25 feb 25, 20:48:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 190 191 [192] 193 194 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 631581 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2865 Dátum: 08 jan 01, 22:40:13 »

Szerintem nyugodtan lehet a szigeten több háza is az embernek,aki szeretne Nevet
Nincsenek határok a képzelet és a vágyak terén a szigeten,mindent amit meglehet megvalósítunk Nevet
A tengerparti villa az jól hangzik olyan Bora Borás kivitelben hmmmm
(áhh nem vagyok víz mániás Nyelvesít )
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2866 Dátum: 08 jan 01, 22:45:56 »

Nos 10 egészpercig voltam Hello Kitty boltban. Öt percig nem tudtam megszlalni a lelki taruma miatt...

Én olyan házat akarok ahol van egy hatlams kert a kutyámnak Max-nak és van medence temészetesen legalább 2m-es a házban meg legyen egy szobám, egy vendégszobám, ha kellene, egy konyha, de jó nagy, étkezővel ami szintén jó nagy hogy nagy fogadást tudja rendezni, meg fürdőszoba hatalmas káddal... meg a többi szokásos izé...és tényleg jó, lenne ha nekem is a part közelében lenne mert így nem kell sokat sétálni a cccokkal, mega kórház közelébe hogy mindig pillanatok alatt be tudja érni valamelyik vén csonthoz, hogy ne hogy elpatkoljon...

Szerény kívánságok...hihi
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 01, 22:46:46 írta Morita » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2867 Dátum: 08 jan 01, 22:54:58 »

Én meg azt kívánom teljesüljön Mori hugi minden kívánsága!
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2868 Dátum: 08 jan 01, 22:56:43 »

Azt azthiszem már beszéltük,hogy mindenkinek tengerre néző tengerközeli háza lesz nem?
Vagy valaki másmilyet szeretne?
Igyexem teljesíteni a követelményeket Morita Nevet
Naplózva
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #2869 Dátum: 08 jan 01, 23:11:35 »

Ki írtátok már a közbeszerzési pályázatott, a házakra. Nevet
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2870 Dátum: 08 jan 01, 23:18:32 »

Mit írtunk ki?  :-X az pontosan mi?  :-X
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2871 Dátum: 08 jan 01, 23:40:39 »

Csak, hogy én is beleszóljak fordítok Nevet

közbeszerzési pályázat=visszaélés melegágya...

Egyébként nekem is jobban tetszik az első képen lévő vityilló Nyelvesít, bár engem inkább a hihetetlen apró részletességgel és gonddal kimunkált japánkertek nyűgöznek le.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2872 Dátum: 08 jan 02, 10:10:03 »

Jó reggelt mindenkinek. Kicsit kikapcsoltam a hógépet még finomítok rajta egy kicsit Nyelvesít Én most inkább nem fárasztanálak titeket, hogy milyen házat zeretnék Nevet Viszont kislányomnak üzenném, hogy elkészültem a csillagvizsgáló és a távcső terveivel, valamint megterveztem az odavezető drótkötélpályás felvonót is. már csak fel kellene építeni, megtennéd apudnak?  :-[ Tudom, hogy jó kislány vagy... Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2873 Dátum: 08 jan 02, 10:41:51 »

Gábor biztos kikapcsoltad a hógépet? Felénk esik!

Miért van az, hogy csak nekem tetszik a második képen lévő ház?
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2874 Dátum: 08 jan 02, 10:49:20 »

próbálgatom a javításokat és a fejlesztéseket, azért esik nálatok Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2875 Dátum: 08 jan 02, 13:24:04 »

Nemtom Gabesz,nekem abban csak egykét dolog tetszik,de te biztosan jobban szeretnél egy "egyszerűbb" kevésbé giccses házat ezek szerint Nevet
Persze apu Nyelvesít
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2876 Dátum: 08 jan 02, 13:36:03 »

Olvadok! Olvadok!
Olyan rossz...minek nekünk nap? Csak elrontja az egészet...olvad a hó!!!
Tobi szigeten is van hó, igaz? Fél sziget havas fél sziget napos...így a legjobb...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2877 Dátum: 08 jan 02, 13:57:24 »

Köszönöm kislányom tudtam, hogy nem hagysz cserben. Mosolyog Morita igen van havas része is a szigetünknek Nevet most van egy kis szabadidőm, valakinek van kérése jutsu vagy technika kidolgozásával kapcsolatban? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 02, 18:47:52 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2878 Dátum: 08 jan 02, 18:54:43 »

Halihó! BÚÉK Kedves Mindenki!^^

Hmm... a sziget atmoszfréáját hagyjuk meg eredetiben, úgyis lesz egy elkülönített jó nagy hely(i)ség (xD) havazásra, jegezésre és egyéb téli nyalánkságokra, nem? Nyelvesít
Jelentem, Sopronban is esett, mire Nagyiék, akik itthon maradtak Bpen, mondták, hogy itt is és több hó van! Rengeteg! Sokkal több, mint Sopronban! Erre ma hazajövök sötétedés környékén és mit látok...? Hogy alig van hó x'D Sopronban több volt xD
Mindenesetre nagyon köszönöm a szerkentyűnek és ezúton nagyapának is a havazást Nevet

No, akkor 10,5 oldalt átolvasva és kijegyzetelve (ami épp nem kerülte el figyelmemet :-X ):
Boncolás... eh... 8-ban a fiúk annyira akartak valami ilyesmit, hogy a biosztanárnő behozott valami szarvasmarhaszivet és azt boncolgatták... én a szagát se nagyon bírtam, szóval kiköltöztünk az ablakpárkányra barátnőmmel, a lehető legtávolabbi pontjára a teremnek... :-X Több "élményt" nem is szeretnék szerezni ilyen téren^^"
Uchiha madarai nagyon jó ötlet, teljességgel támogatom! Nevet De a paparazzik már csak azért is lennének hatástalanok, mert Tobi-szigetet csak repülővel illetve hajóval lehet megközelíteni és ha mégis átjutnának valahogyan egy ladikkal (vagy kamikaze úszóbajnokkal) a védelmi vonalainkon, akkor még mindig ott van nagyapa fantasztikus neutralizálója, mielőtt lelépnének, a kamera ügyében meg úgy látom, már intézkedtetek is Nevet
Apropó, én pedig egy (?) kutyát szeretnék, szóval majd ahová költözöm, szép, nagy kertet szeretnék... meg egy külön elkerített helyet is, ahova... ööö... elvonulhat a kutya, ha dolga van xD
A dühöngő tér is remek ötlet a szigetre... de akkor már javasolnék egy olyan káromkodós szekrényt is, amiről méga Duma topicban tettem említést, mielőtt elutaztam. Nagy, szép faragott szekrény, teljesen üres, leszámítva egy papírdobozt... valaki már nagyon nem bírja káromkodás nélkül tovább, kinyitja, jól kiadja magából, majd beledob egy kis pénzt a dobozba a káromkodásért Nevet Ilyet lehetne minden második sarokra építeni, a money-t pedig majd okosan felhasználjuk Nevet Ezennel elvállalom a KESzEG kp. (Káromkodás Elleni Szekrény Egyesület Gondtalan Központja) vezetését xP
Pettinho, ha csókolomoztak már le úgy, hogy azt teljesen komolyan gondolták >> levénembereztek már vagy (sokkal) idősebbnek néztek már, mint amennyi vagy/voltál, akkor örömmel várunk szerény ( Hümm-hümm ) társaságunkban, mint öreg Nevet

Ui.: Bigi, örülök, hogy tetszik a ficim és Ördög, Neked is köszi, hogy elolvasod^^ És tök vicces, hogy pont mindketten ma jövünk/jöttünk haza xDD
Egyébként a februári japán éttermes taliig még lehet találkozókat szervezni^^ Egyet se búsulj! (... áh, kit érdekel a vizsgaidőszak? :-X :-[ )
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2879 Dátum: 08 jan 02, 19:00:29 »

Kisunokám!!! Rég láttalak már :-[ Nevet BUÉK neked. Én benne lennék a talikba Nevet Ez a káromkodó ládika nem is rossz 5let, mostanában sotkat szitkozódtam :-X Itt megint elkezdett havazni egy órája Nevet és én a havas részt a hegycsúcsokra gondoltam  :-[
Naplózva

Aláírás
Oldalak: 1 ... 190 191 [192] 193 194 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins