P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #210 Dátum: 10 márc 28, 18:39:56 » |
|
megnéztem az anime-t, és nagyon tetszett a végén el is sirtam magam, nagyon szomorú volt... szerintetek lesz season 3? ugy olvastam, hogy lesz, de valaki más lesz a főszereplő.... ja és valaki nem tudja hogy mi az utolsó szám címe (amikor C.C a szekeren fekszik)? ja megtaláltam ^^ "continued story" (valami Hitomitól)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 28, 18:59:55 írta hunngeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #211 Dátum: 10 márc 28, 20:12:32 » |
|
Ami a Season 3-mat illeti, rebesgetik, hogy most ősszel lesz valami, de még korántsem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #212 Dátum: 10 ápr 29, 18:01:44 » |
|
En úgy hallotam lessz de nem 100as. my best anime:Code Geass
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 07:56:22 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 10 aug 24, 17:27:46 » |
|
Sziasztok,egy kéréssel fordulok hozzátok.Méghozzá azzal,hogy volt ebben az animében egy nagyon jó kis közmondás szerű beszólás,de már nem emlékszem rá és nagyon fúrja az oldalamat.Azt hiszem az r2-ben volt és Lelouch mondta,de egyik sem biztos.Nagyon megköszönném ha segítenétek. És hogy az előzőekhez hozzászóljak,én is elég sok hírt hallottam a folytatásról,hogy így 2010-ben jön majd valami.Amúgy ha valaki a DVD verziót nézi meg ott az utolsó részben látszanak a kocsi vezetőjének a szemei egy pillanatra,és a haja egy része,és abból egész jól lehet látni,hogy ki az,úgyhogy jó esélye van a folytatásnak szerintem. Adok egy linket is,ahol a kocsis jelenet képei vágatlanul megvannak,ha valakit érdekel: http://forum.nihonomaru.com/current-series/61415-code-geass-lelouch-dead-not.html
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #214 Dátum: 10 aug 24, 18:08:41 » |
|
Nos új Code Geass anime tényleg lesz Code Geass Gaiden néven, de az itt Európában fog játszódni a Zero felkelés idején, tehát főhőseink nem lesznek benne.
A Luluch él elméletek vannak, de 100%-os tény nincs, hogy él-e vagy hal, majd eldönti az, hogy mennyi pénzt lehet belőle még kifacsarni.
(Sanda gyanúm, hogy ha a Code Geass Gaiden népszerű lesz, bepróbálkoznak egy folytatással)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #215 Dátum: 10 aug 25, 08:40:46 » |
|
Ez a CG Gaiden érdekesen hangzik. Mondjuk teljesen ismeretlen szereplőkkel azért nem lesz az igazi. De mégis ugyanaz a világ meg minden. Talán azért láthatjuk Lulut is egy rövid időre. Off: vki meg tudná mondani mit jelent a Gaiden szó? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #216 Dátum: 10 aug 25, 12:49:21 » |
|
Melléktörténetet. Hát, én is kíváncsi vagyok erre. Már pár nappal ezelőtt hallottam róla, de valahogy nem tud érdekelni. Nem hiszem, hogy számomra ugyanazt a színvonalat fogja nyújtani, mint az eredeti. (Bár ki tudja.) Lulu meg tuti benne lesz. Ha nem is személyesen, a hírekben, tv-ben, újságokban biztos harsogják majd a hírét. De nagyon érdekel, hogy kikről fog szólni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #217 Dátum: 10 aug 25, 12:52:27 » |
|
Én is arra gondoltam, hogy iylen hírekben meg hasonlókban jelenhet meg. Mondjuk jó lenen, ah valahogy jobban is belekevernék a történetbe, végülis a CG nem CG Lulu nélkül. De azért egy izgalmas harcolós animét még így is kaphatunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 10 szep 30, 18:14:27 » |
|
Ez pontosan mikor fog megjelenni? Ez a Code Geass Gaiden. Bár félek,hogy csalódást fog okozni az eddigi két zseniális évad után.
Nos majd meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #219 Dátum: 10 szep 30, 18:27:19 » |
|
Csodálatos Anime.. A legjobbak között van Egyszerűen nincs szívem letörölni a gépről Az Euphys rész.. Nah Én akkor nem csak ledöbbentem, hanem el is sírtam magam. Fiú létemre! Az borzasztó volt. Ilyet eddig csak a Fullmetal Alchemist tudott elérni bennem. Basszus, Lelouch él Jé erre sosem gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #220 Dátum: 10 okt 01, 08:53:01 » |
|
Egyszerűen nincs szívem letörölni a gépről Ismerős. xD Nekem egy éve foglalja már a helyet a gépemen. Egyszerűen képtelen vagyok letörölni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 10 okt 03, 11:55:29 » |
|
Helló tudnátok mondani nekem egy jó helyet ahonnan le tudom tölteni a Code Geass r2-t japán hanggal, és ha lehet mindenfajta felirat nélkül? Ja és ha lehet maximum olyan 200-250 MB legyen, de azért jó minőségű.
És egy nagy plusz kérésem is lenne hozzá. Mégpedig az ha lehet, akkor ne torrent hanem direct linket küldjetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #222 Dátum: 10 okt 03, 12:01:08 » |
|
DDL-ben? ^^ Írd be a Google-be, hogy "Code Geass R2 RAW Direct Download", de szerintem ne nagyon reménykedj. A RAW-ok(nyers, azaz felirat nélküli) tapasztalataim szerint nem szokott DDL-ben is megjelenni, de legyen szerencséd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 10 okt 03, 12:13:41 » |
|
Ezt már próbáltam. Azért kértem konkrét helyet, vagy valami olyasmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|