24 nov 30, 04:40:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 601638 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1995 Dátum: 07 dec 21, 17:41:10 »

sziasztok, most értem haza a munkahelyi karácsonyi ünnepségről Nevet Moonie szerintem vasárap kellene a kínai és jövő héten a mozi
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1996 Dátum: 07 dec 21, 19:41:50 »

Izgi lehett!
Jó akkor kéreknék időpontot Gábor a maszírozásra! Mit szolnál dec. 35-öt 26 óra?
Nekünk ma volt karácsony a suliba, jó volt énekeltünk meg gitároztrak és egész délután vásárolgattam a barátaimmal. És jó pár ezret elvertem. Meg két fiú mellett barátnőmmel kibeszéltük a tamponokat. Poén vot őket nézni. Egy fiú se bírja ezt a témát.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1997 Dátum: 07 dec 21, 19:42:49 »

Morita rendben akkor várlak Nevet És úgy hallom jó napod volt Mosolyog De mennem kell. Ha közben megállapodnátok 23-ról akkor küldene valaki Pü-t vagy msn-en üzit? Arigatou gozaimasu. Jó éjt mindenkinek. Oyasuminasai
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1998 Dátum: 07 dec 21, 20:06:42 »

Oyasuminasai sensei! A többieknek hello! Az utóbbi időkben elég kihalt a fórum ezen része... Pedig én álmaimban látom, ahogy a Tobi-szigeten animet nézek az öregekkel, a szolg.. vagyis a munkásaim Nyelvesít pedig dolgoznak. Tényleg! Most hogy belegondolok jól jönne nekem a Rin'nengan. Nézhetném a tévét, és felügyelhetném a munkásokat stb... Javaslat: Gyűjtsünk a beopeeráló műtétemre! (Ja és keressünk donort, vagy várjunk csak, úgy emlékszem Moritának van az egyik ruhájában... Nevet)
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1999 Dátum: 07 dec 21, 20:10:21 »

Édesem és én akkor hogy puskázzak, ha nincs nálam se az Sharingan se a Byakugan.
(Esteleg tanulhatok... milyen beteg vagyok én hogy ilyesmire gondolok.)
Na jó az egyikte felajnlom. Mostmár csak keress, sebészt, altatóorvost, korházat, és nyomd ki az egyik szemed. Kell még?
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2000 Dátum: 07 dec 21, 20:12:46 »

Hááát, izé. Az a kinyomás nem a legjobb ötlet. (számomra legalábbis...) Mindegy inkább maradjon nálad. Max néha megkérlek, hogy nézz a munkások körmeire Mosolyog Megtartom a Byakugant >Nevet Vagyis várom, hátha aktivizálódik :-X

Jeeeeeeeeee! Ez itt a 2000. válasz a témára Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 20:17:48 írta Rei-kun » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2001 Dátum: 07 dec 21, 20:22:28 »

Nekem már van. Most éppen formaldehidben ázik.
Te várj még ha akarsz. Nos ha a körmök alatt vaj van ikszdé akkor kapnak olyan csini bajszokat az arcukra mint Naruto bár azok egy-két hét után begyógyulnak...
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2002 Dátum: 07 dec 21, 20:24:41 »

Kezdek félni tőled... De bajtársként biztonságban érzem magam. Amúgymeg istenmenccs, ogy beszójjak valakinek Mosolyog (pláne neked...)
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2003 Dátum: 07 dec 21, 20:42:22 »

Mi a fene van a mai fiúkkal? Buszon is van egy gyerek akit már elsős korom óta tehát 10 éve ismerek és felemlem a kezem hogy megigazítsam a hajam ő meg akkorát ugrik félelmében.
Egy fiú van akit szoktam bántani de őt is csak azért mert ő is bánt engem, a múltkor rálépett a lábamra.
De társakat soha nem bántok. Főként nem a véneket. Meg lehet nyugodni. Egyébként most csak fele akkor a körmöm mint volt, mert a másik kezemen letört egy és a többit hozzá kellett igazítani. De még így is kőkemény sérüléseket tudok okozni.  >Nevet (Jujj de harcias vagyok!)
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2004 Dátum: 07 dec 21, 20:44:28 »

Morita:ne általánosíts Nevet
Pedig szerintem nem vagy egy félelmetes egyéniség Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2005 Dátum: 07 dec 21, 20:46:48 »

Látszik hogy nem találkoztál velem... mondjuk első ránézésre egy kedves okos félénk lány vagyk. Másodikra is néha harmadikra is de utánna... reszkess.
Minden fiúnak van egy fizikai és egy szellemi gyengepontja. Ezeket remekül ki lehet használni. És a kihasználásukban nagyon jó vagyok.
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2006 Dátum: 07 dec 21, 20:48:33 »

Ejnye Morita-chan!
Nekem szellemi gyengepontom van(sajna)
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2007 Dátum: 07 dec 21, 20:54:04 »

És tudom is mi az. Ezt már azonban kifejtettem.
És fizikai is van. Ebben is biztos vagyok (legalábbis remélem). Nézz csak le a lábad közé...
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2008 Dátum: 07 dec 21, 20:55:53 »

Jaj de mókás vagy Morita Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2009 Dátum: 07 dec 21, 21:01:18 »

Ugye! Én ezt mindig is tudtam magamról.
Jelzem a lányoknak is van egy jó pár.
Én például nem bírom ha leszidnak. Nagyon nem bírom. Meg a nyilvánosság előtti kritikát. Ált elsírom magamat.
Fizika gyenge pont: Nos elméletileg mi lennénk a gyegébbik nem. tehát ha egy két méter magas idegen megkérdi hogy hazavihetlek akkor jobb futni. És reménykedni hogy már annyi C2H5OH benne van hogy nem képes a lábán állni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins