24 nov 30, 08:21:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 601956 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Miku-chan
Vendég
« Válasz #1845 Dátum: 07 dec 19, 20:09:12 »

Na sziasztok!

Megígértem Arvaelnek, hogy megpróbálok kicsit gyakrabban benézni, mivel mostánaban nem nagyon sikerült. Szal itt vok.

Nézzük csak... ááá! Önfényezés, hát ha dicsekedhetek egy kicsit akkor én harmadikos koromban nyertem athlétikai országos bronzérmet (a nem túl nőis) súlylökés kategóriában és majdnem megvolt a diszkos is, de arról lecsúsztam - pedig azt jobban szerettem,. Sajna az éretségi miatt abbahagytam, és hiányzik is. Szomorú

No, hogy más vizekre tereljem a szót! Ma csináltattam tetkót! A japán álom kanjit csinálták meg a nyakam bal oldalára. Nem is volt vészes, jobban ráparáztam, mint amilyen volt. habár mostmár itthon kicsit jobban fáj, de nagyon jó lett! (Mindenki kibírja, aki végigélt már egy-másfél órás nagykezelést a kozmetikusnál, vagy mondjuk egy teljes lábgyantát.) Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1846 Dátum: 07 dec 19, 20:12:56 »

ha már érmekről van szó nekem is van egy bronzérmem a csapattal 3.-ok lettünk a katasztrófavédelmi vetélkedőn. 1 ponttal csúsztunk le a 2. helyről
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1847 Dátum: 07 dec 19, 20:14:34 »

Gratula a bronz éremhez.

Nos ha a kozmetikus kezelés tényleg rosszabb akkor nem lehett túl fájdalmas. Én azt is simán viseltem, mondjuk jó keze volt a nőnek.

Nekem hevesi kémián volt olyan hogy hét pontot buktam el azon hogy rossz kísérletet elemztem. (Hát ki a fene figyeli hogy első vagy második :idegroncs:)
Nos az a hét pont kellett volna az első helyhez.
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1848 Dátum: 07 dec 19, 20:17:35 »

Én karatéztam egy évet és országos 3. lettem kumite-ben Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1849 Dátum: 07 dec 19, 20:23:07 »

gratulálok mindhármotoknak:D, Morita ne mérgelődj azon, ők voltak a hülyék, hogy nem vették figyelembe, hogy jól elemeztél. az már mellékes, hogy mást
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1850 Dátum: 07 dec 19, 20:29:39 »

Tudom, hát én zseni vagyok...
Minedgy, nos gartula mindenkinek, mindig a bíró volt a hibás vagy elszámoplták a pontokt vagy rosszul végezték a doppingtesztet, természetesen. Mi tökéletesek vagyunk. Egyébként két év alatt túltettem magam rajta.
Én is kartam karatázni de anyáék azt mondták hogy hülyeség és nem engedték. Én csak rajzra játam...majdnem rajzszakos lettem de azután az eszembe jutott hogy a festők csak haláluk után élnek meg a műveikből.
Érdeke módom mondjuk soha nem értékelték az én fantáziám, egyszer verseny a Tisza című vershez kellett illszutrációt készíteni. És nekem a tisza egy sárkány volt és az épületek menekültek, erre meg megnyerte valaki aki fákat meg folyót rajzolt...
Naplózva
Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1851 Dátum: 07 dec 19, 20:30:01 »

Gratula mindenkinek Mosolyog Én 8-ban voltam valami csapatos vetélkedőn (már a nevére se emlékszek :Mosolyog ), de azon is csak 4ek lettünk (2 pontal lemaradva :-X)
Naplózva

Bátyám: Gabor-sama
Hugim: Bigi
Kisfiam: Rei-kun
ANYAPA tag és Főszakács
Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1852 Dátum: 07 dec 19, 20:32:16 »

Sedna ezt nem is mesélted még. Nevet de az is szép teljesítmény a 4. hely:)
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1853 Dátum: 07 dec 19, 20:34:09 »

