Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 aug 07, 13:45:10 » |
|
Bírom Rint és szerintem sem halt meg csak esetleg megunta Obito ás Minato halála után az egész Ninjásdit és visszavonult Vagy beosztották egy másik csapatba amiben nem volt meg a három személy csak kettő , és így teljesen "eltávolodik" a későbbi történettől .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 08 aug 07, 17:16:21 » |
|
Taiki álláspontja is valószínű... Elvégre Obito meghalt, Kakashi belépett később az Anbuba... Maradt Minato és Rin... Ez tényleg nem tesz ki egy csapatot... A csapat feloszlott...
De ez nem zárja ki, azt, hogy most halott, vagy nem halott... Csak találgatni tudunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 aug 07, 18:31:01 » |
|
Vagy Rin Sakura anyja ennyi erővel az is meglehet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 08 aug 07, 18:45:44 » |
|
Ennyi erővel én meg a nagybácsikája is lehetnék, szóval semmi értelme...
Mért lenne Sakura anyja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #229 Dátum: 08 aug 07, 19:28:53 » |
|
Végülis lehet az anyja ugyanolyan a hajuk színe is és ezenfelül ha tényleg nem halt meg mint visszavonult ninja nyugodtan lehet cukrász vagy mi a szösz. Vagy lehet, hogy csak figyelmességből küldte a sütiket ide oda sakurával vagy tényleg cukrász.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #230 Dátum: 08 aug 07, 21:04:00 » |
|
Kakashi haja meg olyan színű mint Kabutóé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 aug 07, 21:25:37 » |
|
Mért lenne Sakura anyja?
Figyelj végülis nem lehetetlen elvégre nem ismerjük Rin vezetéknevét, a családjáról meg végképp nem tudunk semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 aug 15, 15:58:35 » |
|
Hát, a haja az nem rózsaszín, szóval ebből a szempontból normálisnak tűnik A KGben se esett túl sok szó róla, de ha ugyanúgy rajongott Kakashiért, mint Saku*va szaszkéért, akkor semmivel sem jobb nála. Viszont az arcán arról a két színes ragasztószalagról mindig Kiba nővérére asszociálok, ki tudja miért Mit mondtál?! Majd a Sakura topicban még dumcsizunk... Jah és szerintem: -Rin meghalt a kyuubi ellen/vagy máshol -Rin él, és majd felbukkan -De a kedvencem amit most mondtatok h Rin Sakura anyja! De ez csak akkor lesz tuti, ha van egy olyan kép Rinről ahol háttal áll, és a pulcsiján rajta van a "Harunok" vagy miknek a jele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 aug 15, 16:12:00 » |
|
Ez nem fog megvalósulni hiszen nincsen Haruno klán ha lenne akkor sakura is tudna valami vérvonalképességet használni nemde?? Mindamellett ez csak egy ötlet volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 aug 15, 16:21:21 » |
|
(Mivel párszor már kitárgyaltuk, csak zárójelben jegyzem meg, hogy a klán nem egyenlő vérvonalképesség. Klán általában egyenlő klánjutsu. A Hyuugáktól, Uchiháktól, stb. most tekintsünk el.)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #235 Dátum: 08 aug 15, 16:27:58 » |
|
Én meg közben rájöttem, hogy fentebb hülyeséget írtam, mert ahhoz, hogy Rin Sakura anyja lehessen ahhoz sokkal idősebbnek kéne lennie, mert ha azt vesszük, hogy Kakashi csapat társa volt akkor most durván annyi idős lenne mint ő ha élne vagyis 29-30 éves sakura pedig ugye kb. 15-16 éves, vagyis túl kicsi a korkülönbség köztük ahhoz, hogy anya és lánya lehessenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #236 Dátum: 08 aug 15, 17:55:07 » |
|
(Chakra! De akkor sem lehet klán hiszen nekik nincs olyan jutsujuk mint a nara vagy az akimichi esetleg a yamanaka klánnak tehát nem hiszem, hogy lenne jelképük.) Egyébként egy nő 12 évesen ivarérett úgyhogy ki tudja. De szerintem sem az anyja ez csak egy felvetés volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #237 Dátum: 08 aug 15, 19:32:44 » |
|
Kakashi azóta lehet vagy 35-36 éves! Rin sztem nem Sakura anyja... de milyen érdekes lenne, Kakashi egyszer csak megtalálná Rin-t, Sakurával bemenni a szülői értekezletre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #238 Dátum: 08 aug 15, 20:33:31 » |
|
hááát... nem tudom... érdekes felvetések, mindet elolvastam, deee... A helyzet az, hogy én arra szavaznék, hogy Rin meghalt ...
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 08 aug 15, 20:36:29 » |
|
A helyzet az, hogy én arra szavaznék, hogy Rin meghalt ... Én is, mivel Kakashi egyszer említette, hogy már mindenkije meghalt aki régen számított neki.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
|