Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2520 Dátum: 07 dec 26, 14:48:44 » |
|
ÉÍn nem, de ha elkészültetek vele értesítsetek! (amúgy elég jó ez a shippuuden ost) Kezdenek már nagyon bonyolultak lenni a családi szálak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2521 Dátum: 07 dec 26, 14:49:57 » |
|
Nah akkor este én is eflmegyek majd Van egy 5letem: mindenki írja ide családi kapcsolatait, aztán megpróbálok összehozni egy családfát Az enyéim, lebeszélve: Cart=apa Csillus=anya Arvael=nővér Haku=hugi Orpheus=nagyi Morita=keresztanyu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zolcs
Vendég
|
|
« Válasz #2522 Dátum: 07 dec 26, 14:50:57 » |
|
hallo all
van 1apró, de igen bosszanto kérdés amire nem tom a választ...... talán ti, xal a kérdés honnan tudnék leszedni még narutot az első 190 rész után megakadtam:S:((( a felirat akár angol is lehetne az se gond.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2524 Dátum: 07 dec 26, 15:05:54 » |
|
Akkor majd mindenki írja le a családját, és megcsináljuk a naruto-kun fórum hatalmas szerteágazó családfáját : Ránk férneXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2525 Dátum: 07 dec 26, 15:11:48 » |
|
Bogarásszátok ki az aláírásomból, mindenki szeme előtt mindig ott van, ahol az egyik hsz-om is ott terebélyeskedik x'D
Csillus kérte meg Balint éjjel, hogy legyen a bátyja >> és akkor jöttél Te, Moonie, hogy akkor a nagybátyád, meg az enyém... bakker, én csak visszaolvastam, mégis jobban emlékszem? x'D
Orpheus, komolyan döntsd el, melyikük anyukája leszel, Cartté vagy Csillusé... nem, testvérek nem lehetnek, vérfertőzést hanyagoljuk a családban, ha lehet x'DDYoshi! Eddig jutottam^^ ~csatol~ vlszeg nem teljes, de jelen pill-ban képtelen vagyok továbbgondolni... Morita rendelkezik még rokonokkal, ne...? :huh: Gomennasai^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 15:36:28 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2526 Dátum: 07 dec 26, 15:27:28 » |
|
hehe én vagyok a kereszt(déd)apa. Valaki még testvérnek, gyereknek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2527 Dátum: 07 dec 26, 15:31:00 » |
|
Asszem mi Moritával a klán oldalágába kerültünk, de sebaj.. ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2529 Dátum: 07 dec 26, 15:36:08 » |
|
AztaaaxD De jó táblázat:D Még én is ottvagyok Le is mentettem:D Tök jó:D Akár a fórum iwiwjére is ki lehetne tenni:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2530 Dátum: 07 dec 26, 16:15:21 » |
|
Hali all! Mégis kaptam karácsonyra naruto-s cuccot,egy pénztárcát meg egy narutos ragasztós papír belerakós mappát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2531 Dátum: 07 dec 26, 16:18:40 » |
|
Wow, nem semmi családfánk van Zemori, mivel te nem igazán vagy benne egyikünk ágában sem, bár mindenki húga vagy, lehetnél a fekete bárányXD Nah végre elmentek a rokonok Kaptam nővéreméktől egy lakberendezős könyvet (a Retro stílusról szól ), narancs illatú gyertyákat meg a szokásos tusfürdő csomagot, bátyámtól meg csokit és MediaMarktos 3000 Ftos ajándék utalványt... hát ennyivel kevesebbe fog majd kerülni a PS2őm ha elmegyek nyáron melózni és sikerül összeszednem rá a lóvétXD szerk: nah kicsibe beleraktam aláírásba a családfát, mert már nem fértek kiXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 16:34:37 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2532 Dátum: 07 dec 26, 16:38:52 » |
|
Gabor-sama kinek az ágáról vagy unokaöcsim? Végignéztem az elmult 169 oldal hozzászólóit, és most összegzek. De van néhány nem tiszta pont.
Cart, segítenél eldönteni, kinek legyek a szüleje? Neked vagy Csillusnak?
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2533 Dátum: 07 dec 26, 16:59:24 » |
|
Van még valaki aki nem tudja ezt követni rajtam kívül? Mondjuk a családfaábrázolás sokat segített... Jó öreg vagy sensei...német órán valahogy olyan fiatalos vagy.... HA jól veszem ki 4 generációt összehoztunk ide. Gabesz mi tényleg jól kiszorultunk. Mindegy, majd beházasítalak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2534 Dátum: 07 dec 26, 17:55:44 » |
|
Jesszus 20 oldalt nem olvasok vissza :o Így nagyon utólag is boldog karácsonyt mindenkinek! Én karácsonyra 2 narutos dolgot is kaptam egy Gaaras lógót a telefonomra és egy akatsukis esernyőt De kár nekem nincs fórumos családom...árva vagyok :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 17:58:26 írta Bigi »
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
|