24 nov 15, 02:32:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70342 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #255 Dátum: 11 jún 13, 14:40:36 »

Sztem megérné... Vagyis én tuti megnéznék még 25 részt Mosolyog Amúgy úgy van levárva az anime, hogy lehetne mind2féleképpen folytatni. Tényleg, lelouch halálát vki tudná linkelni nekem mangában?
Naplózva
Naruto0007
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #256 Dátum: 11 júl 02, 03:59:43 »

Szerény személyem szerint ez az eddigi legjobb anime amit láttam. bow A fordulatok, történések, harcok, szerelmi jelenetek és a poénok Nevet mindent eltaláltak benne. Mosolyog Lulu gondolkodás módjával teljesen egyet értek. A végén nagyon megdöbbentem, hogy-hogy akarja véghez vinni a tervét Lelouch, de szerintem nem halt meg ( Gondolkozik mikor Nunally megérintette, akkor látta, hogy mit beszélt Suzakuval Lelouch... Mint az első évadban, mikor Lelouch megérintette C.C.-t, látta a múltját.) SZERINTEM. Nevet Meg a végén én úgy gondolom, ő volt annyira beöltözve ott a szekéren. Szerintem jól le volt vezetve az, hogy mit miért és mit, hogyan csinált (tehát a gondolkodása, eszme futtatása stb.) és nekem kifejezetten tetszett az, hogy mindenkinél okosabb volt. Nálam egy 10/10-et simán megér és remélem lesz folytatása. bow Pontosan
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #257 Dátum: 11 okt 22, 16:01:36 »

Na Zer0, le a kalappal, egy szép normális elemzés az animéről. Nagyon tetszik. Mosolyog Kedvet is kaptam hogy megint megnézzem, majd ha kicsit rosszabb idő lesz, tuti elkezdem.  Pirul
Naplózva

haukker
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #258 Dátum: 11 okt 23, 21:59:13 »

Hát én csak most találtam rá erre az animére, szégyellem is a képem miatta Nevet
Na de ennyire jó animét még lehet, h nem is láttam. kb 2-3 nap alatt végignéztem (még kell 3 rész a 2. évadból).
Nekem valamiért a személyes kedvenc C.C lett és remélem h csinálni fognak belőle folytatást bár még nem tudom mi lesz a vége Nevet

- Na végig néztem és amm ha Nunally tényleg látta Lelouch múltját (és szerintem látta Nevet) akkor az csak nem akkor lehetséges ha az egyikük olyan mint C.C ? Mert ha igen akkor az csak Lelouch lehet, ergo akkor halhatatlan. Mert ugye azt nem mutatták meg h pontosan mit csináltak ott hárman miután Lelouch fater meghalt.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 16:10:39 írta haukker » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
dert
Gennin
*

« Válasz #259 Dátum: 11 dec 21, 20:08:04 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:42:04 írta dert » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #260 Dátum: 11 dec 21, 20:35:15 »

Őszintén már nem is emlékszem, hogy hogy volt ez a C.C dolog, lehet megint megnézem, most úgysincs aktuális anime. Valóban a legeslegjobbak közt van kacsint

ALL Hail Britannia!!!
ALL Hail Lelouch!!!
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #261 Dátum: 11 dec 22, 05:28:02 »

Kicsit off, de ha javasolhatok hasonlót:

Mobile Suit Gundam 00 S1 és S2 -> cél ugyanaz mint a CG-ben de mecha létére sokkal realisztikusabb az egész, leginkább az emberi reakciók (mecha, de a története az CG szint), nálam az S1 9/10, az S2 10/10 mint a CG Mosolyog

Ha még nem láttad akkor szintén ajánlott a Tengen Toppa Gurren Lagann, főleg ha nincs aktuális anime.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 23, 09:18:46 írta CsukiIce » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #262 Dátum: 12 jan 12, 11:41:52 »

Egy (remélem) jó hír a rajongóknak:

Idén nyáron indul a Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito
Link: http://www.geass.jp/akito/

Plusz lesz egy Nunnally in Wonderland OVA és (szerintem legjobb hír) egy Code Geass anime-film, ami az eredeti sorozaton alapul.   Ohh My God  bow
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 12, 14:16:36 írta CsukiIce » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #263 Dátum: 12 jan 12, 12:34:16 »

Na ezekre nagyon kíváncsi leszek. Nevet Főleg a filmre. Végre megint láthatjuk Lulut. Nevet
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #264 Dátum: 12 jan 12, 14:04:19 »

Én mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok úgy látszik 2012 tényleg az animék éve hogy ha ilyen jók jönnek. Nevet
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #265 Dátum: 12 jan 12, 17:23:23 »

Itt az első PV. Fontos! Kapcsoljátok ki a zenét mert ami megy alatta az igencsak sz.r. Reméljük hogy ettől már csak jobb lehet.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ZMP8czTf3Wo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ZMP8czTf3Wo</a>
Naplózva

Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #266 Dátum: 12 jan 12, 18:04:07 »

Itt az első PV. Fontos! Kapcsoljátok ki a zenét mert ami megy alatta az igencsak sz.r. Reméljük hogy ettől már csak jobb lehet.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ZMP8czTf3Wo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ZMP8czTf3Wo</a>

A fene megelőztek Nevet Már alig várom Mosolyog Képek alapján iszonyat jó, zene meg olyan Cowboy Bepop beütése van.
Ja ha valaki többet szeretne tudni, nálunk megtalálja: moderátor: link törölve
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 13:26:41 írta Shiro » Naplózva

squier
Újonc
*

« Válasz #267 Dátum: 12 márc 14, 14:30:07 »

hali.
Ma sikerült végig néznem az animét.Kábé köpni nyleni nem tudok,annyira tetszett! Ennél jobb animét még nem is láttam. Még nem lehet tudni pontos információt arról,hogy lesz e 3. évad?? Ja meg ha létezik olyan akkor valaki tudna mondani hasonló,ilyesmi "stílusú" animét?? Mosolyog
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #268 Dátum: 12 márc 14, 14:50:54 »

Nincs infó róla, de remélem nem is tervezik, hogy folytatják az animét. Csak elrontaná az egészet.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #269 Dátum: 12 márc 14, 14:53:26 »

Lesz egy anime ami code geass lesz ,de új szereplők lesznek nem lulu-ék ha jól tudom.
Ahogy előttem írták párral lesz egy OVA is.

Egyébként hasonló stílusú anime:
Kicsit off, de ha javasolhatok hasonlót:

Mobile Suit Gundam 00 S1 és S2 -> cél ugyanaz mint a CG-ben de mecha létére sokkal realisztikusabb az egész, leginkább az emberi reakciók (mecha, de a története az CG szint), nálam az S1 9/10, az S2 10/10 mint a CG Mosolyog

Ha még nem láttad akkor szintén ajánlott a Tengen Toppa Gurren Lagann, főleg ha nincs aktuális anime.  kacsint
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins