Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 júl 23, 13:22:54 » |
|
Én nagyon sajnálom. Lulu háreme leépült. Shirley oda, C.C. sem önmaga.... Vajon Lulu hallhatatlan lett? mwuhaha az poén lenne. Azért a ninjanő Sayoko nagyon állat^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 júl 23, 19:43:02 » |
|
Hát igen tényleg megfogyatkozott Lulu háreme de Kallen még ott van neki (csak ki kéne szabadítani, mert a végén még Suzaku mellé áll ) meg C.C is csak észhez kell szegényt téríteni, viszont azt nem értem mitől zakkant meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 júl 23, 20:28:42 » |
|
Spoiler veszélyHát tuti,hogy nem hallhatatlan,mivel mikor ott estek le C.C meg Lulu,ott még ott volt Lulu szemében a geass,márpedig ha hallhatatlan lesz a muki,ahogy Charles,akkor már nuku geass..... No a háremhez hozzászólván,hát igen Shirley-t majdnem megkönnyeztem..... Amúgy Kallen előbb hallan meg minthogy a britek mellé álljon,mivel a bátyja,akit mindenkinél jobban szeretett utálta őket így ő is,szla ez lehetetlen..... Amúgy ki mit szól (leszbi) Nina új fegyveréhez? Spoiler veszély vége
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 23, 20:31:23 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 júl 23, 20:45:59 » |
|
Remélem a kezében fog működésbe lépni. Az esés után meg már nem volt ott a geass, és valszeg nem volt ideje kontaktlencsét rakni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 júl 25, 11:17:17 » |
|
Hát nem tudom szerintem Lulunak kisebb gondja is nagyobb volt annál minthogy azzal foglalkozzon, hogy felhelyezze azt a kontaktlencsét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 júl 25, 11:40:57 » |
|
Hát nem is tudom,azért Charles így is nagy ellenfél,szal azért jobb az elővigyázatosság,de nem tudom,majd meglátjuk.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 júl 25, 12:14:59 » |
|
Hát figyelj ezt a Britt Birodalom atyaúristenét is meg lehet ölni valahogy, csak kérdés hogyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 júl 25, 12:19:07 » |
|
Mondjuk Nina fegyóját a fejére :devil: > Olyan ari amnúgy C.C így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 júl 25, 12:23:46 » |
|
De nekem a régi jobban bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 aug 15, 19:30:57 » |
|
mostanában néztem meg ezt az animét nagyon jó de ha Lulu halhatatlan lenne akkor nem kéne, hogy mindkét szeme Geass-es legyen??? vagy nem tudom....tulajdonképpen azt sem értem, hogy miért csak a fél szeme olyan....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 aug 16, 08:48:26 » |
|
hát jah .... szegémy Lulu...nincs háreme...vagyis van csak épp felaannyi kb. mint volt am én arra vok kiváncsi h Kalent hogy fogja kiszabadítani..... és miután véga a háborúnak megint beszóna: "Mint nő boldoggá tudnál tenni??? "
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 aug 16, 14:42:49 » |
|
Hát Lulu nem fogja megismételni ezt a beszólását szerintem, akkor is azért mondta, mert nagyon maga alatt volt éppen egy bizonyos dolog miatt, egyébként meg szerintem ha a háború után visszatérnek ebbe akkor ez már nem fog beszólásnak számítani legalábbis szerintem. XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 aug 28, 01:10:38 » |
|
megnéztem az új részeket ... Spoiler_ C.C visszatért éjjen .....Anyu-val valami történt mert most Lulu anyja irányítja vagy miiii ??? és Lulu anyjáról kiderült hogy még se ó a mindenható anya Suzaku bekatant szinte nem tudja hogy mitcsinál miután Rolo meghalt meg elárulták Lulu elég nyugott lett ???? nem nem ez a megfelelő ....már nem érdekli semmi csak hogy az apja bűnhögyön és kíváncsi vagyok majd C.C segít -e majd Lulu-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 szep 02, 21:09:07 » |
|
Spoilerveszély Az van h Zero-t átverte az apja és ha úgy nézzük az anyja is. Zero megöli őket és mint császár tér vissza 1 hónappal később. Jah és Lulunak 2 geass-e van. C.C. nem úgy tűnik h meg akar halni.... Suzaku Lulu mellé áll... az összes fekete lóvag meglepődik...nem kicsit
Spoilerveszély END. Tök jó a mostani rész...alig várom a következőt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 02, 21:11:12 írta Narutorban »
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
|