ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #120 Dátum: 09 jún 21, 19:12:56 » |
|
Am. ott van a fiún ál beállította azt aaaa...nemtom mi a neve... ilyen láda a simpanelen. Nah és ott sok pont volt, és kiváléasztotta azt, h ikrei, meg hármasikrei legyenek, azt sokat b*szott a nővel, és meglett a sok gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #121 Dátum: 09 jún 21, 19:21:55 » |
|
Mit csináltál az egyetemistával?
csak annyit, hogy amikor kiadta a kis ablakot, ahova az volt írva, hogy "Kimegy", akkor az "Igen"-re kellett kattintani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #122 Dátum: 09 jún 22, 05:40:42 » |
|
Értem. Örülök, hogy sikeresen kiköltöztetted. ^^ Majd én is megpróbálok egyszer sok ikret csinálni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 09 jún 22, 09:20:13 » |
|
Nemrég olvasgattam egy oldalon, hogyan kell a Sims3-as letöltéseket telepíteni, és ott olvastam, hogy "Nyisd meg a Sims3 Indítópaneljét." Normális, ha nekem nincs ilyen? Ha rákattintok a játék ikonjára az asztalon, azonnal elindul a játék. Vagy lehet, hogy ez azért van, mert nem eredeti a játék....? - - - Egyébként, ez valószínű, mert most jutott eszembe, hogy mi már április 25. körül töltöttük le a játékot, de azt írták azon az oldalon, ahonnan leszedtük, hogy megjelenés előtti verzió, és nem teljes. Akkor ezért?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 22, 09:21:44 írta Temari-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 09 jún 22, 14:16:42 » |
|
hello én is játszok a sims3-mal de letöltöttem és kéne egy eredeti telepítő kód ha vkinek eredetiben van meg leírná ide nagyon megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 jún 22, 17:27:34 » |
|
Én ma kaptam meg a 3at! De nem eredetiben... Eddig csak úgy tudtam játszani vele, hogy az öcsém haverja áthozta mindig, amikor jött. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 jún 23, 08:55:36 » |
|
A Sims 3-ban megtalálta már valaki mind az összes drágakövet, meteoritot, lepkét vagy rovart? Én már gyűjtöttem egy csomót, mert megvettem a Gyűjteményrendezőt és térképnézetbe kiadta, hogy hol mi van. Sikerült már valakinek minden növényt elültetni? Nekem van egy csomó már Burgernövényt meg Steknövényt is tudtam ültetni. Amúgy az az Omninövény poénos. Kinek sikerült már pénzfát ültetni? Nekem igen. Találtam egy magot és kiírta, hogy az egy pénzfa magja. Na túl sokat írok. Légyszíves írjatok a kérdésekre! Megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #127 Dátum: 09 jún 23, 14:44:28 » |
|
Júúj, én ezek közül még semmit nem csináltam. De itt a lehetőség! Csak az a bajom, hogy állandóan kiakad a játék, mert valami van a képernyőfelbontással. És lassan teker, éjszaka meghalok az unalomtól, mire végigtekerem. Nem tudjátok, hogy lehet-e gyorsítani valahogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 jún 23, 15:58:21 » |
|
Ilyen bajaim nekem is vannak. Nagyban játszok, és többször hirtelen lefagy a játék képernyője, és ilyen sötétbe megy át az egész...meg ma totál kilőtte a monitorom, szal Reset lett a vége... :@
Egyébként a játék sebessége: a 3-ban az ultragyors megfelel a 2-esben a második gyorsasággal. Ez állítólag csak a nem eredeti játékoknál van így, és a készítők dolgoznak egy javító patchen, amit hamarosan ki is adnak majd.
Valaki tud valami újat a The Sims 3 Body Shop-pal kapcsolatban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 09 jún 23, 17:16:38 » |
|
Ne hazudj Tema! Csak te vagy vele kiakadva miatta.Nincs semmi baja!Végre van az én gépemen is! Jeeeee!
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 jún 23, 20:43:28 » |
|
Ne kötözködj, hugi, hisz' te is tudod, hogy tényleg lassú az ultragyors sebesség. A modthesims2.com oldalán olvastam a fórumon, hogy másoknál is így van. Többeknek van minden más gondjuk, ahogy elnézem nem igazán problémamentes a játék... Nekem is elég sok bajom van vele...a legfontosabbak - nincs üres telek!! - nem tudok házasodni... - az "ultragyors" sebesség - . . . Majd olvasgatom a fórumot, és a főbb problémákra ha megtalálom a válasyokat, akkor beírom majd ide....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 jún 24, 10:59:29 » |
|
Nekem csak a sebességgel van bajom, meg a képernyővel. Remélem, hogy hamar meglesz a javító patch. Ha valaki tud majd róla linket, azt szívesen venném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #132 Dátum: 09 júl 14, 07:53:42 » |
|
A Sims 2-ben van az, hogy játékban rákattintasz egy objektumra, és akkor egy ilyen virágforma menüben ott vannak, hogy az épp aktuális Sim mit tud vele csinálni pl a ha a könyves polcra kattintunk akkor előjön olyan, hogy könyvet olvas, tanul, regényt ír...stb Nos az lenne a kérdésem, hogy ezek feliratai melyik fájlban találhatóak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 júl 14, 07:56:11 » |
|
Tenten! Minek pénzfa, ha ctr+shift+c és beírod, h motherlode? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #134 Dátum: 09 júl 14, 12:46:16 » |
|
vagy ha az elött akarod hogy sok pénzük legyen mielött be költöznek az adott telekbe/házba akkor shift+ctrl+c familyfunds csáládnév(pl Uzumaki) és az összeg pl 700000
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|