seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 márc 23, 01:14:24 » |
|
Hát én szívből remélem hogy nem lesz igazatok abból a szempontból hogy Kiba, és Kakashi Két olyan karakter akikre alapozok hogy legalább ők megmaradnak. Mert amúgy gonosz párti vagyok de azt nem várhatom el, hogy a rosszak életben maradnak De akkor legalább a 2 kedvenc jó szereplőm hagy. ^^ Én nem érzem amúgy hogy Kiba megfog halni , teljesen felesleges lenne a halála. Kakashira több esélyt látok, de mivel ő is mondhatjuk hogy főszereplő, nehezen hiszem hogy csak úgy eldobná őt Kishi.... A 3 sannin magától értetődik már szerintem hogy mind ki lesznek végezve Én már csak abban bízok hogy Tobinak meglesz kegyelmezve ( én nem nézem tovább ha nem ), bár hiú remény ez is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 márc 24, 18:09:07 » |
|
Én is remélem hogy Kakashi kihúzza.Azt meg hogy meghalt Jiraiya azt meg nem tudtam elhinni...az sokkoló volt ezzel a szavazással csak egy baj van:ha valaki végnézte ill. olvasta a mangát akkor tudja hogy ki fog meghalni(pontosabban ki halt meg) :'X
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
Sofia-chan
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 márc 24, 19:23:31 » |
|
Kegyetlen a sors, pont abba a háromba lettem """szerelmes""", akik... hát... úgy biztos vagyok benne, hogy meg fognak halni. Szomorúúú kilátások ezek egy Sannin-függőnek. De hátha majd fel támadnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 márc 24, 23:31:00 » |
|
Az semmi. Én azt bírom a legjobban, aki már akkor halott volt, mikor az egész történet elindult. Különben minden gonosz meg fog halni a végére. (Sz.tem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 márc 25, 13:42:32 » |
|
Minato: veled vagyok. nekem is Minato az egyik favom, tök ari. Jiraya tényleg megrázó volt, de ami mégdúrvább lesz, hogy hogy fog reagálni szegény Tsunade és Naruto. előre sajnálom őket, szerintem nagyon ki lesznek Peint sztetekki fogjamegölni? Tobira 2 tippem van: Naruto vagy Kakashi, bár ő mit kap hameglátja kinek a teste az... jááááááááj, szegény
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
david-kun
Vendég
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 ápr 12, 15:47:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 ápr 12, 17:08:48 » |
|
Hát sztem szegény Kakashi is meg fog halni...(csak ne legyen igazam ) Főleg hogy ha kiderül h Tobi=Obito, mert akkor sztem elég nagy lesz rá az esély h Tobi megöli... Meghát hogyha meghal, akkor Naruto annyira dühös lesz, hogy a puszta nézésével megöli az egész Akatsuki bagázst
|
|
|
Naplózva
|
People live their lives bound by what they accept as correct and true, that's how they define "reality" but what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts...their "reality" may all be a mirage. - Uchiha Itachi
Utolsó mondat: Mit félsz tőle? Hiszen csak egy nő...
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 ápr 23, 15:16:05 » |
|
Én peinre szavazok mert a főgonoszok soha nem élik tul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 máj 02, 10:36:44 » |
|
Jiraiya és Itachi egyébként is meghal, talán még Irukára gondolok, de nem tom miért... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 máj 02, 17:37:38 » |
|
Én Kabutóra szavaztam. Tuti, hogy ő fog meghalni Temari-san: Miért Iruka halna meg?????? Alig szerepel már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 máj 02, 20:22:33 » |
|
Miért Iruka halna meg?????? Alig szerepel már... Talán ezért is, meg valahogy olyan érzésem van, hogy ezt már olvastam valahol (esetleg fanfic ?) és azt kevertem bele :'X nem tudom, de az a két személy biztos meghal, mivel már meghaltak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 máj 03, 11:23:43 » |
|
Szerintem (sajnos) Jiraya is meghal, meg Kurenai.. És Pein, Itachi, Sasuke.. Szerintem pk meghalnak, de ki tujda..??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HUNTER
Vendég
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 máj 12, 15:59:14 » |
|
Hát az akatsukit végig ölik az biztos azon kivül Juugo-nak is nagy esélye van (elborul az vagy valami hasonló azt képtelenek megölni vagy ilyesmi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 máj 12, 22:37:25 » |
|
Sztem az egész Akatsuki + a Hebinek is be fog fellegzeni azonkívül ha már 2 sannin is meghalt szerintem Tsunade is utánukmegy. alapból meg sztem valami olyan tragikus befejezés lesz h Naruto & Sasuke kicsinálják egymást xD *forognak az agytekervényei, a leheséeg megoldásokon gondolkozik xD*
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 máj 29, 07:22:36 » |
|
Kakashi reméllem kibírja a végéig (és nem hal meg), az akacuki minden tagja elpatkol + Hebi SZőszikével... HEhehe
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
|