

Én jelöltem Tobit-fögonoszként mennie kell
Zetsu-akatsukis gonoszként menie kell
Kabuto-utálatos, bocs Kabuto fanok (már ha léteztek), az öhalála már úton van itachi képében.
Sasukére raktam mert számára már nincs visszaút, túl sok rossz dolgot tett, Konoha se fogadná be többé, ebben a voksban nem vok biztos.
Most had mondjak párat az általatokk megemlitettekröl. Tsunade-nem hinném hogy meghal.
Sakura-biztos hogy túléli, mért halna meg.
Tsucsikage-nem hinném hogy akármeik kage meghalna.
Kakashi-egyszer már meghalt, elég valószinü hogy mégegyszer nem fog.
Iruka-gyengének gyenge, de ha a halála közeledne már mutattak volna valamit róla felvezetés képp de mivel ilyen nem volt ezért nem is hiszem hogy meg fog halni
Persze ezek csak az én véleményeim.
Ja Gai-nem hiszem hogy valaha is képes lessz kinyitni a 8. kaput de nem rossz gondolatmenet. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 18:31:02 írta Akatsukis » Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #237 Dátum: 11 dec 10, 19:13:41 »

Van valaki, aki nem szerepel a listán, de szerintem elkerülhetetlen a halála, ez pedig nem más, mint Killer Bee. Gondoljatok csak bele, kicsit izgalmasabb lenne a sztori, ha már csak Naruto hiányozna Tobi gyűjteményéből, nem?
Remélem nem lesz igazam, mert Jiraiya halála is elég nagy trauma volt a számomra. Komolyan, az a fejezet teljesen elcseszte a napomat.
Naplózva
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #238 Dátum: 11 dec 11, 00:53:45 »

Killer Beet nem ölheti meg story kaszása-túl közkedvelt és fontos része a storynak, de belegondolva nem egy hülye ötlet. Viszon azért sem jönne össze mert: Tobi vs Naruto & Bee final fight. Most nem lessz olyan hogy Tobi elkap eggyet a kettö közül, vagy Tobi nyer és a Holdszeme terv teljesül mert elkapj Narutot és Beet vagy Tobi veszít, Naruto és Bee-happy, dont worry.
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #239 Dátum: 11 dec 11, 16:53:00 »

Van valaki, aki nem szerepel a listán, de szerintem elkerülhetetlen a halála, ez pedig nem más, mint Killer Bee. Gondoljatok csak bele, kicsit izgalmasabb lenne a sztori, ha már csak Naruto hiányozna Tobi gyűjteményéből, nem?
Remélem nem lesz igazam, mert Jiraiya halála is elég nagy trauma volt a számomra. Komolyan, az a fejezet teljesen elcseszte a napomat.

Jajj az a rész nekem is Szomorú még sírtam is ahogy szoktam és elvárható...Asuma, Kakashi, meg mikor Itachiról kiderült minden és visszanéztem a halálát...

Kabuto-utálatos, bocs Kabuto fanok (már ha léteztek), az öhalála már úton van itachi képében.

hogy vonhattad kétségbe a tesókám létezését??!! ikszdé

Beehez: őszintén szólva sablonos lenne ha csak Naruto maradna, de Bee halálát ha megtudja a Raikage az szétdarabol mindenkit az 100.. amúgy is forrófejű.
Amúgy esetleg Tsunade? Mmint Jiraiya kilőve, Orochimaruból csak a DNSe maradt, drámai lenne ha a Sanninokat mind megölnék. Hmm.

De szerintem egy antihappyend beleférne olyan szinten hogy Sakurának lőttek.. :/ nagyon nemszeretem, kétszínű "száászkéémániás" és gyógyítani más is tud, meg sírni is...
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 16:54:44 írta ^^ » Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins