24 nov 15, 04:20:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70384 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #180 Dátum: 09 nov 25, 20:25:05 »

Lulu hülyexDDD Vicces meglátás:D. Én inkább nevezném zseninekxD. 2. szériát meg se nézdxD akkor agyvérzést kapszxDD. Az még durvább:D.
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #181 Dátum: 09 nov 26, 15:05:22 »

Kis különbség van aközött, hogy "fejlődik" a geass, vagy hirtelen kikerül az irányítása alól...
Nem hiszem h bárki számított volna ilyesmire, +ha ott nem kerül ki az irányítása alól akkor nincs történet ..és kapsz egy szép lapos endinget, sztem így jobban járt mindenki^^
Naplózva

Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #182 Dátum: 09 dec 03, 08:39:14 »

Szerintem eddig a legjobban kidolgozott anime (persze vannak még mások is) csak még egy két dolgot belevehettek volna.
Lelouch nem halt, él és még szerintem élni is fog egy darabig. Olvastam az egyik oldalon, hogy bejelentették, hogy lesz R3, habár lehet hogy OVA formájában? erről máshol is hallott valaki vagy téves az info? CC. nevét még mindig nem tudjuk meg. Jó hogy az egyik dolog amire kiváncsi voltam, arról nincs infó. Habár a neten kezd mindenféle pletyka terjengeni, de annak meg semmi megerősítése nincs.
Lelouch most december 5én lesz 10 éves a történet szerint. Mostanába (szeptember?) támadta meg a Szent Brittanniai birodalom Japánt.2018at várom nagyon:P
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #183 Dátum: 09 dec 07, 14:51:46 »

http://animeaddicts.hu/forum.php?viewtopic.40.7554.1
Új Code Geass anime Nevet Kíváncsi vagyok mi lesz ebből Nevet
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #184 Dátum: 09 dec 07, 14:56:18 »

omg omg omg OMG! Ezt elég nehezen tudom elképzelni. Pedig nem lenne rossz. Csak azt sajnálom, hogy ebben el kell végleg dőlnie, hogy Lulu meghalt e. És ezzel teljesen elcseszik az R2 végét visszamenőleg. Nevet Mert abban pont az tetszett, hogy nyitva hagyta ezt a kérdést, mindenki a tetszése, vagy aktuális hangulata szerint dönthette el, hogy Lulu él e vagy sem.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a dologra. Ha nem kamu a hír persze, biztos jó animet kapunk. A CG így is az egyik legjobb, ha nem a legjobb. *.*
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #185 Dátum: 09 dec 07, 15:00:39 »

A hír biztosan nem kamu, mert ha elolvastad volna a cikket amit linkeltem, akkor tudnád, hogy a hivatalos oldalon írták ki hírnek, és Zero írta alá Nevet Perzse ez sokmindent jelenthet, de infokat csak jövőre kapunk.... Szomorú Mosolyog

Ok helyesbítek, csak manga lesz Szomorú Na mind1...)
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 07, 19:54:22 írta Harag » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #186 Dátum: 09 dec 07, 18:45:54 »

Aki képes volt ilyen művet írni az képes még cifrább befejezést kitalálni. Én attól félek, hogy erőltetett lesz a 3. évad. Nem lenne jó, ha elveszítené a varázsát az anim.
Naplózva
Yumi-neechan
Gennin
*

« Válasz #187 Dátum: 09 dec 07, 19:49:05 »

IMÁDOM!IMÁDOM!IMÁDOM! 2010et AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Viszont remélem nem lesz annyi szünet mint az R1 meg R2 között...Nem bírnám ki....Addig még 1000szer megnézem a két szériát Nyelvesít
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #188 Dátum: 09 dec 08, 12:03:19 »

Mikorra várható az új széria? Hümm-hümm
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Yumi-neechan
Gennin
*

« Válasz #189 Dátum: 09 dec 08, 22:42:33 »

Sajnos mindenkit el kell szomorítsak nem új anime lesz hanem manga.... Hogy rohadna le a kezük....
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #190 Dátum: 09 dec 08, 22:44:37 »

Igen, fentebb már én is írtam >.<#
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #191 Dátum: 09 dec 09, 19:29:35 »

Nem egészen az eddigi szériát folytatják ha minden igaz. A címe Code Geass: Shikkoku no Renya lesz és az Edo periodósuban fog játszódni. És egyenlőre csak manga készül.

C.C. visszatér legalább is valamilyen formában egy fiatal Reifuu C.C. nevü szereplő megjelenik bár még nem lehet tudni, hogy ez ugyanaz a C.C. lesz-e.

Egy titokzatos Lelouch-ra kísértetiesen emlékeztető szereplő is megjelenik, de a szándékai még ismeretlenek.

Egy Renya nevű szereplőnek pedig mechanikus karja lesz ami shurrikeneket lő(vagy valami ilyesmi)

Ezeket az animeblogz.com irta ami eddig elég megbizható forrás. Hozzáteszem, hogy sohasem néztem Code Geasst ugyhogy fogalmam sincs mit irtam smirksweat. Csak lefordítottam az infokat. Ja és van egy lista is az új téli anime sorozatokról. Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #192 Dátum: 09 dec 19, 11:21:49 »

Végig néztem a Code geass R1 és R2-t. Nekem nagyon tetszett az anime mert mint már előttem is írták s én is így gondolom ennyire kidolgozott animét ritkán lát az ember. Mindena a helyén van a hősök nem csak jók és csak rosszak hanem mindenkinek meg van a maga bűne mindenki felel a atetteiért, s ha valami bekövetkezik az bekövetkezik véglegesen. A történetben ezenkívül jellemfejlődések is láthatóak ami nekem különösen tetszett, hiszena a valóságban is így müködik. Tetszett még h. a technológia tulajdonképpen elképzelhető egy 50 év múlva na meg a hatalom és a világ nagyon hasonlóan müködik minta hogyan itt is meg voot alkotva.
Suzakuról egészen aa sorozat végéig úgy tartottam h. egy nagyon gerinctelen alak, de a végén rádöbbentem hofy csak tejesen össze volt kavarodva végülis a saját szemszögéből ha nem is hozott  mindig túl jó döntéseket egy ember tényleg így müködik ő egy egyszerű katona akinek nincs akkora esze mint lulsnak de azért próbálja jóvátenni amit elrontott probálja megvalósítania a maga által vallott igazságot. Lulu ő is egy személyiség már azta  abűnt is magára válllalja ami nem is az őhibája amikor Suzakuval beszél akkor sem mond teljesen igazat Euphy halála tulajdonképpen baleset volt, viszont óriási ahogyan a ahibáiból, bűneiből tanul ahogyan észreveszi hogy hogyan tehet jóta a világgal (kicsit olyan mint Itachi, magára vállal minden bűnt majd elpusztítja saját magát...nem hiába remek elme). A tudosok dillemája is érdekes volt számomra, hogy ők fejlesztika  aKnightmareket a atombombákat végülis ők felelősek mindenért.
A befejezésről annyit h. teljes és kerek ennél jobb bfejezést nem lhetett kitalálni, az egész sorozat szomorú de azt hiszem ezta a sorozatot nem kellene folytatni ez így le van zárva kerek egész, minden mondanivaló tanulság a helyén van. Nem kell R3.
Ami fura végig kerestem a akedvenc szereplőt, s habár Kallen( a saját eszméi melletti való kitartása miatt) Lloyd (stílusa miatt)megkedveltem de ugyanúgy kedvelem Lulut, Suzakut, Corneliát és na ná C.C. is. Szóval nincs kedvenc.
Mondjuk annyi kritikám lenne h.a aruházat nekem egy kicsit túlcsicsázott de a jól kidolgozott story ezt ellensúlyozza. Jah meg néha egy kicsit már Lulu nagy karlengetései és színpadiassága kicsit már túlzás volt, bár lehet h. ez beleillika a személyiségébe. Jah meg a R2 kezdése az sztem kicsit gyenge volt, azt sem tudtam hol vagyunk meg mi van de utána minden helyre rázodott.
A Knightmare harcok nagyon pörgösek voltak és ilyen király csatajeleneteket régen láttam. Mondjuk az egész anime pörgött, ez ragadott mega aleginkább egy folymaatosan pörgő háború, stratégiával elméletekkel, személyiségekkel, gondolkodásmódokkal, igazsággal, hazugsággal.Schneizel is a helyén volt.
Ezt az animét még tuti megnézem egyszer kétszer. Mert még van mit megértenem belőle.
Lulu haláláról meg annyit: szerintem biztos h. meghalt. Ő a sorozat folyamán teljesen megváltozott és meghozta a döntéseit akkor amikor elpusztította anyját és apját, azért lett uralkodó h. minden gonoszt elpusztítson h. a Geasst eltűntesse a világ színéről. Ez az elhatározás már akkor mgezsületett benne amikor észrevette sorra elvesztette azokat akiket szeret, már soha nem elsz együtt a abarátaival mert a Geass elpusztított mindent, ő meg túl későn ébredt rá h. hogyna is okoza a Geass magányt és hogy amint jónak hitt az rossz h. az egészet másképp kellett volna... Suzakuta a legjobb barátjával végül megoldottáka a Geass elpusztítását sőt Suzaku az lett ami akart lenni: az igazság védelmezője. C.C. pedig meg kar halni mégsem képes rá...Meg mondjuk az igaz h.a  avégén úgy tűnt mintha szeretnék egymást de végsősoron ők csak társak...Szóval szerintem csak azzal bízhatta meg C.C.t hogy ne nagyon osztogassa  Geasst.

« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 11:38:18 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Yumi-neechan
Gennin
*

« Válasz #193 Dátum: 09 dec 19, 13:58:53 »

Huh asthi egész hosszú kritika.... Nyelvesít
Örülök, hogy tetszett, mert nekem nekem is az egyik kedvencem és repesek a boldogságtól, ha valaki másnak ajánlani tudom és megnézi és tetszik neki. Egyik legjobb barátnőmet mind a mai napig nem sikerült rábeszélnem (neki a DNen kívül nem létezik semmi)
Nos igen,én is reménykedek hogy Lelouch él, de nem biztos, hogy a japán rendezők is így fogják gondolni, mert:
1. ha Lelouch él akkor most hogy folytatódjon a történet, hiszen minden szép és jó és nincsen már a világnak szüksége Zerora se, ő már csak szimbólum marad. Vagy az tudnám elképzelni, hogy valami őrült miatt újra háború lesz és CC. beállít Lelouchal(habár akkor mindenkinek meg kéne magyarázni, hogy egy szíven szúrásba miért nem halt bele)vagy pedig valami véletlen folytán CC és Lelouch a mi világunkba köt ki és meghódítja a világot,(mondjuk mint élő szereplős CG film főszereplője:P)
2. Lelouch meghalt, világba meg akkor most ha beleütne mégegyszer a krakk akkor Suzaku nem tudná megoldani a helyzetet mint Zero mert ahozz túlságosan is butuska szegény. Túlságosan is egyszerűn gondolkodik nem úgy mint Lelouch.
Szóval nem lehet tudni hogy most ha folytatják akkor hogyan, de még reménykedek a folytatásban. A remény hal meg utoljára:P
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #194 Dátum: 09 dec 19, 14:13:22 »

Egyszerű a képlet:
1: Pénzügylieg megéri folytatni---->Lulu még él
2: Pénzügyileg nem éri meg folytatni....> már nem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins