Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 jún 22, 16:54:51 » |
|
Pár idézet pár favtol:
"I...hate humans. I hate Shinigami, too."
"They killed Aaroniero. You're okay with that?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 júl 07, 11:08:06 » |
|
Bleach: ''huhh majd nm meg fuladtam ha hason fekszek nm kapok levegöt a hátra akkor meg oldalra huznak ,,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 júl 07, 11:20:55 » |
|
"Egy epres fagyit kérnék" "Óriás pizzát Olivabogyó nélkül" -Dante - DMC
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 júl 07, 14:24:06 » |
|
' -Mielőtt elkezdenénk, megkérem önöket hogy ne dohányozzanak. Mint ismeretes, a passzív dohányzás komolyan károsítja az ember egészségét. Az aktív dohányzás során 5.2 és 40 ng közötti rákkeltő hatású nitrozamin jut az ember szervezetébe, ellentétben a passzívval, ahol ez az érték 680 és 823 ng között mozog. Továbbá az általuk belélegzett füst mennyisége is tizenegyszer nagyobb; pontosan 18000 ng. - Ch..Akkor ne vegyen levegőt.' kis okoskodás November11-től (ha jól hallom, azzal a komoly Kakashi hangjával),a Darker than Black-ből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 júl 29, 13:36:08 » |
|
Nem tudom, írták-e már...
A shoujo animékben igen sok a közös. Ezek alapján a rajongók szokták keresztezni egyik anime 5 főszereplőnőjét egy másikkal. Szinte minden ötös tagjának megvan a "párja" egy másik animében. Példákat az anime inkarnációk témában fogok írni. A legtöbb magical girl kategóriájú animében: - 5 lány a főszereplő: -> a főhősnő nagyon szeret enni -> van köztük egy okos -> egyikőjük modell, vagy szupersztár -> egy, aki mindig vitatkozik a főhősnővel, és igen lobbanékony természetű -> egyikőjük pedig nagyon harcias - erre az öt lányra szinte mindig ugyanaz az 5 szín jellemző: rózsaszín (főszereplő/szeretet) kék (intelligencia) piros (vad, erős) sárga/narancs (szépség) zöld (esetenként eltérő lehet)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 júl 31, 11:55:24 » |
|
Inuyasha egy szörnynek a szájába töm egy fát : "Tessék!Egyél egy kis zöldet!"
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 aug 03, 14:14:01 » |
|
Bleach: ''huhh majd nm meg fuladtam ha hason fekszek nm kapok levegöt a hátra akkor meg oldalra huznak ,, Matsumotoooo xD nem százas a csaj Naruto: "Hééé Aloe Vera!!" xD Itachi: "Gyenge vagy. És miért vagy gyenge? Mert nincs benned elég gyűlölet." (evvel piszkáltam a bnőmet xD annyit kell tudni ról,a hogy alacsony hozzán képest én 175 ő meg 160 és mindig evvel csesztetem. Hogy miért vagy ilyen kicsi? Mert nincs benned elég gyűlölet.) xD Sasuke: Én egy bosszúálló vagyok (de má elegem van belőle állandóan ezt mondogatta xD) Sakura: Shannaro! Yu Yu Hakusho: shishiwakamaru: Hé, te bambaarcú! (asszem ezt mondta ) És még sok-sok van, de rátok hagyom őket xD
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 aug 03, 14:26:35 » |
|
Arról még nem is írt senki, hogy egy-egy szereplő összevereti magát már elfolyik 100liter vér, de még mindig fel tud kelni és harcolni is tud tesómmal mindig ezen vagyunk kiakadva nameg azon, amikor a főhős harcol a mellékszereplők meg nézik pl.: bleach: ichigo harcol, rukia meg a többiek csak annyit csinálnak, hogy Jaj, Ichigo!! falra mászok tőle xD meg amikor mindenki egyszerre meglepődik xD animekben és mangákban egyaránt végigmutogatják a jelentben jelen lévő szereplők arcát, hogy Úristen mennyire meglepődött...
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 aug 03, 14:35:44 » |
|
Temari-san ez a színösszeállítás azért van, mert minden színhez csatolunk mi emberek egy egy tulajdonságot, érzést. Pé a piros szín agresszivitást jelöl. lásd: Mars tündér=erő és nagyszájúság. Ha egy kék helyen vagy, hól érzed magad, de ha pl fekete szobában kéne lenned, nyomasztó lenne. Ezért használják a karaktereknél is a színeket. Bizonyos fogások megmagyarázhatatlanul is anime fogások. pl: ruhatár, ami majdnem mindíg ugyanaz stb. Vagy hogy a szereplő haja kiskorában ugyanolyan volt, mint felnőttnek.
Esztii.. gondolj a való életre. ha valaki összeverekszik valakivel, azt a becsületéért teszi. Japánban ez nagyon erős, mindennél fontosabb a becsület, igazság stb. Ha egy animében valaki ott áll, és nézi a mint a barátja harcol pl: Ichigo, tuti nem segíthet neki, mert Ichigo lenne az első aki megütné érte... Erre nem gondoltál?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 aug 03, 15:27:55 » |
|
Esztii.. gondolj a való életre. ha valaki összeverekszik valakivel, azt a becsületéért teszi. Japánban ez nagyon erős, mindennél fontosabb a becsület, igazság stb. Ha egy animében valaki ott áll, és nézi a mint a barátja harcol pl: Ichigo, tuti nem segíthet neki, mert Ichigo lenne az első aki megütné érte... Erre nem gondoltál? Dehogyisnem ha már a való életben vagyunk, én biztos nem nézném végig, hogy egy általam szeretett személyt bántanak. Vagyis ha hagynám, akkor utána lelkiismeretfurdalásom lenne. Öhm mindegy nemoffolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 aug 03, 16:25:03 » |
|
Ők se, gondolj csak Rukiára vagy Inouéra... Őket ha jól emlékszem Renji meg Urahara állította le .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 aug 07, 16:27:21 » |
|
Eszembe jutott még valami. Harcol 2 ellenfél(pl: InuYasha és Ryuura) és amikor először esnek egymásnak semmi baja sem lesz a fegyvereiknek. Ám amikor másodjára esnek egymásnak az ellenfél kardja(itt Ryuura-éra gondolok) nem bírja a támadás erejét, és kettétörik. Ez nekem kicsit fura, hogy először bírja a csapásokat,aztán gyakorlatilag egy kis "nyomástól" összetörik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matsuket
Újonc
Nem elérhető
Shikamaru ♥ Rock Lee
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 aug 08, 13:44:52 » |
|
hát, nekem az tűnt fel, hogy az animékben, hogyha valaki szerelmet vall egy srácnak/csajnak, akkor nem csak annyit mond neki, hogy: szeretlek!, hanem: (XY) szeretlek téged! nekem ez tűnt fel
|
|
|
Naplózva
|
' Életed legjobb napja 1 reggellel fog kezdődni ... ' : )
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 aug 24, 17:45:34 » |
|
Ennek az idézetnek egy része elhangozott de kiegészítem.. "Nem adom fel soha, és nem vonom vissza a szavam.Ez az én ninja utam."(sztem mindenki tudja h kitől idéztem szal felesleges ideírni. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 aug 24, 23:27:20 » |
|
Urusai Urusai Urusai! (Fogd bex3) by Shakugan no Shana
-Nekem nincs nevem, ha meg kell külömböztetni más Flame Hazektől a Nietono no Shana elég. (Shana)(kardja neve) -Akkor te vagy Shana. (Yuji)
Watashi.. Yuji no suki (Szeretlek Yuji) (Shana)
Kazumi, taníts meg, hogy kell babát csinálni XDXD (Shana) Nos, a Shanatan teljes szövegét be lehetne idézni kedvenc idézetnekXD
Hinata mond... főleg ott a mangában.
Misuzu-Air: Gaooooo! Hiányzik a gyűlölet:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 00:19:24 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|