Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 jún 14, 10:17:16 » |
|
Egy hetes szünet után megnéztem az új részt. Hát ezek mindig báloznak valamiért. Milly És az az őrült liba Nina megint hozza a formáját. Schneizel van olyan jó sakkban mint Lulu A kínaiak meg kavarnak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 jún 15, 16:57:26 » |
|
A kinaiak jól bekevartak Zeronak az biztos, egyébként valami nagyon kezd alakulni Lulu és Kallen között.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 15, 16:57:59 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 jún 15, 18:15:35 » |
|
Nem tom nekem eddig ez az első lépése Lulu-nak amit nem teljesen értek,mármitn a kiscsqajos elrablós szerintme,rá kellett volna hagyni a dologkat Xing Ke-re......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 jún 22, 20:37:54 » |
|
Én értem, szerintem ezt azért csinálja, mert keresztbe akar tenni a Briteknek, de közben a Kinai-szövetséget is meg akarja szívatni, szóval két legyet akar ütni egy csapásra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 22, 20:40:20 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 jún 22, 20:56:48 » |
|
Szerintme meg csak a Briteknek akar keresztbe tenni,a másika félről pedig olyan okosnak tartja/tartotta Xingke-t,hogy felismeri a helyzetet amit előidézett,de várom már a holnapot vagy a keddet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 jún 27, 12:53:30 » |
|
nah hosszú idő után megnéztem ma a 9 10 és 11. részeket teljes izgalomban volt részem szegény Kallen ez olyan szomorú de Lulu hogy biztatta kicsit aggódott huuu és micsoda gépe lett Lulu-nak elsöprő volt még nagyon tetszet az amikor a 11.rész végén letámadta az összes csaj Lulu-t de hát a szerelem ereje Lulu meg telefonos segítséget kért :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 jún 27, 13:06:06 » |
|
Hát igen Lulu megint jól csőbe húzott mindenkit , Kallent meg én is sajnálom, de a mi jó öreg Zeronk biztos kitalál valami nagy ötletet, hogy kiszabadítsa, ami igazán gáz az az, hogy a Guren is náluk van és nem lenne jó ha Suzakuék lekoppintanák a képességeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 jún 27, 21:54:34 » |
|
sajnos az a gond hogy tuti le kopizák de most Kallen azért elég nagy sz....rban van az ellenség karmai közt mit tesz Zero nekem Zero "felesége " tetszik a kicsattanó vidámsága
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 jún 29, 20:33:40 » |
|
Hát Kallen valóban kissé bajban van.... Am Zero biztos kiszabadítja kb. minden áron mert h szépen fogalmazzak nem közömbös a lány irányába A másik meg télleg h a Gurent ha lemácolják..vagy kicsit fjlesztik akkor gázban vannak Zeroék.... Kiváncsi vok ebből mit hoz ki a Zeroka-sama...
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 jún 30, 15:11:40 » |
|
Ez asszem két évados anime ( remélem ). Most neztem meg az elsö évadot jo mert 1 nap alatt ledaraltam durvan. Nekem nagyon bejött van benne egy deth note feeling a taktikai eszme Zero miatt és az ö geass-ának az ereje is hasonlo a halal jegyzet erejehez. Csupan itt nem csak ölni tudsz azzal az erövel. Telleg en igazan rühellem a mechat de ennke a története nagyon jó. Nagyon tetszek Lulu kettös elete és azok a fordulatok amik vannak benne. Meg azert egy igazi haboru van benne. Viszont Zero is bolond ember. Mégha elllen allsz is a vilag sohasem fog megvaltozni. "Even if you rebel against it, even if you resist it, the world will never change."
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 júl 04, 10:02:17 » |
|
Na tegnap este megnéztem a 12-es részt,először úgy gondoltma,hogy egy jó kis fanservice-es rész lesz az is volt aztán a végén úgy tűnik elég nagyot fog koppani Lulu,mivel így lett még 1 ember aki tudja,hogy ő Zero....... kíváncsi vok a kövi részre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 júl 04, 16:05:21 » |
|
Ja, emiatt a GEASS semlegesítő képesség miatt Lilu szívni fog, de rendesen, ez a kis beképzelt V.V meg kezd az agyamra menni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 04, 16:28:21 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 júl 04, 16:26:39 » |
|
Na ebbe a topicba se nezek be többet teli van spoilerrel .. en meg a masodik evadot tovabbra is probalom atkonvertalgatni es igy kb ez kurvanagy spoiler volt nekem, de sebaj .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 júl 05, 12:55:37 » |
|
Hát mondjuk én próbálta elfedettne spoilerezni csak..... no már mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 júl 23, 13:18:00 » |
|
No ismét egy király rész volt,cegény C.C,ejjj......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|