Húú... önfényezés? Nevet
6-ban 3. a fizikaversenyen, úgy, hogy kb. félévvel voltam lemaradva a többiektől (iskolaváltás) és nem tudtam behozni, egyébként szerintem előrébb is jutottam volna^^" :-[
7-ben 3. a kémiaversenyen, holtversenyben a suli stréberjével... kár, hogy a kerületi fordulóra csak az első kettő jutott tovább... és s tréber nagyon nyalizós volt és a tanárnő még kibulizta, hogy ő is mehessen, de én már nem... no, azóta folyamatosan romlottak le a kémia jegyeim, azt hiszem, ez nem szorul magyarázatra^^"
Szintén ebben az évben, volt a Zulgó Kupa... kerületi... terepfutás... kimentünk a Budai hegyekbe... és lányok közt szereztem egy ezüstérmet; csak 27 másodpercen múlott, hogy nem első, de az ezüst úgyis szebben csillog^^ Nevet
8-ban pedig továbbjutottam kerületi angol versenyen és második lettem holtversenyben akkori egyik legjobb barátnőmmel, aki a csoporttársam is volt xD
Középiskolában pedig... alkotói pályázatok voltak minden évben, s én a próza kategóriában indultam...
10-ben 3. lettem - rajtam kívül egyetlen alsóbb éves sem lett dobogós, így aztán még annyira örültem^^
12-be meg második lettem^^
Ja, és 12-be indultam a suli "Év ifjú közgazdásza" versenyén, amin első lettem, így 2005-ben én voltam az év ifjú közgazdásza Nevet Persze ez nem érdekelte a fősulikat, ahová felvételiztem, pedig ilyen irányba jelentkeztemˇˇ"

Hát, ennyi versenyzés járt ki nekem xD

No, most, hogy ezt elregéltem (köszönöm, igazán jólesett EGO-mnak xD), bejelenteném, hogy egy kiadós ramen-evésből érkeztem!!! És én készítettem!!! Shiro egyik hozzászólása a japános tpoicban eszembe juttatta, hogy holnap jár le... aztán evés közben rájöttem, hogy mivan, ha japán idő szerinti dec. 20-án? Akkor lehet, hogy magyar idő szerint már ma lejárt volna xDD
No, mindegy... mindenesetre tökéletesen meg tudom érteni, Naruto miért van annyira oda érte^^ Meg Inuyasha^^ Meg... még sokan mások xD
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1854 Dátum: 07 dec 19, 20:38:43 »

Arvael-sensei nem semmi Nevet Szép kis karrier. Ramen? az fincsi lehetet. Én ma ebédre szecsuáni cirkét ettem tojásos rizzsel Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1855 Dátum: 07 dec 19, 20:39:52 »

Hmm... az jól hangzik... Nevet
Kár, hogy csípős, én meg azt nem bírom megenni :-X :-[
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1856 Dátum: 07 dec 19, 20:41:51 »

fincsi is volt, én nagyon szeretem. jól is jött, hogy csípős volt, kicsit átmelegytett és még kaptam is egy kis plüss kulcstartót hozzá ajándékba Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1857 Dátum: 07 dec 19, 20:44:46 »

Plüss kulcstartót...? Nevet
Hmm... én ott, ahová a lányokat vittem tavaly Újév környékén kaptam egy tök jó kis falinaptárt^^ Kár, hogy nem volt hová felakasztanom :-X :-[
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1858 Dátum: 07 dec 19, 20:45:42 »

igen Nevet ilyen kis rózsaszín bigyó rajta piros szivecske és I love You felirattal Nevet
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1859 Dátum: 07 dec 19, 20:48:14 »

Jujj! Hát biztos illeik hozzád...
Mindenki ilyen finomat kajált... én még délután vásároltam és kértem o.társaim mentsék meg a kajajegyet hogy én is ehessek. Nos spagetti volt amit egyébként imádok, de ez...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 122 123 [124] 125 126 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins