Krieg
|
|
« Dátum: 11 jan 23, 20:31:24 » |
|
Nem láttam ilyen témát, úgyhogy gondoltam, létrehozom...a kérdés adott: ki a kedvenced a One Pieceből? A téma címe szándékosan ugyanaz, mint a narutós témáé, legyen már benne valami rendszer. :) Szavazást természetesen nem csinálok, mivel rengeteg a szereplő. Ha a témát esetleg egy moderátor nem találja "létfontosságúnak", törölheti. (bár nem mintha rajtam múlna :D)
Kezdeném akkor: nekem Shanks a legszimpatikusabb, nagyon tetszett, ahogy egyáltalán viselkedik, mikor kiderült, hogy a világ egyik legerősebb kalóza, őszintén szólva elcsodálkoztam, de ezáltal csak még jobban tetszik. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 22:03:10 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 24, 22:43:34 » |
|
A kedvencem ZORO. A személyisége és a harc modora tetszett meg nagyon. Na meg kettévágok egy jéghegyet, felugrok a tetejére, és elfelejtek visszamenni a hajóra? 3 rész múlva meg keresi őket, hogy hol vannak, lol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brrrbrrr
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 29, 19:29:07 » |
|
valahogy nekem is az az idióta marimó tetszik leginkább második meg luffy és sanji(főleg amikor olyan idióta majompofákat vág mindenféle lánnyal együtt képzelve magát )
|
|
|
Naplózva
|
dr. brrr brrr
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 feb 13, 13:46:29 » |
|
Hát. Nem nagyon tudok dönteni, mert nagyon sok van, aki úgy szimpatikus. De ha már muszáj lenne választani, akkor főszereplők közül Chopper. Elképesztően aranyos, főleg azon a képen, ami az avatarom. Ott olyan cuki, hogy eljátssza a szuperhőst! Mellékszereplők közül Ace. Nagyon sajnálom, hogy meghalt. Azóta is gyűlölöm Akainut.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 03, 22:30:37 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 feb 13, 20:25:00 » |
|
Ha te hivatásos vérdíj meghatározó lennél, és kapnále gy képet Chopperről, meg némi információt, hogy a kalózokkal lóg, mennyit írnál rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 feb 14, 00:27:18 » |
|
Nem tudok szereplőt megnevezni... én tényleg majd mindenkit szimpatikusnak találok. Az egész szalmakalapos csapatot, együtt a legjobbak. Épp ennyire tudok szórakozni Buggy is. Tényleg sok szimpatikus karakter van. Könnyebb felsorolni kiket nem szeretekxD Viszont az már Off lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 feb 14, 19:54:29 » |
|
Ha te hivatásos vérdíj meghatározó lennél, és kapnále gy képet Chopperről, meg némi információt, hogy a kalózokkal lóg, mennyit írnál rá? Hát, nem is tudom. Talán úgy 20-25 millió beit raknék rá. De a vattacukros képe maradna, mert nagyon cuki!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 19, 08:59:27 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 feb 15, 13:36:25 » |
|
Szegén Chopper azért kapott olyan kevés vérdíjat mert házi állatként tekintenek rá, ha nem a szalmakalaposokkal lenne akkor egyáltalán nem kapott volna vérdíjat. Bár arról biztos, hogy nem tudnak hogy egy CP9 tagot úgy ütött le mint 1 legyet, de akkor nem is volt önmaga. Igazából a teljes Szalmakalapos brigádot bírom mindegyikben van mit szeretni, a személyiségük igazán jól lett kitalálva
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 márc 01, 19:59:27 » |
|
Természetesen Luffy mivel ő a főszereplő,erős,vicces,nem külömbözteti meg az embereket.Teszemazt én az Okamákat helybe megöltem volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 márc 05, 22:20:39 » |
|
Főszereplők közül eleinte Sanjit nagyon szerettem, aztán most már az egész Mugiwara csapatot imádom, egyikőjüket se akarom kiemelni. A mellékszereplők közül Ace.
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 márc 09, 18:34:56 » |
|
Hát nekm szerintem Luffy,Ace,Shirohige,Garp,Zoro...és még sorolhatnám hosszú időn keresztül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 ápr 23, 20:46:58 » |
|
Mugiwara csapat az egész bagázs nagyon szeretem őket, még Hancock bírom amikor képzelődik Luffyról xd, és Jinbeit is ide sorolom szimpatikus karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 ápr 23, 21:18:04 » |
|
Nincs kedvenc szereplőm , mert egyszerűen olyan zseniálisan van vezetve a Mugiwara Crew élete , hogy nem tudok senkit jobban kiemelni a másiktól. A "mellékszereplők" közül viszont Ace és Bon Clay a favorit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 máj 06, 19:05:21 » |
|
Az egész Mugiwara csapat és segítőik. (WB,Aca,Jinbei,Hancock,Ivankov) Én most fejeztem be a háborút és eddig aki igazán bejön még az Kid. Az a beképzelt stílusa azzal a gyümölccsel nagyon cool. Ellenfelek közül Croco-boy volt a Number1. Az az elmebeteg nevetés és Usopp utánzása fergetegessé tette. Meg az amikor bedobta a hamis kulcsot a krokodilok közé..ááá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|