24 nov 15, 05:49:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Code Geass - Hangyaku no Lelouch  (Megtekintve 70496 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
meima9
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 08 dec 12, 15:33:50 »

Egyik kedvencem.^^A vége az tökéletes volt.Csak sajnáltam szegény Lulu-t...De legjobban a Shirley-s fájt.:(Kallen a vége felé már nem volt annyira szimpatikus,kezdett agyamra az agyara menni,hogy állandóan ugyanazzal jött.xD
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #151 Dátum: 08 dec 20, 21:52:16 »

ez az anime tényleg a death note hasonmása?
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #152 Dátum: 08 dec 21, 15:35:40 »

Nagyon nem.
Pár hasonlóság van, (az is inkább a főhősök között) de semmi több.
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #153 Dátum: 08 dec 22, 00:41:54 »

Hmm...hát ez elsőre nem jött be túlzottan, lehet csak nem voltam olyan hangulatban h teljesen lekössön...vagy fogalmam sincs, de nemrég megnéztem még1x és iszonyat bejött Nevet ...lehet anno túl művészi volt a "jó hangulatom" mellé Nevet
A vége az meg külön fantastic Nevet jól kitervelt dolog volt ez Lelouch részéről...hogy meghalt-e vagy sem azt természetesen én sem tudom, és nem is akarok oldalakat írni erről....de ha már annyira boldoggá akarta tenni C.C-t akkor ajánlom h ne dobja fel a talpát Nevet Nevet

>Nem értem h miért akarnak mindent a Death Note-hoz hasonlítani...a létező legidegesítőbb dolog ilyen témában -.- ...akárhol jár az ember, youcső, fórum, más honlapok mindenhol mindent ahhoz hasonlítgatnak...lehet velem van a baj de 1-2 kedvencemnél elég "sértőnek" találtam ezt a dolgot (mivel rühellem a DN-t Nevet Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 22, 00:43:44 írta Feo » Naplózva

DaViS
Akadémiai tanár
*

..........Air Gear.......

« Válasz #154 Dátum: 08 dec 22, 14:02:35 »

én nem rühellem a DN-t
de néha idegesítő hogy Magyarországon minden e körül forog
a CG és a DN is más
(személy szerint nekem a CG jobban tetszik mint a DN)
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #155 Dátum: 08 dec 23, 10:17:42 »

Egyet kell értsek az előttem felszólalóval kedves elvtársak >.<#
DN Nemyóó                     CG  Yóóóó
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
DaViS
Akadémiai tanár
*

..........Air Gear.......

« Válasz #156 Dátum: 08 dec 25, 22:34:29 »

férreértésbe ne essünk
én nem leszóltam a DN-t csak elmondtam a véleményemet , hogy ha CG és DN közül a CG-t választanám inkább
mert a DN  számomra egy csoálatos anime és manga ...csak egy kicsit meguntam , hogy annyit majmolják ....
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #157 Dátum: 08 dec 25, 22:38:41 »

Hát igen a CG az CG utánozhatatlan mesteri és kséz,a DN is egész jó viszont nekem Lulu jellemfejlődése jobbna bejövős mint Light-é.....
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #158 Dátum: 09 jan 12, 15:11:53 »

Nos tegnap délelőtt elhatároztam, hogy végignézem ezt a sorozatot, mert már nagyon régen terveztem.
Az eredmény: Egy percet nem aludtam az éjjel, de megnéztem mindkét évadot!XD
Nekem nagyon tetszik, akár egy harmadik évadot is el tudnék képzelni, ahol a megmaradt Geass használók akarnak bosszút állni:D
Ami Lulut illeti, elég nagy az esély rá, hogy meghalt, de elképzelhetőnek tartom, hogy C.C. valahogy megmentette, csak nem mutatták.
(Vagy legalábbis nagyon szeretném ezt hinni...) Egyébként én nem figyeltem eléggé, vagy C.C. valódi neve tényleg nem derült ki?
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #159 Dátum: 09 jan 12, 18:43:22 »

Valóbna nem derült ki....pech,amúgy terveznek kövi évadto,de ha értesüléseim jók ebben mr nem lesz Lulu......
Különben azért történhet meg az,hogy nem derült ki a neve,mert az R2-t nem aszerint a forgatókönyv szerint csinálták meg mint amit eredetileg tervezett az írója....így amit nyitva hagytka az elsőben azt most se nagyon zárták be....mivel erre nem figyletek oda....
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #160 Dátum: 09 jún 17, 23:31:24 »

Valóbna nem derült ki....pech,amúgy terveznek kövi évadto,de ha értesüléseim jók ebben mr nem lesz Lulu......

WTF? Terveznek új évadot, de nem lesz benne Lulu?  Hmm?

Az - számomra - nem is lenne igazán CG... Tuti nem nézném meg... x"D Ha meg lenne még egy évad, Luluval, lehet sokak számára vontatott, elnyújtott lenne a sztori. A csúcson kell abbahagyni.   Mosolyog  Innen már csak zuhanni lehet... Jó nagyot...
Naplózva

Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #161 Dátum: 09 jún 27, 16:36:09 »

Most néztem meg a második évadot. Megekelett állampítanom, hogy ki...ot jó lett.
Nem igzán értem, hogy mit nem zártak le benne szerintetek. Na jó végülis egy ujabb évadra valahogy meg lehetne oldani, hogy a főszereplő nem halt meg (bár ez szerintem elég nehézkes lenne). De egyébként kitört a nagy világbéke mindenki boldog, meg hasonlók.
Szóval teljesen felesleges tartanák egy ujabb évadot.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Kazama
Chuunin
*

« Válasz #162 Dátum: 09 júl 03, 22:18:33 »

Most néztem végig mind két évadját az animének és csodálatos. A Death note-hoz fölösleges hasonlítani mert semmi köze a két animének egymáshoz.  Ez olyan mint amikor a fullmetal Alchemistet és a D.Gray man-t hasonlítgatják egymáshoz holott az is ég és föld.

De hogy ne térjünk el a tárgytól: az anime lenyűgöző, imádtam minden részt, a zenék is tökéletesen passzoltak. Azt hiányoltam hogy a cicával nem tisztázták mi lett Remélem visszakerült suzaku-hoz még így is....

A mangáról tud valaki valamit? hány kötetes és hogy esetleg hol lehet meglesni a RAW-okat? Tudtommal a manga még fut, tehát lehet hogy más vége lesz majd....

Az anime végéről.. tényleg így kellett lennie, viszont másként is megoldhatták volna a dolgot. Vagyis Lulu megoldhatta volna. Nagyon sajnáltam Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 03, 22:21:04 írta Kazama » Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #163 Dátum: 09 júl 04, 10:19:24 »

A mangáról semmit nem tudok, de azt igen, hogy az R2 nem teljesen olyan, mint ahogy az író szerette volna.
Azt hallottam, hogy meg kellett változtatnia az elképzeléseit időközben. Így maradtak, olyan értehetetlen részek benne, mint a C.C.-s megtaláltalak, az első részben.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Kazama
Chuunin
*

« Válasz #164 Dátum: 09 júl 04, 12:05:11 »

Igen erről én is hallottam, meg a Hangyaku no Lelouch mangában (lehet csak az elején) nincsenek Knightmare-ek, a nunnaly-sban meg már vannak ugyan azoknál a részeknél.

az anime csak a manga fő szálát viszi tovább, viszont van egy sanda érzésem hogy a vége a mangának lehet más lesz. Legalábbis remélem mert így nekem nem stimmelt annyira a vég (annak ellenére hogy sokak szerint így kellett elzárni).

Amúgy később rájöttem hogy a cica ott ül Anya fején mikor van Ougi-ék esküvője Nevet szóval megnyugodtam hogy nem veszett el.

Egyébként egy harmadik évadot (nem az hogy nem szeretnék, mert jó lenne, de) fölöslegesnek tartom. Még egy utolsó bónusz epizódot el tudtam volna képzelni ahol igaz az a FAKE, hogy Lulu nem halt meg és ő a kocsis aki viszi C.C.-t biztos többen láttátok már ezt a fake videót. Szóval egy olyan részt ahol kicsit konkretizálják suzaku hogyan boldoguul és hogy pl Lulu mégis kijátszotta megint a halált és vígan éldegél a névtelenségben. Lulu fan-ként képtelen vagyok elfogadni a halálát.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 04, 17:50:01 írta Kazama » Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins