heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 júl 26, 13:07:15 » |
|
Szerintem Rin egészen egyszerűen a ködbe burkolózott homályban elvész a történelem követhetetlen szálai között mint a falut védelmező hősi halott. Másszavakkal ha nem halt meg a nagy shinobi háborúkban a.k.a. a titkos 3.világháborúban akkor a kyuubi elleni harc/védekezés során hunyt el.
DE szinte biztosan meghalt. A két furcsa csíkról pedig csak annyit, hogy nem egy kunoichi használ sminket szóval az lehtett az is gondolom kurenai szeme sem a vic kedvéért piros hanem így próbálja meg odakoncentráltatni az ellenség tekintetét, hogy genjutsut tudjon használni a lehető leghatékonyabban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 júl 30, 21:43:25 » |
|
Nekem Uchiha Obitótol (gondolom, nem én vagyok az egyetlen) teljesen Naruto-érzetem lett. Még ha inkább csak a jelenlegi Kakashira hasonlít, akkor is. Elég volt ez a rövid Gaiden, hogy megszeressem... és igaz, hogy szerencsétlenül halt meg, de ha nem halt volna meg, nem ismertük volna fel az értékét. Hiába, a halál is csak bizonyíték arra, hogy valaki élt. Nem tudom, mi lett volna Obito-val Itachi közbelépésekor, de ha most élne, sok minden másképp lenne. OFF:Teljesen együttérzek Kakashival... de olyan különös, hogy a figurája még így is rejtélyes tudott maradni (mármint Kakashié). OFF vége.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Kisame12
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 júl 31, 18:39:03 » |
|
hamár ennyi szó esik a kakashi gaiden -ről azt honnan lehet letölteni?? bocs tom nem ide tartozik, csak érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 júl 31, 21:41:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 aug 03, 17:02:36 » |
|
Érdekes téma . Már énis foglalkoztam ezzel , de nem jutottam semmire . Talán Kishimoto Masashi Nem tudta megrajzolni , vagy talán nem szánt neki nagyobb szerepet . De egyébként az a jel nem az Inuzuka klán jele ? Javítsatok ki ha tévedek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 aug 03, 22:03:06 » |
|
háát az nem az Inuzuka klán jele mert az kettő háromszögre hasonlít a szemük alatt Rin-en pedig valami más van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 aug 04, 07:53:46 » |
|
Pontosan! Tényleg ilyen elgörbített háromszög! De csak azért, mert az arcon van! Itt egy kép, amin csak az Inuzuka jel van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 aug 04, 08:17:23 » |
|
pont emiatt van kizárva hogy Rin-en az Inuzuka klán jele van mert Rin így néz ki sztm semmi köze az Inuzukákhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 aug 04, 09:32:04 » |
|
Hát, én sehol sem láttam ilyet. De miért egyezne Obito és Tobi? Pusztán a név nem bizonyíték erre, Obitot betemette a szikla és a fél test összeroncsolódott, csoda, hogy egyáltalán még beszélni tudott, mikor a fél feje is a szikla alatt volt. Még ha a frizkójuk hasonló is, kevés a valószínűsége, hogy azonosak lennének, pláne hogy azóta kiderült, hogy Tobi álarca Uchiha Madarát rejti.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 aug 04, 09:36:11 » |
|
a név nem az de obito-nak nincs bal szeme viszont tobi maszkján csak a jobb oldalon van lyuk de hát ezt írtam le hogy az a g**i szikla kilapította!!!!!!!!!!
google.hu-n beírod valamelyik nevét és egy csomó ilyen kép kijön
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 09:38:08 írta gaara666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 aug 04, 09:38:43 » |
|
Eeegen, de ez még nem bizonyíték, elvégre a szerencsétlenjét betemette egy halom szikla. Az oké, hogy a teste sosem került vissza Konohába... Nem, nekem ez nem elég arra, hogy higgyek ebben a feltételezésben. Ez már spekuláció.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 aug 04, 09:43:57 » |
|
oké az tény hogy halott hős lett de senki nem temette el csak otthagyták az is igaz hogy a szikla több száz kiló lehetett (nem tom nem feküdtem alá)de konkrétan nem írták le hogy ott halt meg mert miután otthagyták semmit nem mondanak róla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 aug 04, 09:45:13 » |
|
Mivel meghalt. Ez elég ok arra, hogy ne említsék többet, nem? Mellesleg az nem említés, hogy Kakashi minden reggel ott áll a sírja előtt?
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 aug 04, 09:47:46 » |
|
a gaiden azt sem írta le konkrétan hogy meghalt csak azt hogy hős lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 aug 04, 09:51:33 » |
|
Egyértelmű! Ha az Inuzuka tagja lenne, akkor piros agyar lenne az arcán! Nem sebtapasz, vagy mi az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|