gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3330 Dátum: 08 jan 23, 17:57:49 » |
|
Szia orpheus! Én csak azt tudom monadni, hogy nézd meg a bővített családfát.... és asszem te az én nagyapai dédim vagy... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3332 Dátum: 08 jan 23, 18:02:33 » |
|
Szia orpheus! Szerintem nekem is a nagyim vagy mivel Arva-chan nagyija vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3333 Dátum: 08 jan 23, 18:04:42 » |
|
Sziasztok! Öregeim! Támadt egy jó ötletem! :5let: Mivel mindannyian öregek vagyunk, és kissé feledékenyek... Kéne egy térképet készíteni, hogy tudjuk, mi hol van a szigeten! Elvégre, a túristák is könnyebben megtalálnák a sziget nevezetességeit! Csak kéne valakit találni, aki megrajzolja a térképet.... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3334 Dátum: 08 jan 23, 18:07:48 » |
|
Én TALÁN megcsinálom, de ismétlem TALÁN, ha majd lesz időm... de ha senki nem akarja válalni és TALÁN megcsinálom... de csak zárójelesen... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3335 Dátum: 08 jan 23, 18:08:51 » |
|
De akkor ne legyen túl részletes, hiszen azért van a drága légvasút, hogy az vigye körbe a túristákat és csak azzal mehessenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3336 Dátum: 08 jan 23, 18:24:25 » |
|
És mi lenne a sziget alapja? A neten található kis fénykép a szigetről, vagy már másban gondolkodunk?
Családfás topik kiolvasva, nagyjából felfogva. Azthiszem mivel még nem lettem kiházasítva, hírdetést adok fel valami ilyen szöveggel:
Kedves, intelligens, családszerető, korban hozzám illő férfiembert keresek. Amit ajánlani tudok: 9 közös gyermek, 9 részemről fogadott gyermek, 9 unoka, 3 dédunoka, 2 ükunoka, meg 1 szépunoka (ha jól számoltam). Jelentkezni a Családfa topikban, vagy PÜ-ben lehet.
Vagy valami hasonlót. Majd még csiszolok rajta egy kicsit, hogy ne legyen olyan ilyesztő ennyi gyerekkel. A hűségest meg direkt nem írtam oda, mert ennyi gyerekkel már most sem az. Az összefoglalást erről a topikról kértem, mivel gazdagodott még kicsiny szigetünk?
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3337 Dátum: 08 jan 23, 18:32:54 » |
|
szerintem maradhat az eredeti sziget az alap na lássukcsak: légvár, ahhoz a légisikló, elkészült a hűsítő óriáslevegő, megalakult a mesterlövészosztag, és a túristafogók, lett lufifogónk, jegyszedőnk, relikvia árusunk, lett kovácsműhelyünk ahová még kell kovács, lett még kard és íjászközpont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3338 Dátum: 08 jan 23, 18:35:29 » |
|
Bácsikám ne feledd a téliparadicsomot hógolyózópálya, sí/snowboard pálya stb. + az én villám. Gondolom a takarítócsapat vezetőjének jár...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3339 Dátum: 08 jan 23, 18:35:44 » |
|
És egy új állat az állatkertbe, aki nem már, mint Láva Láma (L&L) ----> hála nekem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3340 Dátum: 08 jan 23, 18:37:28 » |
|
köszi édes gáborom (direkt kis betűbel mint Nemecseknél)...nekem mind a két munkahelyemet kihagytad... :'(
Kórház és a fedett sípálya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3341 Dátum: 08 jan 23, 18:38:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3342 Dátum: 08 jan 23, 18:41:01 » |
|
hmm és nefeljcsük el a HHK (Hivatalos Hajszobrász és Kozmetikus) központomat. Valahol a túristáknak is kell szépülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3343 Dátum: 08 jan 23, 18:44:20 » |
|
húú drága Morita ne haragudj, ígérem kárpótollak érte. Szóval drága Morita lett a síoktatónk és egyben a főorvosunk is, és gyártottam neki hátmerevítőt, meg compúdert is. Igen KNTS-m megint elírtam :-X és lett csillagvizsgálónk is, sok őrles a mesterlövészeknek és persze rejtettem egy-két meglepetés a támadók ellen, mert már meg akartak támadni minket, de nem fog sikerülni nekik végezetül én lettem a sziget HKK-ja (Hivatalos Kábel Korbácsoló)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3344 Dátum: 08 jan 23, 18:48:55 » |
|
Kábel korbácsoló? Ez mit is takar pontosan???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|