24 nov 27, 05:28:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sims(1/2/kiegészítők)  (Megtekintve 73611 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Temari-san
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #150 Dátum: 09 szep 18, 21:18:31 »

Bármiféle kódot csak a CTRL+Shift+C kombinációval előhívott csalásablakba tudtok beírni.

Sok pénz a családnak:
1.) hozd létre a családod
2.) mikor a létrehozás után visszakerülsz a szomszédságba, akkor annyit tegyél, hogy kattints egy másik családra, hogy az legyen kiválasztva
3.) Ctrl+Shift+C és beírod, hogy familyFunds [családnév] [összeg].
Pl. van egy Black nevezetű családunk, és fél millát akarunk nekik adni, akkor a kód: familyFunds Black 500000 .
 Fontos, hogy a számokat csak mindenféle jel (alias pont, vessző, szóköz) nélkül üssétek be.
4.) Enter és mehet a gazdag családos játék! Mosolyog

Eleinte csak Éjszaákkal működött, de már a többi, újabb kieg.-ben is benne van, szal Éjszakák nélkül is mennie kell.

- - -

Van az a bizonyos titkos menüpontok kód, a boolProp testingcheatsenabled true. Ezt többször a szükséglethúzogatás miatt használják. Ha ez csak akkor működik, ha a játék töltődött egyet. Ez lehet:
 - család létrehozása után betöltődés a szomszédságba (ekkor a család létrehozása képernyőn kell beírni)
 - telken, és elmész a simeddel egy közösségire...vagy bárhova
Szóval a lényeg, hogy legyen egy töltés...

Hátha segítettem Mosolyog
Naplózva
Esztii
VIP

« Válasz #151 Dátum: 09 szep 19, 12:29:47 »

hmmm... ezt az elsőt én se ismertem, pedig kívülről fújok jópár kódot. amindenit =)
a titkosablak pedig eléggé veszélyes tud lenni szóval én ritkán használom mert már megjártam párszor :S
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #152 Dátum: 09 szep 19, 13:01:04 »

Hm..Nekem ezt nem akarja aktiválni Ohh My God Na,akkor másik kérdés: Hogyan lehet ebbe költözni?Ien fél magyar cucc van most rajta mivel nem eredeti Neeem
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #153 Dátum: 09 szep 19, 15:32:24 »

Mármint hogy hogyan lehet költöztetni a játékban? Ha már megvan a családod, akkor az első 3 lépést hagyd ki. Mosolyog
 1.) Belépsz a játékba/szomszédságba
 2.) Rákattintasz az első ikonra a panelen, valószínűleg Families lesz a neve; vagy megnyomod az F1-et.
 3.) Ezután kattints arra az ikonra, amin egy család van és egy + jel --> hozd létre a családod! --> pipa
 4.) Visszakerülsz a szomszédságba, akkor kattints rá a családra a Családpanelen (ahol látod hogy milyen háztartások vannak már meg), és ekkor a szomszédságban zölddel körvonalazódnak azok a telkek, melyekbe be lehet költöztetni a családot.

Van még egy mód költözéskor, ha egy aktuális családban játszva akarsz valakit kirakni. Akkor válaszd ki a költöztetni kívánt simet, majd kattints rá vele a számítógépre vagy az újságra, és válaszd ki a költözést. Nem tudom, hogy pontosan hogy van a játékban, de valami olyasmi lehet, hogy Look for a new home/house vagy Find a new home/house

Ha ezekre gondoltál, remélem segítettem, ha nem, akkor lényegtelen. Nevet
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #154 Dátum: 09 szep 19, 21:49:24 »

Fuh köszi nagyon sokat segítettél Nevet Már csak azt kéne megtudnom,hogy hogyan tudok nagyobb "medencét" csípelni a kertbe Gondolkozik
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #155 Dátum: 09 szep 20, 10:36:14 »

Úgy akarsz nagyobbat, hogy már van egy, csak kicsi?
(Bocs, hogy mindig én válaszolok, nem akarok okoskodni, csak segíteni... Pirul)

Szóval, Építés mód. Menj a medencés cuccokhoz, majd kattints sima medence építésére.
Ezután állj a medence egyik kész széléhez.
Nyomd meg a Ctrl billentyűt, és eközben kattintva húzz egy kiegészítést a medencéhez.
Ha jól csináltad, akkor kész a nagyobb medence... Mosolyog

Mindjárt csinálok hozzá videót, hogy érthetőbb legyen Mosolyog De hátha enélkül is érthető voltam Mosolyog
- - -

Szerk.:
Nos, én kipróbáltam a játékban, de nekem már nem kellett hozzá a Ctrl billentyű, csak simán mellé kellett húznom a folytatást.
Azért írtam a Ctrl-t, mert régen, mikor még nem volt meg az összes kieg., akkoriban még nem lehetett Ctrl nélkül, csak azzal. Valamelyik újabb kiegészítő alapbeállítása lett ez, szóval, mivel nem tudom, hogy milyen kieggel működik így, próbáld ki mindkét módszert. Az egyikkel sikerülnie kell.

Mindenesetre, itt egy videó, valahogy nem tudom, érthetőek-e rajta a dolgok, mert visszanézve kicsit furi lett... Mosolyog
http://www.youtube.com/watch?v=8_WA7zpRN1U
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 13:48:48 írta Temari-san » Naplózva
Yo-Yo
Kezdő Jounin
*

« Válasz #156 Dátum: 09 szep 24, 13:44:06 »

nah azt kérdezném hogy a sims2-ben hogyan lehet elküldeni a felnőtteket , hogy csak a tini csávó maradjon Nevet
régen a tesóm megtudta , csak elfeledte Hmm? így most titeket kérlek meg , segitsetek  bow
Naplózva
Ruby
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #157 Dátum: 09 szep 24, 16:00:58 »

Úgy, hogy rákattintasz a felnőttel az újságra, és keressen egy saját telket, vagy valami ilyesmit. Ott kijön egy lista, hogy kiket akar magával vinni, és nemes egyszerűséggel nem kell elvinni az egyedül hagyni kívánt tinit.  Pojén
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #158 Dátum: 09 nov 28, 23:43:43 »

Nem tudom, van-e már valakinek The Sims 3-ja, és ahhoz a Világ körül kieg., mert ha van, akkor azt kérdezném, hogy hol a csudába lehet normálisabb, jobb fényképezőgépet venni a simeknek? Mert eddig Kínában és Franciaországban voltam boltokban, de ott csak a 250 vagy mennyi sioleonos volt.... És már vágya volt két másik fajta (drágább és fekete) fényképezőgép. De olyat hol lehet venni?...
Naplózva
dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #159 Dátum: 09 nov 30, 00:31:12 »

sims 3 mas narutos cuccokat tudtok vagy sims 2 hözz és hogyan kell be rakni?
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #160 Dátum: 09 dec 08, 16:13:56 »

Nem tudom, van-e már valakinek The Sims 3-ja,...Világ körül kieg.....
Hol a csudába lehet jobb fényképezőgépet venni a simeknek?[...]

Megoldódott a problémám: a húgom mondta, hogy pont Al Simharában lehet venni, ahol még pont nem voltam. Mosolyog
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #161 Dátum: 09 dec 12, 16:24:42 »

Hello!A legújabb frissítést le szedtem de amikor elindítom a játékot nem hozza be az indítópanelt aztán ha behozza és kiválasztanám a családot elkezdi betölteni de alig megy a csík és egyszer csak kilép valaki tud segíteni ebben az ügyben??
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 17, 18:09:48 írta Shikamaru12 » Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #162 Dátum: 09 dec 27, 13:11:24 »

A húgomnak olyan baja van, hogy játszik egy ideig, de kb. 10 perc után a játék kilép.
Akit eddig megkérdeztem a neten, valami winterboardról beszélt, de fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálni.
Szerintem ez ahhoz hasonló probléma, mint amit Shikamaru12 írt.
Tudna valaki segíteni?
Naplózva
Shikamaru12
Chuunin
*

« Válasz #163 Dátum: 09 dec 27, 14:57:01 »

Hali Temari-san !
húgodnak fenn van a világ körül + az 1.8/2.3 as frissítés?

szerk.: az EA download managerhez regisztrálni h kell??
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 21:37:49 írta Shikamaru12 » Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 09 dec 27, 23:38:03 »

Azt mondta, hogy a legfrissebb verzió volt neki.
Ezután letöröltük, és úgy lett frissítve, hogy csak a minimális frissítést, tehát azt, ami minimum kellett ahhoz, hogy kompatibilis legyen a Világ körüli az alapjátékkal.

Az EA Download Managerhez akkor tudsz regisztrálni, hogyha megvetted a játékot. Én legalábbis ezt szűrtem le belőle.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins