Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #180 Dátum: 12 jan 09, 22:15:51 » |
|
mindig felégedtem/éhen halattam az embereimet, vagy más módon irtottam ki őket. 1 szer befalasztam valakit (vendég) és napokik ott tartottam, 5000... ször behugyált elájult stb nem halt meg végül elengedtem olyan jó 27 nap után kicsikét, iciri piciri talán pszihopata voltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 09, 22:17:53 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #181 Dátum: 12 jan 09, 22:17:39 » |
|
Komolyan egyre jobb ötleteket adtok .... mostmár lassan muszáj leszek feltenni a laptopomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #182 Dátum: 12 jan 10, 09:53:21 » |
|
Nekem a kedvenc tevékenységem a házas és a simek elkészítése volt a sims 2-ben. Rengeteg házat építettem és rendeztem be, aztán egy újabba kezdtem. Ez a játék kreativitást fejleszti, és nagyon élveztem ezt a részét. Persze a kiegészítők közül az Ikeás és a csili-vili cuccos tetszik a legjobban. Az állatokról szóló kiegészítő is nagyon aranyos, de sajnos valamiért egy idő után elrontotta a többi kiegészítőt, és befuccsolt a teljes játék. Úgyhogy ezt a kiegészítőt nem nagyon ajánlom...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #183 Dátum: 12 jan 10, 10:27:47 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
ModerátorAjánlhatod mert valószínűleg ami neked volt meg kieg azzal volt a baj, mert nekem lazán megy és nem rontja el soha és szerintem úgy jó a sims hogy minden kiegje fenn van Én mindig őrültségeket csináltam, vagy épp egy családfát akartam nagyon megcsinálni, mintha egy régi család lenne aztán titkoskód... az építést azt mindig meguntam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 10, 12:27:03 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #184 Dátum: 12 jan 10, 15:24:51 » |
|
Nekem a kedvenc tevékenységem a házas és a simek elkészítése volt a sims 2-ben. Rengeteg házat építettem és rendeztem be, aztán egy újabba kezdtem.
Én is ezt a részét szeretem inkább a játéknak nem nagyon szoktam kínlódni a simekkel, főleg ha van terhes Bár mostanában kicsit megfordult a kocka Kedvenc cucc kérdés: hát, mit is mondjak.. a Konyhai és Fürdőszobai cuccok meg az Álom IKEA cuccok a kedvencek, talán. Én leginkább egyedi tartalmakat szoktam letöltetni húgommal [ruha, smink stb.] meg egyszer megcsináltam az Akatsukit *-*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #185 Dátum: 12 jan 13, 20:29:46 » |
|
Én azt szeretem, ha babát szülnek. Olyan cukin vannak megcsinálva a babák.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 13, 20:30:37 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #186 Dátum: 12 jan 14, 13:37:25 » |
|
Én mikor a pasik szülnek és az animációt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #187 Dátum: 12 jan 14, 18:25:07 » |
|
Ja, az ufobaba. Az olyan epic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #188 Dátum: 12 jan 15, 00:29:59 » |
|
Én nem csak ufóbabát csináltam így titkoskód és az a sírkő és terhessé tettem a pasikat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #189 Dátum: 12 jan 15, 11:02:36 » |
|
Ja, tényleg, a Spawn..., itt valami szó, amire nem emlékszem , L&D (Life & Dead) Amúgy ti visszahoztátok Bella Goth-ot? Én nem. Nme tudom, ez a téma nem ragaott el annyira...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #190 Dátum: 12 feb 15, 18:50:53 » |
|
Nem hoztam vissza, de olvastam róla, hogy hogyan kell. Én víz alatti házat próbáltam meg csinálni, de nem jött össze [húgomnak bezzeg sikerült.xD]
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #191 Dátum: 12 feb 15, 19:18:24 » |
|
www.mysims.hu weboldalon nagyon sok dolgot találsz majd. Barkácstippeket, tippeket a játékról. A sims tales menüben pedig történetek vannak, amik sims 2-vel vagy sims 3-mal készültek. Érdemes megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #192 Dátum: 12 feb 16, 16:07:47 » |
|
Köszönöm Bogi, már találtam is jó pár ötletet, hogy mikkel tudnék szórakozni Tényleg, egy kérdés: Lehet vajon többes [pl. hármas] ikreket csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #193 Dátum: 12 márc 08, 19:05:49 » |
|
Sims2ben úgy tudom, nem csak 2es ikreket. Sims3ban meg nem tudom. Én a sims2re szavazok amit tehetek fel a laptopomra xĐ . Remélem, hogy menni fog rajta Nekem is lennének elég durva ötleteim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #194 Dátum: 12 márc 08, 19:17:16 » |
|
Sims 3-ban ÉN úgy emlékszem lehetett 3 as ikreket.
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
|