Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 dec 05, 15:40:14 » |
|
Ha jól látom egy fontos mondás hiányzik innenxDD.
"nem vonom vissza a szavam ez az én ninja utam"xDD Naruto kun/Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 dec 06, 00:08:31 » |
|
"Csak egy démon csalhatja elő az igazi angyalt". de ismerős xD Nem mondták, csak írva volt a melyik is az az anime, amelikben volt a Shitsu, meg a Lulics Lasciate Ogni Speranca Voi K'entrate Nozomeru tsuwaono tatakaumono minajin jaburete mae ni ari! (fordítást ne kérjétek, már nem emlékszem mi volt) Shounen Onmyouji
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nakayama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 dec 07, 00:08:52 » |
|
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." /Fullmetal Alchemist/ "Az erős eszik, a gyengét eszik"/Bleach... /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oti1221
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 dec 14, 12:18:04 » |
|
MEKO MIMI..... MEKOMIMI MODA.... - Tsukuyomi moon phase. egyb sziasztok. szerintem manapság gyakran láttok majd erre felé:) tetszik ez a fórum:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 dec 14, 12:44:12 » |
|
"Most megfogott b*****g!" -Death Note "Valójában nem ő a gonosz hanem a hatalom, amivel gyilkolni tud." - Detah Note "-Nincsenek túlélők! -Hát a lány ő nem túlélő? -Nem őt is megkellett ölnöm. *kiscsaj kivillantja a vámpírfogait.* " -Hellsing
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 dec 14, 13:59:03 » |
|
Watashi wa omoide ni wa naranai sa.....( én nem leszek emlék) Sephiroth utolsó mondata az advent children-ben... Viszont ez nem anime de egyik kedvenc mondásom egy filmben...ha kitalálja vki melyikben kap 1 sört "You want to know how I did it? This is how I did it, Anton. I never saved anything for the swim back."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 dec 14, 14:36:39 » |
|
EEeeezz ismerős de nagyon... nem a Gattaca??? asszem... ha jól emléxem...ugye??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 dec 14, 14:47:14 » |
|
Nah b+ tartozok egy sörrelXD szép munkaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 dec 14, 15:18:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 dec 14, 16:14:27 » |
|
"Az én nevem Shinku, az 5. Rozen Maiden baba"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 dec 18, 14:00:19 » |
|
Szeritnem az 1ikk leszebb ez mert annyira szépen mondja anerrrrrrson h, "AMEN"/hellsing
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 dec 20, 23:03:12 » |
|
Nan dattebayo???by Naruto... ezt ollyan jól tudja mondani eez a kedvenc DATTEBAYO forever oi oi oi!- by Hidan ×Đ ezis kedvenc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 dec 22, 00:18:39 » |
|
Sztem a legjellegzetesebb az az hogy 10 diákból 3 szuper képességekkel bír, 2 időutazó, 2 vmi nagy mágus reinkarnációja, a maradék 3 meg sorozatgyilkos Ha már a sérüléseknél tartunk...az agyongyepált, szétvert/szétlőtt lekaszabolt szereplők testén csak piros csíkok vannak rendes sebek helyett Továbbá fantasztikusan képzett karaktereink képesek eltűnni a rét közepéről annyi idő alatt h amíg a másik tag elfordul 1 pillanatra (remélem érthetően írtam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 dec 22, 17:35:49 » |
|
jellegzetes még a lány nagy bajba keveredik már már kezdi elhinni h megfog halni mikor véletlenül megjelenik egy srác aki ált nem is csunya és megmenti az életét
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 dec 23, 23:32:53 » |
|
Megutáltatnak 1 karaktert utánna úgy állítják be h kedveljük vagy sajnáljuk. Toguro - Yu Yu Hakusho Neji - Naruto Gaara - Naruto Vegita - Dragon Ball Mello - Death Note
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|