Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2670 Dátum: 07 dec 27, 14:55:24 » |
|
Szerintem nem tudom .... :-X A mozi kezdődik 14:15-kor,vége kb sacc/kb 16:00 utána kínai remélem jösz velünk,és hm vége kb 18,nagyjából,de ha mindenki beszédes kedvébe van akkor több Így durva közelítésben ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2672 Dátum: 07 dec 27, 16:18:36 » |
|
Erről a taliról is lemaradok.. :'( :'( ÁÁ mért kell anyának pont holnap menni az orvoshoz? Úgy volt, h ma elintézi, és akkpr holnap reggel fent vagyunk. De nem. Sajna vonattal meg nem tudok felmenni, mert vinni akarom a karacsányi ajándékaimat is (7 festmény - anya csinálta-). Szal legfeljebb 6ra érünk fel. ;D Akkor a pálcika-próba is marad február környékére. Vigasztalhatatlan vagyok, bár talán a fórumos szüleim meg tudnának nyugatatni.. Anyu, apu fedd fel magad!!! :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2673 Dátum: 07 dec 27, 16:23:18 » |
|
De majd legközelebb bepótolod Ne keseredj el ! Lélekben ott leszel velünk! Anyud fest? :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2674 Dátum: 07 dec 27, 16:25:22 » |
|
Hát ööö.... Lehet hogy egy kicsit nehéz felfogású vagyok, de nem igazán fogtam fel milyen rendezvényről van szó. :-X
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2675 Dátum: 07 dec 27, 16:29:57 » |
|
Holnap megyünk moziba, ez a lényeg A 14:15-ös Az arany iránytű című filmet nézzük meg a Corvin moziban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2676 Dátum: 07 dec 27, 16:30:21 » |
|
Kedves bátyám megyünk páran moziba és utána kínaizni,nem jösz te is? Budapesten,holnap Lassan kezdem azt hinni ,hogy telepátia van a lányaim és köztem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 16:31:28 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2677 Dátum: 07 dec 27, 16:32:09 » |
|
Gondolatolvasók vagyunk, tökjó Ez olyasmi lehet mint a chakrafonalak :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2678 Dátum: 07 dec 27, 16:35:02 » |
|
Szia Szívem! Olvastam, h elfelejtkeztél rólam..., de a családbővülés izgalmának tudom be és megbocsátok! De majd legközelebb bepótolod Ne keseredj el ! Lélekben ott leszel velünk! Anyud fest? :o Igen, bár csak hobbiként. Ennek ellenére már nincs hova pakolni a képeit. Nálunk egy szobában több festmény van, mint egy átlagos házban. Szerintem még a plafonra is a képeit aggatná, ha lehetséges lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2679 Dátum: 07 dec 27, 17:11:43 » |
|
Bocs szivi előfordul. Tudod milyen szétszórt vagyok. Hát innen Miskolc mellől egy filmért nem megyek fel pestre.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2680 Dátum: 07 dec 27, 17:17:29 » |
|
Balin te hol laksz? :o Pontosan.. Csakmert én Miskolcon... Szóval a távolság nem akadály És amúgyis utána még kínaiznánk is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 17:18:25 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2681 Dátum: 07 dec 27, 17:23:29 » |
|
Kérlek szépen Szirmabesenyői vagyok, Miskolctól északra 5 km.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2682 Dátum: 07 dec 27, 17:24:39 » |
|
Hát az tényleg nagyon közel van amúgy én is miskóci vagyok és én se megyek kínaizni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2683 Dátum: 07 dec 27, 17:31:07 » |
|
Gonosz népség nem jösztök kínaizni Több ismerősöm is lakik ott és voltam is már arra párszor... De ugye a japán éttermesbe jösztök? Ugyeugyeugye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 18:59:21 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2684 Dátum: 07 dec 27, 19:38:23 » |
|
Istenem itt mindenki ilyen közel lakik egymáshoz? Mondjuk én és Takemitsu egy suliba járunk... Nincs kedvetekideköltözni? Csak hogy mindenki kéznél legyen... Tényleg jön valaki a világok arcaira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|