Cartnecker
|
|
« Válasz #3315 Dátum: 08 jan 22, 22:38:06 » |
|
Óóó lányok ki szed fel kit? ~ akkor viszek kamerát is :] ~ No akkor majd ha minden bisztos' kérhetek 1 olyat h megdobáltok egy privát üzivel?! ^^' Nem mindig jutok el ide, főleg a reagálás... az is nehezen megy x'D Előre is köszi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3316 Dátum: 08 jan 22, 22:41:08 » |
|
Valaki biztosan írni fog de megegyezés alapján is demokratikusan kijelölsz vkit és tuti írni fog Kamera ööö izé.. Nem publikus... Családi szeretet Magánszféra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 22:57:32 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3318 Dátum: 08 jan 23, 07:55:04 » |
|
sziasztok! Most csak 3 oldalt kellett visszaolvasnom, de végre nem csak én hallatom a hangom itt, már biztosan untátok :-X Szóval akkor szerkesszek meg egy relikviás vagont a légvasútjoz, vagy legyen olyan kis kézikocsi? szombatról, én is szivesen mennék,én is imádlak titeket :-[, csak nemtudom anyum, hogy venné, na majd kipuhatolom ha kell eltudok menni kislányomért BME-ig megnéztem, hogy csak a Bosnyáktól kell mennem 7-sel a végállomásig és ott már tudunk találkozni a villamosmegállóban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3319 Dátum: 08 jan 23, 16:56:25 » |
|
Erről jut eszembe, most olvastam, hogy a kézikocsihoz elvileg jogsi kellene. LOL, mekkora marhaság Ööö, most akkor mi lesz a végleges időpont?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3321 Dátum: 08 jan 23, 17:01:31 » |
|
Nekem jó lesz, az ustó vizsgám amúgy is csak 29-én lesz, szóval van még pazarolható időm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3323 Dátum: 08 jan 23, 17:28:27 » |
|
értettem! akkor megtervezem neki a saját területét és kislányom majd felépíti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3324 Dátum: 08 jan 23, 17:39:03 » |
|
Minek neki név a Láva Láma megteszi nem? De ha nem akkor lehet választani: Amadeusz, Rajmund esetleg Timót De én azért maradnék a Láva Láma név mellett. (L&L)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3326 Dátum: 08 jan 23, 17:41:35 » |
|
Amadeusz a láva láma. nem is rossz, de ahogy gondolod de még mindig nem találtok ki, hogy relikviás vagon vagy kis kézikocsi legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3327 Dátum: 08 jan 23, 17:49:11 » |
|
Nem tudom, hogy legyen-e neki az L&L kívül más neve.... szerintem jó neki ez a név.... hiszen egyenlőre ő az egyetlen láva láma....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3328 Dátum: 08 jan 23, 17:51:36 » |
|
Sziasztok tesóm, unokatesóm, gyermekeim, unokáim, dédunokáim, ükunokáim, szépunokáim... :o 8. generáció? Jócskán bővült a család utolsó ittlétem óta. És szépen termeltétek a hozzászólásokat is (több mint 50 oldalt kellene visszaolvasnom, hogy képben legyek). Valaki összefoglalná röviden mi minden történt karácsony óta? Láttam vannak új tagok és munkakörök.
Ki az a Gizi? És mit tett, hogy piramisa lesz, meg pizsamamúzeuma?
Relikviák, emléktárgyak és egyéb csecsebecsék árusítását vállalom, de eredetiségi okmányokkal nem szolgálhatok
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3329 Dátum: 08 jan 23, 17:53:40 » |
|
köszönöm orpheus unokanővérkém akkor tiéd a megbízatás a Gízi meg az én reszortom :-[ Gízai akart lenni de kimaradt az a
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|