24 nov 15, 06:30:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70516 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #165 Dátum: 09 júl 05, 16:59:18 »

Én nem szeretnék harmadik évadot. Mégpedig azért nem, mert korábban olyanokat lehetett olvasni, hogy ha egyáltalán lesz, akkor Lulu nélkül... Szomorú
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #166 Dátum: 09 júl 13, 13:46:48 »

Most néztem végig. Miért kellett Lulunak meghalnia?  Sír Nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége. Mondjuk Lulunak végül is a saját döntése volt, és a világ érdekében tette, de akkor is, kár hogy ez lett. Pedig reméltem, hogy összejön CC-vel. Mosolyog
Én örülnék neki, ha lenne harmadik évad. Lulu nélkül ugyan nem lenne az igazi, de kiváncsi lennék, hogy mi lett a világgal.
Naplózva
gadavid
Újonc
*

« Válasz #167 Dátum: 09 júl 21, 22:43:15 »

Ez a legkirályabb anime... szerintem Lulu tuti h nem halt meg mivel fognak csinálni 3. partot is (legalábbis bízom benne de még az imbd-n is sikere van) akk Lulu nélkül az elképzelhetetlen. 2 fajta képen élhette túl vagy elvette Charles codeját (de ez annyira nem valószínű mivel akk eltűnt volna a geass de kitudja) vagy pedig C.C. nek vette el ami egész logikus lenne
u.i.:
Eddig ennek az animének volt a legjobb befejezése (le is zárták, érthető lett minden de azért hagytak 1 kis tippelgetni valót is meg azért a DRÁMAI rész....)
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 21, 22:45:44 írta gadavid » Naplózva
Tobi-kun
Gennin
*

Rosszvér Robi

« Válasz #168 Dátum: 09 aug 20, 17:46:52 »

Elkezdtem nézni, és nem rossz, tetszik a sztori,még csak a 3. résznél tartok. Csak ezek a knightframe-ek úgy néznek ki mint valami power rangers vagy transformers robotok >.<# meg hogy ilyen középkori ruhákat viselnek...
Amugy az R2 egy teljesen más sztori vagy mi? mert ugy töltöttem le hogy az első kettő az sima és a harmadik meg R2 és rohadtul nem értettem hogy ez hogy jön ide és a felirat se jó rá, csak pár órával később jöttem rá, hogy ez R2 és az nem ugyanaz Nevet
Honnan lehet letölteni a részeket mert már a harmadikat se találom csak az R2-t? Köszi Nevet
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #169 Dátum: 09 aug 20, 20:22:18 »

Az R2 a második évad, naná, hogy nemjó hozzá az első évad felirata Nevet Nevet Nevet
Keress rá, hogy Code Geass 3, vagy nézd meg azon a bizonyos helyen...
Naplózva

Himeko
Újonc
*

« Válasz #170 Dátum: 09 okt 29, 17:09:53 »

Lulu nélűl harmadik évad?Na ne!!Az nem lenne valami jó.Lulu nélkűl nem lenne az igazi.Ha mégis lenne,szerintem az nem lenne nagy siker.Másrészről szerintem Lulu biztos meghalt...Juj szerintem nem lett volna jó,ha összejön C.C.-vel xD Shirley-t kicsit azért sajnáltam -.- meg Euphiet is.Én egy olyan mangáról is hallotam,ami 3 kötetes az első Lelouch szemszögéből,a második Suzakuéból,a harmadik meg Nunnalyéból(hogy,hogy azt nem tudom) mutatja a történetet,vagy valami ilyesmi,annyira nem értettem...
Naplózva

"Jobb adni mint kapni...kivéve ha pizzáról van szó..."
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #171 Dátum: 09 okt 29, 19:00:09 »

Igen három manga kötet van amiből az anime készült az az első és még azon kívűl kettő van a Suzakusnak nem tom a címét a Nunnaly-s meg a Nightmare of Nunnaly
Naplózva
Himeko
Újonc
*

« Válasz #172 Dátum: 09 okt 29, 19:42:15 »

Öhmm...nem akarok spoilerezni,de van amit nem értek...
Azt tudom,hogy Nunnaly a sokk hatására elvesztette a szeme világát,de aztán vissza jött neki...vagy valami ilyesmi.Csak azt nem értem,hogy most Nunnaly tényleg nem látott vagy csak úgy tett mint aki nem lát?
Naplózva

"Jobb adni mint kapni...kivéve ha pizzáról van szó..."
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #173 Dátum: 09 okt 29, 20:58:35 »

Tényleg nem látott.
Asszem az Uralkosó Geasse ami módosítja az emlékezetet,
beleültette az elméjébe, hogy megvakult(tudat alatti szintig beleégette) és ezért pszichoszomatikus betegség---->nem lát. Azonban az akaratával felülírta a Geass-t és így megint ki tudta nyitni a szemét.
Naplózva

Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #174 Dátum: 09 okt 29, 22:25:39 »

Mi ez a 3. évad?  Ohh My God Még nem is hallottam róla...de én személy szerint nem örülnék neki, ez az anime pont úgy jó ahogy van. Am olvastam olyat, hogy Lulu nem feltétlenül halt meg, a vége direkt olyan, hogy elbizonytalanítsa a nézőt és ő maga kreálhasson neki befejezést, amilyen tetszik neki. Pl youtube-on is van olyan videó, ahol Lulu vezeti a szekeret a végén Nevet
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #175 Dátum: 09 okt 29, 22:47:29 »

A 3. évad egyenlőre semmi. Néhány rajongó feltette a kérdést a készítőknek, hogy lesz-e, és ők azt mondták,
hogy ha lesz, akkor Lulu nélkül. Ha meg így lesz, akkor nekem már mind1 mert úgy már nem az igazi.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #176 Dátum: 09 okt 29, 22:51:45 »

Ohhh nekem npi megérzésem van:D. Lulu nem halt meg... szinte biztos vagyok benne. Kitalálnak azok valamit, ha akarnak.

u.i. vérbeli férfi vagyok! Amúgy tényleg nem lenne az igazi nélküle.
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

« Válasz #177 Dátum: 09 okt 29, 23:30:26 »

Esetleg ha megszerezte C.C halhatatlan képességét...mást nem nagyon tudok kitalálni, hogy miként maradhatna életben. Mondjuk ebben még lenne is realitás, mert nekem nem úgy jött át Lulu jelleme, mint aki meghalna egy cél érdekében. Ő nagyon is élni akart, hogy nagy dolgokat vihessen véghez.
Naplózva
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #178 Dátum: 09 nov 25, 14:37:06 »

Annyian ajánlották, hogy végül megnéztem ezt a csodát, hát kevés anime-re mondom, de ez kifejezetten felidegesített! A története jó, de Lulu személyisége megörjít! Ennyire nem lehet valaki ostoba, amikor Mao-val találkozott, és C.C. is elmondja neki, hogy fejlődik a Geass akkor miért nem hord szemfedőt?????????? Konkrétan felhúztam magam az első széria végén.
Megnézem a másodikat is, de ha az is ilyen akkor a felejthető kategóriába sorolom ezt az anime-t!
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #179 Dátum: 09 nov 25, 20:21:25 »

Már bocs, de most pontosan min is idegesítetted fel magad?
Nem számított rá, hogy fejődni fog a Geasse, mert addig nem volt gond vele.
A 2. éved pedig eléggé megosztja a közönséget, nézd meg és döntsd el magad.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins