Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 09 jan 19, 16:07:46 » |
|
connak: a kakashi gaidenben még 2 pöttye van. de kakashi visszaemlékezésében már 3 pöttye. hogy is van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szilike
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 09 jan 19, 16:35:08 » |
|
off:hol lehet megnézni a kakashi gaident?sehol sem találom vki segítsen,mert így,h olvasom ezt a ttopicot,hülyének érzem magam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 09 jan 19, 16:38:54 » |
|
naruto manga 239-244
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 09 jan 19, 17:05:56 » |
|
connak: a kakashi gaidenben még 2 pöttye van. de kakashi visszaemlékezésében már 3 pöttye. hogy is van ez? Látom áthoztad a témát.^^ Bár szerintem ezen nincs túl sok beszélni való, hiba és kész, kérdés, hogy melyik a jó és melyik a rossz?
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 09 jan 19, 17:14:08 » |
|
valószínűleg a gaiden a hitelesebb. amúgy azért hoztam át, mert töröltek már kb 10 hsz-emet figyelmeztetés nélkül legutóbb a mangás topicból, és nem akarom megismételni ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 09 jan 19, 18:07:13 » |
|
Hát ez elég érdekes télleg,hogy két pöttyös utánna meg kapásból három,pár perc alatt,kicsit ez nekem gyors! Ugye sasuke őstehetség,és neki is idő kellett míg 2-ról 3 pontosba pontosan olyan 1 év! Ezzel szemben obito-nak előjött 2 pöttyel,és utánna mikor át adta kakashinak már három pöttyössé alakult volna,amit mi már nem láthattunk a gaidenben? Ez valahogy télleg vagy csak egy baki,vagy a döntéssel hozta létre a három pontos saringant,ami ugye az volt,hogy átadja kakashinak! Mert mikor obito mondja hogy átadja a sharingant,akkor még utánna beszélgethettek valamennyit,amit mi nem láttunk,és ebben a heves érzelem kitörésben átalakulhatott mégtovább a sharingan-ja! De igazából ez mégsem történhetett meg,mert a kakashi gaidenben,ha megnézzük a későbbi képeket,kakashi szemében a sharingant,ott is csak 2 pöttyös az a szem,vagyis nem alakult át még obito-nál a sharingan,amit mi nem láthatunk,hanem ezt kakashi fejleszetette tovább,így tul képp ez egy baki ahogy mondtátok,így inkább a baki topicba tartozik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 21:22:58 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #291 Dátum: 09 jan 19, 21:29:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 09 jan 19, 22:31:35 » |
|
csak hasra ütöttem azzal a számmal, de 5 mindenképp megvolt (emlékszem, hogy ott már genin voltam 1-2 hsz-szel, utána meg 47-48 körül voltam) nem ezt mondom, tisztában vagyok a moderátori dolgokkal, nem is vártam el, hogy mindenkinek külön pm-eket, vagy bármit küldözgessetek. viszont az ott egy elég szép hosszú "beszélgetés" (off, kinek hogyan tetszik) volt, és egyszer csak néztem volna, és látom, hogy eltűnt 2 oldal. mindenesetre tanultam belőle, és bocs hogy egy kis on is legyen: kishimoto miért formázta ennyire narutosra obitot? ott van a szemüveg, maga a karakter, és hogy a harcban mennyire felszívja magát. mondjuk ha jobban belegondolok, tsunade öccsére is marhára hasonlít naruto, ez is elég furcsa, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #293 Dátum: 09 jan 20, 20:18:26 » |
|
Obito egy alternatív Naruto, Kakashi pedig egy alternatív Sasuke volt tulajdonképpen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 09 jan 20, 20:26:27 » |
|
Obito egy alternatív Naruto, Én is gondoltam erre, bár tudom ez az egész Narutoról szól, csak ha Obito egy alternatív Naruto, akkor belőle is lehetett volna nagy shinobi, vagy nem? Tudom rossz kérdés de miért kellett meghalnia? Szívesen megnéztem volna felnőttként az életben.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 09 jan 20, 20:41:04 » |
|
Tudom rossz kérdés de miért kellett meghalnia?
Hát mert ha nem hal meg akkor kakashi hal meg,mert rázuhan egy hatalmas szikla! Meg szentem ez a sztory is közrejátszik abban,hogy kakashi egy rettenetes jó shinobi lett,mert ez mutatta meg neki,hogy a társai élete többet ér mint egy küldetés sikere,és megértette az apját,nem is beszélve a sharinganjáról! Én is kíváncsi lennék mien lenne obito most,de szentem ez így jó ahogy van!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 09 jan 20, 20:44:13 » |
|
Igazad van con! Tényleg a szikla, hát igen Obito vagy Kakashi! Ennek így kellett lennie! S Kakashi neki köszönheti hogy ráébredt hogy társunkért mindent!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 09 márc 20, 22:50:15 » |
|
con akk képzelj el egy feketehajú narutot sharingannal és tudod is mien lenne az animében kiv lesz mikor komolyodik meg tobi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 23, 14:20:47 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #298 Dátum: 09 márc 23, 14:52:35 » |
|
Igazad van con! Tényleg a szikla, hát igen Obito vagy Kakashi! Ennek így kellett lennie! S Kakashi neki köszönheti hogy ráébredt hogy társunkért mindent! hát szerintem nem igy kellet volna megoldani ezt a problémát hogy Obito meghal csak is azért hogy Kakashi rá ébredjen arra hogy fontos a csapatmunka de ez az én véleményem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--