24 nov 30, 11:25:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 602073 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1920 Dátum: 07 dec 20, 02:38:33 »

Akkor most én is beállok a gratulálók sorába kedves KÉM-sensei.  :faintos:
Ami a mozit illeti, megoldható lenne, hogy esetleg több szintes legyen? Úgy mindenki jól látná. Vagy bevetnénk valami Pein-féle trükköt, és akkor 6 dimenzióban nézhetnénk. De az ingyen popcorn mellet legyen ingyen csoki is, légyszi (én inkább édesszájú vagyok)!
A többi pihent ötletemet még elteszem későbbre. Most nézem tovább az animémet. Már csak 32 rész van vissza, ezt még ma legyűröm. Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1921 Dátum: 07 dec 20, 07:47:14 »

jó reggelt mindenkinek! Ohayou gozaimasu! Itt éppen nagyon karácsonyi a hangulat nyomatják a rádióból a szokásos karácsonyi slágereket. MEg ma mindenki megbámult amíg jöttem befele. Nem értem miért kell megbámulni azt akinél ajándékszatyor van. úgyis karácsonyi időszak van, tehát nem szokatlan Nevet Nyáron viszont az lenne :naruto_lol:
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1922 Dátum: 07 dec 20, 11:00:46 »

Nekem ma lesz végre időm karácsonyi dolgokat csinálni... Vásárlás meg magamra fordítani egy kis időt... Szóval ma is hosszú napom lesz Nyelvesít De holnap remélem már nyugi lesz... Nem tud vki vmi oldalt amin németül fenn van az összes olyan kártyajáték,amit magyarkártyával lehet játszani...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1923 Dátum: 07 dec 20, 11:06:58 »

huhh látod ez fogós kérdés.  ??? asszem körbe kell nézni google-ban hátha akad egy. nem hinném, hogy le akarod fordítani németre Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1924 Dátum: 07 dec 20, 11:10:41 »

Nem vagyok egy német zseni és igazából a szabályokat is kb-re tudom Nyelvesít
google-be eddig semmi érdekeset nem találtam  ;D
Orpheus: igyexem az ötleteket bele kalkulálni ugy hogy jó legyen Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 20, 11:11:52 írta Csillus » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1925 Dátum: 07 dec 20, 11:14:50 »

bezzeg a por... bocs a felnőtt tartalomról meg mindent meg lehet találni. Nevet arról meg amit keresel meg szinte semmit Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1926 Dátum: 07 dec 20, 11:23:34 »

Nekem is ez volt a problémám ,hogy minden mást találtam...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1927 Dátum: 07 dec 20, 11:25:56 »

ez Murphy egyik törvénye, ha keresen, akkor nem találod. van még pár hasonló törvénye, okos egy emberke volt Nevet
Naplózva

Aláírás
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1928 Dátum: 07 dec 20, 11:28:51 »

Pedig minden megtalálható, csak jól kell keresni Nyelvesít Esetleg próbáld meg németül beírni Mosolyog
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1929 Dátum: 07 dec 20, 11:31:18 »

Hogy is van németül??  :-X
Jaaa és a szigetre szeretnétek vmi játéktermet,billiárd,kártya,játékgépek? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 20, 11:37:11 írta Csillus » Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1930 Dátum: 07 dec 20, 11:34:34 »

Hmm, pontosan mit is keresel? Mosolyog Esetleg a Kartenspiele kulcsszóval próbálkozz, aztán ezt még lehet ragozni, ha nem jön semmi használható. (Amúgy bocsesz, hogy én most nem kutatgatok utána, de iszonyatosan nincs hozzá türelmem jelenleg, bocsesz :-[)
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 20, 11:47:22 írta Der Teufel » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1931 Dátum: 07 dec 20, 12:06:16 »

Halleluja! Megjöttem a munkaügyi központból... Munkát most se bírtak ajánlani, de legalább csak 2 órát kelett várnom... És amilyen marha szerencsém volt gyalog tettem meg az úgy 10 km-es hazautat...

Arvael gratulálok a 4 eshez!
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1932 Dátum: 07 dec 20, 13:12:31 »

Na, akkor megvan a mai edzés xP

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek - hazaértem két négyessel és egy kettessel gyarapodva^^ Tényleg említésre se méltóan sza... akarom mondani gyengére sikeredett japánból az írásbelim, de a félév közben írtak meg az órai munka felhúzta^^" Mindenesetre mondtam tanárnőnek, mi a helyzet, szóval abban maradtunk, kettest beírja, aztán majd én eldöntöm, köv. félévben folytatom vagy csak később Nevet (emlegetett különtanár meg elmaradások, lyukak dolog)
Szal azért jó nap volt Mosolyog Holnap meg megyek Anyuval mobilt venni - majd meglátjuk, mi sül ki belőle xD Meg ma már nem volt erőm ajándékok után néznem, szal a maradék is holnapra marad Hehe De némi (kevés) elképzelésem azért már van :-X :-[

Ami a hétvégét illeti - tényleg, akkor most 23-a?- én abban is benne vagyok, hogy kínai, aztán mozi, csak így karácsony tájékán nem tudom, kinek, mennyit bírna a pénztárcája... mindenkit általában anyagi csőd szokott ilyenkor kerülgetni :-X De természetesen, ha kínaiba megyünk, mindenkit bevállalok pálcikaevés megtanítására, aki szeretné^^ És nézem, korábbi tanítványaim e téren mennyit fejlődtek/felejtettek Nyelvesít

(ui.: én 29-én utazom, szóval jó lenne még azelőtt megejteni a talit, amennyiben lehetséges lenne :-X :-[)
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1933 Dátum: 07 dec 20, 13:15:36 »

Sensei örülök, hogy meglett a jegyed Nevet 23-án ha ráérek akkor nagyon szivesen jönnék, majd megpróbálom szombaton elintézni az összes dolgomat, hogy szabad lehessek Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1934 Dátum: 07 dec 20, 13:21:57 »

Jó, hogy mondod, akkor szombatra marad a függöny-leszedés itthon :-X Megígértették velem, hogy segítek xD

Na, akor téma:
~feldobja~ 23-a kinek lenne jó? (most vasárnap)
Illetve kínai és/vagy mozi? << ha kínai mehetnénk oda, ahová mindenkit elráncigáltam eddig^^ Nagyon jó hely, Csang úrék is kedvesek és talán megint kapunk Újévi falinaptárt xD (bár ez utóbbi nem biztos)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins