24 nov 15, 04:21:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70386 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #195 Dátum: 09 dec 19, 14:14:18 »

Én nagyon örülök h. ajánlottad nekem mert egyébként azt kell mondanom h. sokkal jobb minta  Bleach vagy a Naruto.
Sztem aki a DNt szereti az imádná ezt is...Sőt a Code Gess jobb minta  Death Note. Na majd meggyőzzükXD
Abban egyetértek maximálisan h. Suzaku képtelen lenne megvédenia a világot ha arról lenne szó de szimbólumként azaz Zeroként nem rossz, ameddig szép és jó a világ...
Mondjuk biztosan beleolvasok majd az R3ba de azért azt kell mondanom ez így kerek egész s nem szökött jól elsülni a további folytatás...Szerintem ha Lulu ezekután megint feltűnne az erőltetett lenne márpedig eddig ebben az animében semmi sem erőltetett. No mindegy majd meglátjuk Nyelvesít

Harag sajnos én is ettől félek a bleacht is ez kezdi el elrontani h. a apénz beszéla  atörténet meg romlik... Neeem
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #196 Dátum: 09 dec 19, 14:20:38 »

Egyszerű a képlet:
1: Pénzügylieg megéri folytatni---->Lulu még él
2: Pénzügyileg nem éri meg folytatni....> már nem.

Hát igen sajna a pénz beszél, a kutya ugat...ez sajna a legtöbb jó anime folytatására rányomja a bélyegét, mint pl Bleach, Naruto....és van néhány. Habár még egy másik sorozatnál, nem a énz fog dirigálni hanem hogy minnél inkább a mangát kövessék...07-ghostra gondolok, habár mostanéba olvastam, hogy lesz folytatása és az az égézs remakeje lesz, vagyis szintén a haszon irányába billen a mérleg.

Asthi: jó megbeszéltük, már igaz a mangára csábítgattam már és ígérte hogy elolvassa, de eddig erre nem került sor:P
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #197 Dátum: 10 jan 24, 15:23:38 »

Off: Én felismertem őket. Nevet Nekem a CGből Lloyd a kedvencem... Na meg annak a storyja aztán tényleg ki van dolgozva nem úgy minta a bleachnél...
Hogy mostmár ne legyen off itt reagálok Pojén
Lloyd tényleg nagy arc, csak az nem tetszett mikor felszerelte Gurent 9. generációs Knightmare cuccokkal, elvégre ellenséges gép volt és már más nem vezethette csak Kallen...mondjuk ez nem is igazán az ő hibája, ezt így beleerőltették a sztoryba hogy később is legyen Lancelotnak méltó ellenfele.
A sztory szerintem is jól kidolgozott, főleg mikor még tele van titkokkal és misztikummal az egész Nevet
A Kngihtmarek pedig nagyon coolak, imádom Lancelotot meg Tristant Pojén
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #198 Dátum: 10 jan 24, 15:29:03 »

Én Lloyd-ot nem nagyon bírtam. Nem utáltam de nem is volt a kedvenc szereplőm.
Am Den tényleg nagyon jó az alád. Nevet Code Geass powaa. *.*
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #199 Dátum: 10 jan 24, 15:29:42 »

Igena  Knightmarektől én olvadoztama  agép előtt mert annyira dinamikus csatákat mint amiket azokkal vívtak ritkán lát az emberXD
Mondjuk engem nem zavart h. felszerelték a Gurent. Amit viszont sajnáltam h. nem derült ki miért veszett össze Puding gróf és Rushaka (már nem emlészem pontosan h. írjáka a nevét) az érdekelt volna.
Jah és ami még tetszett h. a Knightmare gondolata nem is annyira megvalósíthatatlan...Elképzelhető h. 100 év múlva már létezni fognak ilyenek.
Lancelot egy mesterműikszdé
Én Lloyon szakadtam... Vérbeli tudós tiszta lökött...ikszdé De még Kallent is bírtam nagyon Lloydon kívül...
Suzaku és Lulu pedig tökéletesen kidolgozott jellemek...Végre egy anime ahol van jellemfejlődés.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 24, 15:33:23 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Den
*

« Válasz #200 Dátum: 10 jan 24, 15:47:51 »

Igen, Suzaku tényleg nagyon jól kidolgozott jellem, általában utálom az ilyen megmentek mindenkit feelingű karikat(pl.:Naruto, Emiya Shirou) de Suzaku már az elejétől fogva a kedvencem volt, sokkal jobban adták át nála ezt a tulajdonságot mint más animékben szokták.
Knightmarek tényleg elképzelhetőek a valóságban is egyszer, én is akarok eggyet Nevet
Köszönöm Aes Sedai és igen, Code Geass powa Nevet
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #201 Dátum: 10 jan 24, 15:51:52 »

Én pl szeretem az ilyen jellemet... Naruto féle jellemmel sincs bajom. Suzakut még is utáltam hülye és vak volt:D.
Ráadásul az az út amit választott nem különbözött Lulu útjától. Lulu térítette észhez:D. Egy mocskos kutya volt:D.
Nem baj annyira élveztem mikor a végén Lulu tette királlyá:D.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #202 Dátum: 10 jan 24, 15:54:10 »

Suzaukut annyira nem bírtam, nekem már egy kicsit köpönyegforgató volt.
Mondjuk nekem CG-ből Lulu és CC a két kedvenc, szerintem ők voltak a legjobbak. Lulu egész személyisége nagyon jól ki volt dolgozva, talán az egyik legösszetettebb anime karakter, akit eddig láttam.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #203 Dátum: 10 jan 24, 15:58:28 »

