Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 ápr 03, 19:18:32 » |
|
Ja lehet melegeket lezbiket csinálni. mondjuk van aki ezeket a párosításokat szereti. én maradok a fiú-lánynál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 ápr 03, 19:44:15 » |
|
Ööö...én meg erre csak annyit mondok, hogy maradok a fiú-lánynál...és ezeket a dolgokat szerintem ne folytassuk, mert könnyen figyelmeztetés lehet a vége.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 ápr 07, 15:26:03 » |
|
Ha a kaszás a telkeden van akkor azt hiszem egy L and R tombstone-vel hozzá tudod adni a családhoz. (Ezt a követ titkoskód on; shift+jobbkatt a simre spawn L and R tombstone ) Amúgy tudsz is csinálni kaszást! ha bent van a titkoskód akkor valami kombinációval az összes NJK ruháját megkapod Nem tudom már sajnos mi ez :-S talán ctrl n de nem vagyok benne biztos, de a google tuti ki fogja adni Én most letöltöttem az akatsukit és mindig velük szórakozom Igen Itachi is benne van *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 ápr 07, 15:40:46 » |
|
Várj.. én a 2ben írtam most jutott eszembe, hogy sims3ban nincs is semmi sírkő (az ok amiért számomra uncsi ) bocsánat!!! =( Sims3ban nem tudom hogy kell ilyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 ápr 07, 17:38:03 » |
|
Ez a kaszás? Ilyen gagyi a köpenye nélkül? Ccc... Amúgy én a kettővel szórakoztam még, főleg építkeztem, meg ilyesm, de ismerek egy durván megszállott sims mániákust. Szerintem vagy hat éve alig tlet el nap anélkül, hogy játszott volna vele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 17:39:39 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 ápr 11, 23:15:54 » |
|
Most komoly ez a kaszás? Sims 2 ben azért ez is élethűbb volt... Én most úgy elvagyok a 2-ben mint a huzat. Az Akatsukit szoktam megcsinálni és játszadozom velük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 jún 01, 20:06:39 » |
|
Én nem tudom de a sims3ban nem sok élethű dolgot találtam Az emberek úgy mászkálnak mint akik a nadrágjába intéztek Nekem unalmas és a sims gyalázásának tartom már nem az a sims amit én megszerettem. (Viszont jó móka 2-esben játszani az akatsukisokkal )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 jún 01, 21:15:50 » |
|
Félre ne érts nem az ízlésed szándékszom bántani! Csak ez az én véleményem. Én a 3-ban am nagyot csalódtam sokkal jobbra számítottam. Nekem a kettő a favorit . *.* de tényleg ízlések és pofonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 jún 01, 22:10:06 » |
|
Neked kéne lenni az EA games egyik programozójának *.* Nagyon jó ötlet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 jún 02, 02:13:43 » |
|
Az elsőhöz is volt már iylen kiegészítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 jún 18, 20:18:11 » |
|
Feltettem a 3-at, csináltam benne két karaktert, és össze akartam hozni őket, mivel alapra csak lakótársnak állítottam. Mivel mind kettőt én irányítom, látom mit gondolnak, és már mind kettő bőven az etye-petyénél járt, de egy csókot nem engedtek meg a másiknak. Ez most mi?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zakuro-sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #221 Dátum: 13 jan 12, 02:19:23 » |
|
Sziasztok! Tehát ez a Sims részes.... Ha romantikázni akarsz valakivel célszerű elősször legalább barátokká válni.
Na ezt félretéve.... Nektek mik a kedvenc kiegészítőitek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #222 Dátum: 13 jan 13, 15:12:49 » |
|
Áhh a 3.-ban ez a második amit gyűlölök, hogy olyan nehéz összehozni az embereket. A 2.-ben egy Sim nap alatt megvolt, itt meg elég sok idő Amikor megcsinálod a Sim-et ajánlatos az egyiknek adni valamilyen "flörtölös" vagy "reményteli romantikus". Így elég sok minden könnyebb lesz Ha már a szerelemnél járunk, csak nekem nem jön fel házasság opció? Valaki amúgy nem tudja, hogy melyik (3.) kiegészítőnél lehet használni a "maxmotives"-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro-sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #223 Dátum: 13 jan 13, 21:43:20 » |
|
Valaki amúgy nem tudja, hogy melyik (3.) kiegészítőnél lehet használni a "maxmotives"-t? Ehhez nincs külön kiegészítő. Megnyitod a csalásablakot és beírod: testingcheatsenabled true (mielött kilépsz a játékból írd be újra, csak true helyett false-t írj... ha ezt nem teszed meg, a játékban bajok lehetnek) Miután ezt beírtad, menj a postaládádhoz, nyomd le shiftet és kattints rá. Akkor válaszd ki a "mindenki boldog"-ot. Amúgymeg: http://mysims.hu/tipp-tar/sims-3/a-titkos-kod-teljes-leirasa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #224 Dátum: 13 márc 23, 02:35:29 » |
|
Sziasztok! Tehát ez a Sims részes.... Ha romantikázni akarsz valakivel célszerű elősször legalább barátokká válni.
Na ezt félretéve.... Nektek mik a kedvenc kiegészítőitek?
Nekem a Pets és az évszakok a kettőből A harmadikkal nem igen játszottam sokat és kiegészítőkkel együtt sem volt olyan jó a játékélményem, mint anno a the Sims 2 alapjátékával. Viszont minap láttam egy kiegészítőt hozzá a boltban ami eléggé felcsigázta az érdeklődésem. Nem tudom sajnos a címét de ilyen misztikus lényekké válhatnak a simek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|