24 nov 30, 08:40:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 602019 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #2220 Dátum: 07 dec 25, 19:42:03 »

Halihó! Nevet Végre hazaértem xD

Hát, engem is általában fiatalabbnak néztek, pl. a munkahelyemen (kb. 18,5 voltam, mikor elkezdtem dolgozni, aztán majdnem 10 hónapot ott dolgoztam) és még a vége felé is volt olyan kollégám egy másik osztályról, aki azt hitte, középiskolást vagyok, még csak 16, pedig ott aztán sűrűbben volt rajtam a szemüvegem, ami öregít xDD (mellesleg napi 8 órában 16 évesen, középiskola mellett elvileg nem is lehetne dolgozni, ha jól tudom :-X)
De egy kis smink meg esetleg a szemüveg és akkor tényleg idősebbnek nézek ki xD

A rokonok... hmm... ???
*Apai ág: apunak van egy bátyja, neki egy fia és egy lánya. Papa ágáról mi is német vérrel rendelkezünk, aztán lett magyarosítva a nevünk (eh... tükörfordítással lefordították :-[ :-X), meg ő Nyíregyháza környéki. Valamint innen vannak rokonok Németországba nekünk is, de sosem találkoztam velük. ;D Mama soproni, s bővebben az ő ágáról nem is nagyon ismerek rokonokat - már mind meghaltak, ha jól tudom ???
*Anyai ág: hát, Anyu meg én is egykék vagyunk, ez megkönnyíti a családszámlálást... Viszont Nagyapának van néhány unokatestvére, akikkel hébe-hóba azért tartjuk a kapcsolatot (Makó). Nagyiék... pfű! Ők nyolcan voltak testvérek, így van olyan unokatestvérem, akit egyáltalán nem is ismerek (és egyéb rokonom), meg olyan is, akinek már akkorák a gyermekei, mint én, meg van még általános iskolás-ovis is... Szóval ott elég nagy a család és képtelen vagyok megjegyezni, ki kinek a micsodája és hová :-X Nagyi kiskunhalasi, de mindenfelé szét vagyunk szórva az országban xD Szeged, Kecskemét, Kiskunsokmicsoda, etc, etc, etc... főleg inkább alföldiek...

Umm... mi is...? ... Ja, a mozi! R, leütlek a nénizésért, vigyázz! xD
28-a tökéletes lenne nekem (29-én utazom el), szóval felőlem találkozhatunk és akkor Arany iránytű rendben lenne?^^ És hol nézzük meg??! Van néhány mozi Bpen xD

Orpheus: feljegyeztem, hogy február Mosolyog Jegyezgetem, kinek, mikor lenne jó, hogy valami elképzelésem kialakuljon róla Mosolyog Szóval aki szeretne japán étterembe jönni, pálcikával enni és bátorkodni kipróbálni azokat a fincsi, ámde szokatlan kajákat, akkor az azért jelezze, január-február környékén mikor lenne jó neki^^ Az étterem maga Budapesten van.
Eddigi szempontok: jan. 22-e után >> február
vasárnap
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2221 Dátum: 07 dec 25, 19:43:30 »

Én azt nem értem hogy a fiúk öltözője miért büdösebb mint a lányoké?? nem kell sértésnek venni csak úszásnál mindig a fiúkéban öltözünk,
Ja és hogy a fiúk nem szégyellősek. Általános iskolában nyitott ajtó mellett öltöztek és ádámkosztumben járkáltak felalá. És mi is láttuk... nem volt egy nagy élmény.
Az öltözőbe még csak egyszer mentünk be de azért mert az egyik fiú is átrohant hozzánk. Barátnőmet tangában kapta el.... mi alsógatyában őket...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2222 Dátum: 07 dec 25, 19:47:05 »

szia Sensei Nevet ez csak egy 5let de mit szólnátok a westend mozijához, az egész központi mozi. Morita: a kérdéseidre válaszolva, mert a nagyobb testizomtömegünk miatt jobban megizzadunk és attól van. a szégyenlősség meg valahogy sesem tartozott a fiúk nagyrészéhez Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2223 Dátum: 07 dec 25, 19:51:21 »

Morita:elég h*lye igazgatód lehet,hogy így is felvette a tesitanárt
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2224 Dátum: 07 dec 25, 19:53:44 »

Fel lettem világosítva... (furcsa én mióta jobban edzek azóta nem izzadok... biztos fordítva működök)

Nem akarok beleszólni, nem azért írom, én utálom a Westendet. Egyszer o.kiuránduláson "szabadprogram" volt. Nos minket szülők kísértek, három órán keresztül csak sétáltunk és csak cipő, ruha és illatszer boltban voltunk azokban is kb. öt percig. A végére azt hittük meghalunk...

Biztos... most más van én nem ismertem... De a mostani beszédet mond az iskolarádióba, és betiltotta a kartyázást a suliba, mert meglátt hogy pár gyerek pókerezik minimális 1-2ftos téttel. Szerencsejátéknak minősül...szerinte)
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 19:56:22 írta Morita » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2225 Dátum: 07 dec 25, 19:54:10 »

Hát nem tudom ;D Nekem mondjuk a Corvin jutott eszembe...
Jaj! Megnéztem a képeket!!! Serafina Pekkalát majdnem ugyanígy képzeltem el! Nevet Ő az egyik kedvenc szereplőm^^ Egyébként... rájöttem, mégsem én vagyok a hülye, egyik kötetnek sincs olyan címe, hogy "Az Arany iránytű". Az első az "Északi fény" nevet viseli, utána "A titokzatos kés" majd "A borostyán látcső Mosolyog Szóval megint a filmeket keresztelik át xDD
Mindenesetre kíváncsi vagyok - és már jó rég olvastam is :-[ De szerintem ismerős lesz^^
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2226 Dátum: 07 dec 25, 19:55:53 »

Sensei nekem jó a Corvin is ahogy a többség dönt Nevet
Naplózva

Aláírás
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2227 Dátum: 07 dec 25, 19:58:08 »

Hmm... hol is van ez a Corvin, elfelejtettemXD 1szer voltam úgy és nővérkém jól tudjátok mi van ha én vhol csak 1szer voltamXD Amúgy üdv végre itten, hiányoztál ám Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2228 Dátum: 07 dec 25, 20:14:36 »

Köszi!^^ Ma volt karácsonyozás apai ágon, szóval Gödöllőre ki, onnan meg haza... xD

Corvin? A Blahától 2 (?) villamosmegállóra Mosolyog (nem a Moszkva tér irányába, hanem a másikba)... de talizhatunk a Blahán is, ha a Crovin megfelel^^
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2229 Dátum: 07 dec 25, 20:16:03 »

igen 2 megálló a blahától asszem Nevet
Naplózva

Aláírás
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2230 Dátum: 07 dec 25, 20:19:40 »

Olyan irígy vagyok Szomorú De sebaj, majd februárban már én is megyek. Csak valaki majd igazítson el, mert BP-en nem vagyok ismerős. Bár térképpel eddig még mindenhova eltaláltam. De a tömegközlekedést nem vállalom, noha elvileg ingyen utazhatnék.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2231 Dátum: 07 dec 25, 20:22:19 »

Igen kérlek, legyen inkább a Blaha, metrónálXD Egyedül a metrókon tudok teljesen kiigazodni :-X

Ne aggódj orpheus, majd mondasz pár helyet amit ismersz (mármint úgy kb, pl vmilyen ismertebb út v. tér), és repülünk oda elkísérni téged az étteremig Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 20:22:52 írta Moonie-chan » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2232 Dátum: 07 dec 25, 20:22:42 »

alap, hogy majd segítünk neked eltájékozódni budapesten Nevet
Naplózva

Aláírás
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2233 Dátum: 07 dec 25, 20:24:30 »

Az a helyzet, hogy semmilyen helyet nem ismerek. Max Parlament, meg 1-2 híd. Egyedül még sosem voltam ott, mindig vittek, vagy olyannal voltam, aki ismerte az utat.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2234 Dátum: 07 dec 25, 20:26:28 »

orpheus akkor szerintem ha vonattal jösz, akkor kimegyünk eléd a pályaudvarra
Naplózva

Aláírás
Oldalak: 1 ... 147 148 [149] 150 151 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins