Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 jan 09, 21:59:05 » |
|
... ő ültette be Kakashinak a Sharingant, nem tudom ki írta azt, hogy Kakashinak csak úgy lett....
Én se... de megérdemelne egy Chidorit hát ez irtó aranyos volt
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 jan 10, 19:52:05 » |
|
Kakashi említi, hogy minden hozzá közel álló személy már halott (Sasukénak mondja, mielőtt az elhagyja a falut). Ebből én arra következtetek, hogy...
Én is egyetértek Chakrával, így tuti nem lehetett az a jounin Rin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 jan 11, 19:20:13 » |
|
És az nem lehet, hogy ugyanolyan erős, mint Madara? Vagy talált egy könyvet, amiben leírja a tanításait Madara és ezáltal lesz olyan erős, mint Madara és ezért is mondja azt
Hát mondjuk nem könyvet de egy tekercset amibe benne volt Madara tanitásai lehet. Amúgy Kakashit szerintem nagyon bánthatja hogy Obitóval nem volt annyira jobba ő pedig mégis meg mentette plussz oda adta neki a sharingant.Vajon mien lenne mostanára Obito?
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 jan 15, 16:41:08 » |
|
Háát. Szerintem ez az emlékműs izé csak afféle elterelés volt mer sztem az az ANBU csaj Rin és szinte 1000% hogy (OFF: Tobi = Obito)tehát snki nem halt meg.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 jan 15, 18:55:19 » |
|
Akkor elismétlem nem tudom hanyadjára lesz itt olvasható: az ANBU csajt Uzuki Yugao-nak hívják, és Hayate kedvese volt. Mellesleg, látsz két csíkor az arca oldalán, mint Rinnek? Nem. És olvass vissza, mielőtt leírsz valamit...
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 jan 17, 08:52:30 » |
|
Én ano arra gondoltam hogy akkár lehet Konohai jounin is vagy akkár akadémia tanár is.Amúgy ha minden régi karakter vissza térne akkor kicsit ien szapanopera jellege lenne a végére :'( :-\ Amúgy nem tudhatjuk mennyire nagy trükk a medic ninjáknál egy szem át ültettése...Lehet nagy semmiség...Mondjuk az is lehet már rég férjhez ment és nevet változtatott.
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 jan 19, 19:06:27 » |
|
nos, a manga jelenlegi információi szerint az obito halott... és mamár nemcsak kételkedni lehet hanem állítani is hogy tobiNEM egyenlö uchiha obito-val pein megjegyzése és itachi sasukéához füzött válaszai alapján tobi=madara ^^ szóval szerintem az obitoról már nem lesz sok szó.. 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 jan 19, 19:19:24 » |
|
De attol még hogy Obito nem Tobi , még lehet Madara valahogy át ment a testébe, mert az elözö teste meg vakult és meg találta Tobinak a testét a sziklák allat és bele ment, talán a rinnengan segitségével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 jan 19, 19:25:25 » |
|
.. mostt nem azért de nem lenne sokkal értelmesebb ha kivenné a szemet minthogy az egészséges testébúl átmennyen egy agyonzúzottba ?? ... de ez itt off.. ... .. lessz egy hülye kérdésem.. Obitoo vajon miért viselhette azt a szemüveget..??. lehet h volt valami szükségleti célja vagy csak úgy simán h legyen ?? ..toom h hülye kérdés..csak nem hagy nyugodni..xD..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 jan 19, 20:29:50 » |
|
Sokszor csepegtetett valami cuccot a szemébe, szerintem csak simán érzékeny volt. Tehát ha a fákon ugrált sem a szél sem a por nem kavart be neki
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 jan 19, 22:29:36 » |
|
Rin...Rin..Rin... egyel több rejtély bár nemlehet tudni hogy Kakashihoz kakashi szempontjából mennyire állt közel Rin....mert ha nagyon akkor meghalt...ha teljesen közömbösen akkor meg lehetséges hogy él...furcsa, bár szerintem ne számítunk rá h nagyon élni fog :'( kicsit furcsán hangzott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 22:32:32 írta RinNegan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 jan 19, 22:39:28 » |
|
Vagy ő egy elit Uchihának számított, akinél nagy esély volt, hogy felbukkan a Sharingan (tudjátok vérhígulás, stb...) és ezért vigyázott/vogyáznia kellett a szemére. Vagy ez mind és csak menőnek találta
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 22:40:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 jan 19, 22:42:44 » |
|
Ugyanazért mint Davids...egyszerűen érzékeny volt a szeme...bár Yondi meg is említi valahol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 jan 20, 11:58:12 » |
|
Új téma: Obito SZülei!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 jan 20, 12:00:10 » |
|
Nos az egyik biztosan Uchiha volt. Nem tudni róluk semmit, és igazából nem is lényegesek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|