Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3300 Dátum: 08 jan 22, 21:56:43 » |
|
Büszke vagyok rád kisfiam.. szipp, a gyerekek olyan hamar felnőnek :-[ Arvael: rendben, akkor majd megbeszéljük, ki tudja talán addig vkinek még kedve lesz csatlakozni hozzánk, bár veletek is perfekt lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3301 Dátum: 08 jan 22, 22:08:53 » |
|
Esetleg kivételesen én is el tudom dobni magam, némi pálcás előképzésre, hogy ne induljak megint a teljes nulláról :-[ Csak sötétítsetek fel a kínai kajálda hollétéről, mert nem igazán tudom merre van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3302 Dátum: 08 jan 22, 22:09:39 » |
|
huh... hát a metróval elmentünk a Kossuth térig és gyalogoltunkXD Nahát, jó lenne ha te is tudnál jönni, legalább téged is megismernénk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3304 Dátum: 08 jan 22, 22:12:50 » |
|
Nekem jó lesz a Kossuth is, most már ismerem a járástXD Rendben, nekem a sütis bolt perfekt (uh, megszerettem ezt a szót... perfektXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3305 Dátum: 08 jan 22, 22:15:05 » |
|
Hmm, na azt hiszem, azt még tudom hol van Nekem megfelel. De előre szólok: Amikor használatba veszem a pálcikákat, tessék először fedezékbe húzódni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3306 Dátum: 08 jan 22, 22:15:55 » |
|
Én is szívesen megyek Mint ugye mindig,de 3ig előkészítő de utána a tietek vagyok vagy esetleg reggel (Most kivételesen jobb lenne reggel ,eddig úgy néz ki ,de másnak?)Még van egy jegyem Valaki összeszed engem a sulinál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 22:18:40 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3307 Dátum: 08 jan 22, 22:18:23 » |
|
Hmm... 3kor... és ha megint ellógnád, Anyuci? :-[ :-X Najó, tőlem lehet negyed3kor megint, csak most a Kossuthon... többiek?^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3308 Dátum: 08 jan 22, 22:21:44 » |
|
Soha többet nem lógok... Muszály... Még akkoris ha jobban imádlak titeket a rajznál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3309 Dátum: 08 jan 22, 22:23:48 » |
|
Na még szombatig megállapodhatunk a végleges időpontban.
Viszont én elteszem magam holnapra. Szevasztok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3310 Dátum: 08 jan 22, 22:24:09 » |
|
Oh anyu... ez olyan aranyos volt, mi is imádunk téged :-[ Szia Der
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3312 Dátum: 08 jan 22, 22:26:53 » |
|
Komolyan mondom ,hogy sokkal szívesebben lennék veletek,de muszály... :'( Meg befizettük és hát rám fér a rajzolás mert alig van tapasztalatom benne... Valaki össze tud/akar szedni? :-X De kom rajzon mindenki ül CSÖNDBEN... Akivel eddig dumáltam abbahagyta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3313 Dátum: 08 jan 22, 22:30:38 » |
|
Öööööh... ha a hetessel Astoriáig el tudsz jönni, szívesen felszedlek ;P (nem félreérteni!!!) Mert kb. egyszer jártam BME-n és tuti eltévednék... különben is Buda... ott ott is eltévedek, ahol már sokadszorra járok :-X (szerencsére a középiskolámig még mindig eltalálnék, de ebben ki is fújt a tudományom x'D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3314 Dátum: 08 jan 22, 22:35:19 » |
|
Kedves lányom úgyis bonyolítani akartad a családfát na jó csak vicceltem Megkérdem majd még aput hogy nem jár "véletlenül" a BME fele de már az is nagy segítség ha az Astoriánál.Más is járhat a BME fele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|