Köpönyeg forgató ez a helyes szó rá valóban. Én Lulut annyira nem szerettem CC és hogy hívták a kalóz csajt?xD Őt szerettem:D. Valami K betűs:D mind1
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #204 Dátum: 10 jan 24, 16:01:07 »

Suzaku az elején nekem nagyon szimpatikus volt de azért csak feladta Lulut az apjának...De a végén helyre hozta a hibát megbocsátottam neki...Hiszena a jellemével magyarázhatók azoka  adolgok amiket tett jószándékkal tette csak mivel nem tudta annyira végig gondolni mint Lulu ezért... Viszont Suzaku kiváló katona és Knightmare vezető...Szóval itt is kiütközik emnnyire jól vannak a ajellemek megalkotva. Valóban Suzaku jellembe jól beleolvad hihetővé válik a mindenkit megmentek feeling...
Hm...Lulu hibázott de belátta a hibáját ahogy ez egy zsenitől várható is... CCnél éna  apizzás részeket bírtam na meg az ő néma szomorúsága is...Szóval ő is pont ott van ahol kell ebben a astoryban.

Kallen a aK betűs igen nekem őa a második kedvenc...Sajna  avégén nem volt annyi szerepe de ő mindig kiállta a saját akarata és gondolatai mellett ezt nagyon tiszteltem benne.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 24, 16:02:12 írta asthi » Naplózva

Den
*

« Válasz #205 Dátum: 10 jan 24, 16:07:07 »

Szerintem a végén az inkább büntetés volt Suzakunak mint királlyá tétel, hisz Kururugi Suzaku a nyílvánosság előtt meghalt, onnastól hogy Zero lett nem élhet teljes életet. Én jobban bírtam mint Lelouchot, nekem ő olyan semleges kari volt végig, nem utáltam de nem is rajongok érte, voltak olyan cselekedetei amik tetszettek de olyanok is amik nem.
Még ami nagyon tetszett Suzakuban hogy mindenkit levert Lancelottal, még Bismarkot is szó szerint kettéfejelte Nevet
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #206 Dátum: 10 jan 24, 18:30:40 »

Kettéfejelte Nevet lol
Jó az alád Den Nevet

Engem kissé irritált az, hogy Suzaku mindenkit kettéfejelt.
Amikor meg őt fejelték ketté, akkor valahogy megmenekült. A misztikumok is tetszettek, de a mód,
ahogy megmagyarázták őket már kevésbé. Ez az elpusztítom Isten végcél a királynak, valahogy nem illett bele
az egészbe, az én érzékeim szerint. Ahogy az sem, hogy az utolsó pillanatban, Marianne királynő
gonosz lett. Jobban örültem volna egy olyan végnek, ahol Lelouch kettéfejeli az apját, mint Zero, aztán elveszi C.C.-t
oszt happy and(Nyelvesít direkt).

Meg eleve, nem magyaráztak meg egy csomó mindent, nagyon látszik, hogy félúton változtatni kellett a sztorin.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #207 Dátum: 10 jan 24, 22:03:55 »

Én azt nem szerettem, hogy amikor Shriley követte Lulu-t, akk ugye az "álöcsi" megölte Shriley-t, és amikor odament Lulu hozzá, persze, hogy ott sírt meg minden, de utána meg nem bánta az egészet, holott legbelül nagyon is sajnálta. és rengetegszer előfordult ez. mint például amikor Euphie-n véletlen használta a CG-t, akkor se mondta el a többieknek az igazat, hogy nem direkt csinálta. Jó, ezzel persze sok mindent elért, de ez engem rettentően bosszantott. Nem rég néztem meg a CG-t, és nagyon tetszik nekem, és tudtam mi vár rám, hogy drámai lesz a vége, de voltak olyan pillanatok mikor szünetet kellett tartanom, mert már nem bírtam tovább. Vegyük példának Euphie-t és a "béketárgyalást" a Japánokkal... Már én is azon voltam, h végre happy end, erre jön a CG és Euphie minden japánt agyonlőtt (ikszdé ><). Akkor például nagyon ledöbbentem.

De ennek ellenére én szinte már istenítem ezt az animét, mert még egy ilyen jól kidolgozott, megrajzolt, élvezetes, mégis... hmm, tanulságos (?) anime nem hiszem hogy lesz még egy. Örülök, hogy megnéztem, és tervezem h letöltöm és végre magyarul is megnézem, mert... mert ezt muszáj. Nevet Egyébként a kedvenceim Lulu, Suzaku, Shriley, C.C., Rivalz, és még sokan mások. =)

Esetleg valaki valami infót arról, h R3 mikor lesz animében? (Márha lesz. xD mert én úgy olvastam egy külföldi fórumon. azt sajna már nem tudom, h hol. hmm)
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #208 Dátum: 10 jan 24, 22:20:58 »

Nem tereveznek R3-mat. Eddig legalábbis.
De ne is tervezzenek, csinálják meg az R2-őt az író eredeti tervei szerint
az jobban érdekelne.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #209 Dátum: 10 jan 24, 23:00:51 »

Eszty-chan az Euphy részn után én sme köpni sem nyelni nem tudtam annyira meg voltam döbbenve...S igen Lulu mindent magára válalt még azt is ami nem feltétlenül az ő hibája volt...De sztem ez is az összetett jellem tökéletes kidolozásának az eredménye...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins