Látom nagyon a shounen fight-ra álltok rá, de tény, hogy azokban van a legtöbb jellegzetes dolog, még is abban van a legegyedibb alkotás is
(lásd: Naruto)
Például ecchikben meg hasonló hárem mangákban tipikus, hogy a főszereplő egy lúzer, aki vmilyen módon sok jó csaj társaságába kerül és véletlenül vagy lát valakit öltözés közben, vagy a fürdőben, vagy hozzáér a seggéhez, vagy a mellei közé esik, meg a sok hasonló jelenet.
az viszont már mindenféle animében tipikus, hogy a főszereplőnek van valami csajtársa, akivel csomót együtt vannak és a csaj mindig agyonüti vagy szétveri, ha rosszat szól.
Shounen fightokban:
"Most, hogy ebben az alakban vagyok, már sehogyan sem tudsz megállítani, háháháá, elpusztítalak, hogy semmi sem marad belőled."
"Én sosem adom fel"
"Valójában eddig még csak az erőmnek az akárhanyadát használtam"
"Ezt a technikát csak egyszer tudom használni a harc alatt"
Érdekesség: Ahogyan Kaguya említette is Piccolo az első DBZ moviet leszámítva mindegyik movieban, amiben szerepel úgy bukkan fel, hogy megmenti Gohant. Egészen a 9-es movie-ig. És mivel a Timejump után kevés szerepet kapott és nem igen használták fel harcokban ezért poénból a 10. movieban Krilin jelenik meg az ő ruhájában, először Gohan be is flasheli, hogy Piccolo az, csak aztán látjuk, hogy nem, éreztetik velünk, hogy telik az idő, ez már egy másik felvonás.
Attól még egyébként az összes DBZ movie istenkirály.