Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 júl 14, 13:02:24 » |
|
Ezt eddig nem is tudtam. Mennyi időt meg lehet spórolni vele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 júl 25, 16:00:17 » |
|
Amikor at új fámilijá kreálására kattintok kis töltés után a következő hibaüzenetet kapom: "A The Sims 2 - Nagyvárosi élet hibát észlelt ezért leállt"
Valaki tud rá megoldást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 júl 31, 10:29:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 júl 31, 18:18:11 » |
|
Halihó^^ 4 napja nekem is megvan a sims 2,faja játék^^ Ha vki tud akk ad linket aniems karik letöltéséhez?na,meg hogy ha letöltöm hogy rakjam be Árigátó
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 júl 31, 20:38:14 » |
|
Nézz szét a www.modthesims2.com nevű oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 09 júl 31, 22:56:02 » |
|
Narutos kiegészítés nincs, van egy olyan kiegészítő, amivel betallózott képpel lehet karit csinálni.
Ezt honnan lehetne leszedni?vagy mi a címe? Nagyon kéne PLS!!!
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 09 aug 01, 21:15:18 » |
|
Err...Szétnéztem ezen a lapon,de ha beteszem a letöltött file-t a Downloads mappába a játéban sehó' semmi'........És a mappa tartalmaz 99(xD) szöveges fájlt;amiben iesmi tartalmak találhatóak: DBPF ! É] żV 8 ŕ ű öŕ ˙˙ ĺxiYIcMaterialDefinition â cSGResource3ĺ$##0x5fef71d1!pm~OverlayEŕ_txmŚ€$t $o$máSimSkinP'ŕ)deprecŕdStd FęInvDiffuseCoeffMultiplier1reflectivity0s0äAlphaBlendModenone‡ @ŕ1.0 ‡@âRefValue127‡@âTestEnabled0ĺBaseTextureAddressingUtŔ!ile !VŽ@! ›ţŤŔ!0€ŕtruÓ‡ ŕName‰Ajâuuface-pinkw x3sŕCull$ cŕCloc se$l$i És egy kép azoknak akik esetleg nem értenének engemet: http://kepfeltoltes.hu/090801/ooooezvanxd_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #142 Dátum: 09 aug 27, 17:18:13 » |
|
Nekem megvan a the sims 3 is és a 2- höz az összes kiegészÍtő. sináltam saját temari legyezőt is, akt érdekel letöltheti a waboldalamról. Van kb ezer db egyedi tartalom és hack a sims 2-ben. a sims 3-at nemigazán bÍrom, mert nem lehet benne szép simet csinni
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #143 Dátum: 09 aug 27, 19:03:07 » |
|
Pedig nagyon jól meg lehet csinálni a sims3-ban a simeket milyenre van állítva a grafikája ? Nekem közepesre, és így is tök szépek a simjeim =)
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #144 Dátum: 09 aug 27, 19:42:07 » |
|
Na igen, a grafikája sokkal jobbra lett csinálva, de nekem is jobban megy a sims2-ős sim létrehozása. Ezért nem jön még be a 3. Szóval, lehet hogy csak meg kellene szokni, hogy már a legapróbb részleteket is testre lehet szabni. Bár nekem az alap face-ek jobban tetszettek a sims2-ben, nemtom miért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #145 Dátum: 09 szep 01, 18:34:56 » |
|
hátigen, a grafikája jobb. de lehet h csak azé' mer a sims 3-ban inkább élethű simeket lehet csinni, a sims 2-ben meg lehet animeszrűt is.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 09 szep 14, 17:37:18 » |
|
ha nem tudja a játékom frissíteni a szoftvert akk mi lehet a baja?
u.i.:a game letöltött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 09 szep 15, 19:54:25 » |
|
Tenten! Minek pénzfa, ha ctr+shift+c és beírod, h motherlode? xD
Ezt szoktam csinálni, csak a pénzfa volt a vágya. Lol egyszer kihalásztam a magját egy régi ládából, a Pinochle-tóban, aztán az óceeánban, és a földön találtam. Egyszer kihalásztam egy laptopot. xDDDDD Motherlode egy párszor, már meg is van a vágy: Úszni a pénzben. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #148 Dátum: 09 szep 16, 18:20:31 » |
|
Tudna valaki egy jó cheatot arran,hogy az elején kapjon a családom sok-sok manít hogy nagyobb és szebb házba költözhessen?És hogy mikor kell beíni,meg azt h a cheatokat hogy kell beírni(nem vagyok a hívük de ez kéne )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #149 Dátum: 09 szep 18, 19:39:50 » |
|
Én úgy szoktam, hogy először berakom a családot egy üres telekre, aztán adok nekik egy kis motherlodet (CTRL+SHIFT+C) aztán vissza a családtárolóba, és azután beköltöztetem őket egy általam kiválasztott házba =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|