*SPOILER VESZÉLY*
Bár én még össz-vissz 155 részt láttam nem bírom ki, hogy ne írjak ide.
Az első számú kedvenc Buggy, aztán Smoker(kár a szinkron cseréért
), majd Zoro és még sokan mások, de ez a három befutó.
Az első kedvencem Zoro volt, amikor fölbukkant ez volt a véleményem: hú-de-menő-jég-hideg-becsületes-kiváló-harcos :O. (Tudom, hogy az egybe írás csúnya dolog, de nem tudtam hogy fejezzem ki magam. De azért tettem a szavak közé kötőjelet
) Aztán persze kiegészült pár másik jelzővel is. Amikor azt hiszem először keverednek a Grand Line-on hóviharban, mindenki dolgozik ő meg alszik. Aztán föl kell, már minden szép és csendes: Srácok, ne lazsáljatok így nem lesz jó. Vagy ,,A tengerészek azt mondták Menj északra, menj északra! Szóval feljöttem ide! AZ ÉSZAK ÉS A FEL NEM UGYANAZ! " Halálos. Stb...stb...
Smoker. Húú, hát először néztem, hogy őőőő füst, miért? és mi a frászt csinál közben? és ki?!
Üdítő volt a többi tengerész után(tisztelet a kivételnek) végre nem csak a pénz, meg a hatalom blablabla. Tud ,,normális" is lenni, hogyha akar, ez meglátszik, abból is, amikor a kislány neki megy a fagyival. Nagyon kedves volt vele. Először zavart, hogy Luffy üldözése a mániájává vált. De később megnyugodtam. ^^(Pl.: amikor elküldte, mert megmentette az életét, vagy amikor a csajszikámra bízta a döntést, vagy amikor visszautasította a kitüntetést. stb. Szerintem remek karakter, pont(ennél szebben s jobban nem tudom kifejteni).
Buggy. Először: Úristen, ez meg, hogy néz ki?
De ez csak az első pillanatban aztán ár egyáltalán nem zavart. Fúúh, hát talán ezt tudom legkevésbé elmagyarázni(hogy ő miért tetszik). Különc, őrült, kaotikus, de azért tud ,,normális" is lenni. Mindenki Zoro ,,hülyeségeiről" beszél, pedig azért ő se kutya. Amikor keresik Luffy ott állnak egymás mellett, és még meg is mondja neki merre kell menni.... fél perccel később EZ Ő VOLT! áááá DxxD. Vagy a kicsi Buggy kalandjai (amikor megakarja enni a kismadarat és jön anyuci (vagy apuci
). ,,Kezdettől fogva esélyük sem volt... Kinek bizarr az orra?! (Ütés) De én nem szóltam egy szót se!" A hangja magával ragadott(bár ez első sorban a szinkronszínész remek munkájának köszönhető), nagyon tetszik, ahogy változik(nem tudom elmondani aki érti, érti, aki nem nem.
). Ecetera, ecetera....
Szóval röviden, tömören ennyi lenne (tudom: haha!). Még megnézek egy száz egynéhány részt és utána lehet, újra írok vélemény.
Ciao!
U.i.: BUFFOON! xD