Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2730 Dátum: 07 dec 29, 13:23:07 » |
|
Minek mentek ti embert boncolni? Azt, aki nem bírja, egy életre meg tudja nyomorítani > Szerencsére én nem dobom be ilyen könnyen a kesztyűt, bár nálunk az egyetemen ugyan kötelező volt, de szívesen kihagytam volna ;D Főleg ahogyan láttam, hogy hogy kezelik a "testeket", de asszem ezt inkább nem írom le...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 29, 18:01:36 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2731 Dátum: 07 dec 29, 13:32:37 » |
|
Biosz kémia szakon vagyok gimiben ésaz osztály nagy része orvosnak készül tehát viszenk minekt majd nyegyedikben...de nem kötelező...hál istennek...egyébként minek tanulsz/tanultál?
Egy biztos patológus nem leszek... mondjuk azon mindig van hely a rezidenseknek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2732 Dátum: 07 dec 29, 13:44:38 » |
|
Én jelenleg harmadéves joghallgató vagyok, azért választottam ezt, mert ebben a környezetben nőttem fel és engem mindig is érdekelt/persze bizonyos részeket leszámítva / ez a terület. Szívesen lettem volna orvos, de abból meg nem tudnék megélni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2733 Dátum: 07 dec 29, 13:45:10 » |
|
hmm akkor lehet, hogy lesz orvosi ninja is a szigeten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2734 Dátum: 07 dec 29, 14:09:53 » |
|
Kire célzol Gábor?
Nekem uncsin joghalgató most... te mi leszel? Bíró, jogáaz, a többi nevét nem tudom de azt tudom hogy van aki gyilkosaokt meg ilyesmit véd, meg van aki csak afféle adminisztrációs dolgokat végez meg hasonlók...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2735 Dátum: 07 dec 29, 14:15:27 » |
|
Ohó, rengeteg lehetőség van, ha megcsinálom a szakvizsgát 100%, hogy én nem maradok munka nélkül Amúgy a fő célom a bírói, vagy ügyészi pozíció, de lehet, hogy másként alakul :-X Hát ügyvédek...nem szeretem őket...az a tulajdonképpeni "söpredék" (elnézést a kemény véleményemért és tisztelet a kivételnek), bár még lehet, hogy én is az leszek, vagy jegyző...ki tudja...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 29, 14:18:03 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2736 Dátum: 07 dec 29, 14:16:55 » |
|
Morita rád gondoltam, ha már ennyi boncolást kell kibírnod, de szerencsére a ninja orvosok cak chakra-val gyógyítanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2737 Dátum: 07 dec 29, 14:22:22 » |
|
Hát hajrá! Én szurkolok! CSak nehogy egyszer előtted áljak a vádlottak padján... nem lenne vicces... Egyszer voltam ügvéd...suliban rendezni kellet tárgyalást és én voltam a vádlott védőügyvédje és győztem... tény hogy én csináltam az egész műsort.... de nagyon nagy volt... élveztük, barátom anyukája jogász és ő elmondta neki hogyna kell vezetni a tárgyalást így ő lett a bíró, volt vádbeszéd vagy mi meg védő is... meg tanúk meg ájulás sírás, beismerés stb... kaptunk egy 5-öst érte, totál megérte... De az életbe nem tudnám csinálni, sajnos túl lámpalázas vagyok ehhez és túl empatikus és sajnálnám a vádlottat és tuti rossz lenne az egész...
Jaj de édes vagy! Köszi Gábor! Akkor Orvos vagyok... vicces hogy pont én nyavajotam érte vagy 60 oldallal ezelőtt de mindegy... CSillus kellene egy kórház! (A hulla előkészítését nem vállalom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2738 Dátum: 07 dec 29, 14:26:50 » |
|
Morita én 11-ben igazi tárgyaláson voltam. a társadalomismeretek tantárgy keretein belül mentünk el egy tárgyalásra. pontosan kettőre mert az osztály 2 részre oszlott és az egyik tárgyalásra ment be, a másik pedig a másikra amin én voltam bent az közlekedési kihágás és rongálás vétsége miatt volt, de mikor olvasták, hogy mit csinált a 3 vádlott alig bírtuk ki nevetés nélkül, mert elég viccesen hangzott persze a végén elég komoly dolog lett belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2739 Dátum: 07 dec 29, 14:30:50 » |
|
Á mi csak az osztály előtt játszottuk el a dolgot, szóval nem volt komoly... Társadalomismeret??? olyan nekünk 5-dikben volt... de jövőre lesz filozófia, kiváncsi vagyok rá...
Miskolcnál véletlenül rámentuk az autópályára mert nem volt rendesen kitáblázva, nem volt matrica ->12000ft büntetés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2740 Dátum: 07 dec 29, 14:33:07 » |
|
az nem jó ;D de a szigeten legalább emiatt nem kell aggódnunk. nemhiszem, hogy lesz autópálya :-X és most látom, hogy ez az 1000. hozzászólásom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 29, 14:33:46 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2741 Dátum: 07 dec 29, 14:36:48 » |
|
Gartulálunk Gabor-sama! Fejet hajtunk nagyságod előtt... au... bevertem a fejem az asztalba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2742 Dátum: 07 dec 29, 14:38:09 » |
|
óvatosan Morita! még kellenek későbbre azok az IQ pontok, szóval vigyázz :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2743 Dátum: 07 dec 29, 14:44:28 » |
|
Nyugi Gábor... van még bőven ahhon ez jött (IQ)
Ma megyek korizni... megint pokoli sokan lesznek mert koribuli van...pedig borzalmasak a koribulik.... nem értem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2744 Dátum: 07 dec 29, 14:46:36 » |
|
maga a korizás miatt vannak sokan, de ezért lesz jó a saját koripályánk, ingyenes és soha nem lesznek sokan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|