Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #210 Dátum: 09 okt 10, 11:14:24 » |
|
Hát nézzük: 1. Sasuke,mert sztem túl nyálas lenne ha végén visszamenne Konohába,inkább gonosz lesz(lett?)és emiatt majd mint leendő főgonosznak pusztulni kell. 2.Tsunade,mert eddig mindegyik főszereplőnek meghalt vki aki fontos,Sakura ezáltal fog felnőni. 3.Madara,mert Sasuke fogja megölni mint anno Orochimarut,és átveszi a helyét. 4.Gai,Kisame öli meg 5.Kisame,Lee megbosszúlja Gai halálát. 6.Kabuto,mert mért ne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riku-san
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 09 okt 10, 14:07:59 » |
|
lássuk csak. 1. Saske mert nagyon Vader-re hasonlít és mint tudjuk a "gonosz" Jó karakter meghal a végén egy jó tett miatt. 2. Pein. Tudtommal már nem is él 3. Zetsu. A végére már csak nem lesz akatsuki és akkor neki annyi 4. Kisame. 8 farkú megöli. 5. Tobi. Vagy Naruto vagy Saske megöli. De inkább Naru 6. Kabuto(Oro): Mert vadászik saskera és ebbe hal bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #212 Dátum: 09 okt 10, 14:10:04 » |
|
Nucklear nagyon jó listát írt össze a szereplők haláláról. Ezen véleményen vagyok én is. Először úgy gondolom, hogy Sasuke először Madarát öli meg, de nem nagyon hiszem, hogy átveszi a helyét és parancsokat fog osztogatni. Eddig mindent ő oldott meg, ő akarta véghezvinni a feladatát. Igaz, a kis csapat segítségével, mert azok másokkal foglalkoztak. Naruto pedig Sasukét teszi el láb alól, mert nincs más választása... de lehet, hogy Karin is vele tart (őt valszeg Sakura öli meg) Kabutót sztem Anko öli meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #213 Dátum: 09 okt 18, 08:57:03 » |
|
Hmm én arra voksolnék hogy egy Karin VS Sakura harcban mindketten elpatkolnak... Vagy csak Karin... Sasuke már az elején halálra volt ítélve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #214 Dátum: 09 okt 18, 10:58:13 » |
|
Sasuke! Én még mindig ugy vagyok vele, h messze áll a főellenségtől, de egy már ennyire elszúrt életet nem lehet ujra kezdeni, feláldozza az életét Narutoért. Kabuto! Mindenképpen meghal, nem fogja Orochimarut legyőzni (hál' istennek visszatér) Ino, Tenten! Nem tudom h mikor és miért, de jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #215 Dátum: 09 okt 30, 21:36:48 » |
|
Sasuke a manga végén fog meghalni, az lenne a normális ha a manga végén halna meg, és ezzel Narutonak lenne egy betartatlan ígérete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #216 Dátum: 10 jan 03, 19:30:59 » |
|
Lassan az lenne a helyes kérdés, ki nem fog meghalni. Kishimoto belehúzott, hogy a 'felesleges' karaktereit feltápolja, majd kinyírja, de talán négy-öt figurája van, akik nem feleslegesek hivatalosan, bár én személy szerint meg tudnám cáfolni őket is.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Super Saiyan
|
|
« Válasz #217 Dátum: 10 jan 21, 17:34:09 » |
|
Hát sztem aki(k) meghalnak: Tobi az biztos meghal de nem hinném h Sasuke végezne vele, sztem Naruto fogja elintézni Hát Sasuke, nem tudom de kb 90% hogy nem fog meghalni de hogy mi lesz azt nem tudom... lehet ha kiderül az igazság az Uciha klánról akkor megbocsátanak neki nem tudom ez 1 feltételezés A többi akikre tippeltem volna már meghaltak ezért nem írom le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RikuCute95
Újonc
Nem elérhető
Kage:D
|
|
« Válasz #218 Dátum: 10 jan 23, 21:43:14 » |
|
Én Nejire is szavaztam...Szerintem megfog halni...a halálának köze lesz Hinatához. Szerintem. mivel olyan óvó személyiség lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 10 ápr 30, 23:19:33 » |
|
én most tippelek egyet Pein-re remélem el fogom találni Sasuke valahogy feláldozza majd magát Narutoért a harcok után,és naruto majd kinyírja tobit xd a többi akit tippeltem csak akatsukisok,illetve még Tsunade-t raktam be,ha a 2 sannin meghalt,ő se maradjon már xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #220 Dátum: 10 máj 03, 18:43:26 » |
|
Én csak 4-re tippeltem :
1.Kabuto 2.Tobi 3. Kisame 4.Zetsu , azért mert szerintem a manga/anime végére minden "gonoszt" meg fogják ölni , és a legtöbbel szerintem Naruto fog végezni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #221 Dátum: 10 máj 04, 15:24:32 » |
|
Nem tudom de még senkiben nem vetődött fel, hogy Naruto meg fog halni??? Mert bennem igen Szeritnem a végén láthatunk 1 jo kis sasuke vs naruto harcot mejnek a végén mind2-en meghalnak a részeltek nemfontosak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #222 Dátum: 10 máj 04, 22:33:47 » |
|
ebbe csak az a szépség hiba, hogy így a manga befejezésnek nem lenne semmi de semmi értelme.Igazándiból nem hiszem hogy maga a fő hős meghalna, az hogy Sasuke megfog halni arra 60% esélyt látok de hogy Naruto erősen kétlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #223 Dátum: 10 máj 05, 06:42:53 » |
|
Majd meglátjuk szeritnem ez is egy lehetőség, egy nem megszokott befejezésre Hiszen Kishi azért rendesen niyrkál mindenkit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #224 Dátum: 10 máj 05, 10:54:23 » |
|
Sztem most is lesz majd olyan Konohai aki elpatkol. Kabuto kis seregét nézvén nem sok shinobit tudnék mondani, aki ezekkel felvenné a versenyt. Főleg ha egyszerre lendülnek akcióba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|