24 nov 30, 11:45:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 602119 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #2715 Dátum: 07 dec 28, 19:42:37 »

Még jó, hogy nem veszitek komolyan egymást, aggódni kezdenék, ha úgy tennétek xD

... Apa kezdődik...!
Kár, hogy nem hallotta, csak Anya x'D

Hát, de azért rendes volt a hölgy az étteremben, amikor odajött segíteni Nevet
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2716 Dátum: 07 dec 28, 19:48:26 »

igen és milyen jót nevetett még ő is Nevet de azért Cart is hozta a formát a szószvizsgálattal Nevet Vajon ha a szigetre költözünk ott miket fogunk művelni? :Mosolyog Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2717 Dátum: 07 dec 28, 19:57:08 »

Hát, az az érzésem, Apunak mindenképpen kéne egy labor, sok-sok kémcsővel és kínai szószokkal Nevet No meg persze evőpálcikákkal, amiken vizsgálhatja a szószok mélységét^^
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2718 Dátum: 07 dec 28, 19:59:55 »

majd akkor megkérem a kislányomat, Csillust, hogy építsen a szigeten egy labort Cart-nak Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2719 Dátum: 07 dec 29, 09:45:32 »

Akkor legyen már mellette étterme is....legalább ehessünk is a megvizsgált szószókból, termszetesen nem azokból amikkel szórakozott. Kémikus házázban soha ne nyúljkálj a hűtőben!
Naplózva
Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #2720 Dátum: 07 dec 29, 11:08:25 »

Látom Csillus hugi elég sok mindenit épít. Akkor majd megkérm , hogy építsen nekem, egy kis 2000 m2-es rezidenciát, medencével meg minden földi jóval. Nevet
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2721 Dátum: 07 dec 29, 11:14:11 »

sziasztok! Jó reggelt! Morita nagyon is igazad van Nevet bár azért csak óvatosan a szószkóstolással Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2722 Dátum: 07 dec 29, 12:55:02 »

Egy apró kérdés? Cart tud egyáltalán főzni, vagy csak az analízishez ért, mert akkor nem szívesen eszek a szószból...
Egy olyasmi ház nekem is jó lenne. Bár lén megelékszem 1000m2-rel. Bőven elég lenne...

Befelyeztem a Bleach első évadát!!!! Jeeeeee!!! dancing
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2723 Dátum: 07 dec 29, 13:01:06 »

tegnap csak vizsgálta a szószokat, azt nemtudom, hogy tud-e főzni, majd kislányomtól, Csillustól kérdezd meg, hogy tud-e Nevet
Naplózva

Aláírás
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2724 Dátum: 07 dec 29, 13:03:20 »

Váá, elugrom pár napra, mialatt ti rendesen termelitek a hozzászólásokat Mosolyog Hmm, közben volt egy úabb tali, amiről lemaradtam? Mosolyog/Nagyon kíváncsi vagyok már az arcokra, de ez még várat februárig/ Legalább, nem csak én éreztem jól magam, így az ünnepek környékén. Régen voltam ilyen felszabadult és jókedvű, mivel rengeteget ökörködtünk a haverokkal és minden rendben ment, leszámítva egy apró incidenst a szlovák "benszülöttekkel" :o, és most kivételesen nem találtam telibe egy fát sem Mosolyog

És most gyorsan nekiállok elolvasni a ficiket Arvael, ígéretemhez hívem, ebben az évben még befejezem Nevet Holnap már amúgy se tudnám, mivel go Békéscsaba, aztán egészen másodikáig haza se dugom a képem ;D, szóval mindenkinek szeretnék Kellemes Ünnepeket kívánni! afro
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 29, 13:08:55 írta Der Teufel » Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2725 Dátum: 07 dec 29, 13:03:52 »

Ha Apa tud főzni majd abból a saját készítésű szószból én is kérek viszont kísérleti patkány nem nagyon szeretnék lenni Nevet
Morita:na és milyen volt?(Bleach)
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2726 Dátum: 07 dec 29, 13:08:26 »

Hány rész az első évad? Én 40.nél járok.
És nekem jár az első ház, én vagyok a (déd)nagyapátok!!!
Jó utazást neked!
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2727 Dátum: 07 dec 29, 13:12:06 »

Nagyon jó!!!! Annyi jobb benne mint a Naruto hogy pörgősebb.... de eddig egyformán tetszik... és megvan az egyik kedvencem is...lehet hogy megköveztek de Ishida vagy ki...a nevek nagyon bonyolultak. 25 részes, egy óra és itt a második évad, mire azt megnézem lejön a haradik is...

Jaj erről a kísérleti patkányról mindig Rezső jut eszembe akit a másik csoport felboncolt...

Végül is ha apukád nem tud még ott van anyukád aki letermeti, kiküldi a laborból/konyhából és csinál nekünk fincsi szószt... reméljuk Csiléus legalább tud főzni, "mondjuk minden nő a saját konyháján tanul meg főzni" by keresztanyum. Ilyen idősen mint én a konyha közelébe se ment... de most nagyon jól tud...
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2728 Dátum: 07 dec 29, 13:15:02 »

Rezső??? Régen így hívták nálunk általánosban a bioszertár teknősét. Szegénynek pokollá tettük az életét Nevet :-X
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2729 Dátum: 07 dec 29, 13:18:27 »

Halála (sír és gyászol) előtt fél órával o.társam elnevezte Rezsőnek. Nem tudom miért. Jajj előre félek amikor mi is fogunk boncolni. Hát még harmadikban, ökör vagy sertésszemboncolás...előre hányok és tudom hogy kiájulok...ezét nem megyek negyedikben emberboncolásra, legalábbis eddig úgy néz ki hogy nem megyek, annyi a mázli hogy bírom a vért...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins