24 nov 26, 23:08:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599889 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #1830 Dátum: 07 dec 19, 18:31:11 »

Ehmm... ezért is mondtam^^" Nekem van egy nagyon pici, szóval uralkodni azért lehet rajta, de tuti tiszta ideg lennék egy fél nap után lent, anélkül, hogy tudnám, mi bajom :-X :-[
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1831 Dátum: 07 dec 19, 19:17:03 »

Nos ebben ez esetben akkor lesz olyan is hogy a víz felett van szint. Remélem értelmes amit leírtam. Persze ehhez hozzá kell járulni az építésznek is...
Nekem a liftebn szokott mindig kalusztrofóbiám lenni. Egyszer barátnőm poénpól megnyomta szinte az összes gomobot én fáradt voltam és nem akartam lépcsőzni a kilencedikre. A lift minden emeleten megállít és én halálosan féltem hogy leszakad, barátnőm mikor látta hogy hullasápadt vagyok rájött hogy lehet hogy nem a legjobb vicc volt. Azóta nem csinál ilyet.
Naplózva
Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1832 Dátum: 07 dec 19, 19:24:52 »

Nekem nagyon bejön az a víz alatti ötlet, imádom a halakat (persze csak nézni, mikor még él Nyelvesít), de azzal is egyetértek, hogy legyen víz fölötti rész is. Lesz terasza is ennek az étteremnek, vagy totál fedett lesz? Szerintem jól nézne ki egy ami az óceánra néz Nevet (bár viharban az kevésbé lenne jó :Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 19, 19:25:33 írta Sedna » Naplózva

Bátyám: Gabor-sama
Hugim: Bigi
Kisfiam: Rei-kun
ANYAPA tag és Főszakács
Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1833 Dátum: 07 dec 19, 19:28:21 »

sziasztok, megjavult a netem Nevet Szerintem jó 5leteket adtatok hogy legyen víz feletti rész is meg terasz, szerintem Csillusnak is fog tetszeni az 5let Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1834 Dátum: 07 dec 19, 19:39:10 »

Én is szeretem a halakat... kifogni! >Nevet  Horgászstég is legyen valahol a parton! Valami szép, nyugodt, csendes helyen...

Gratula Gábor! (úgy látszik mostanában mindenkinek sz.rakszik a gépe, vagy a netje)
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1835 Dátum: 07 dec 19, 19:44:44 »

Az enyém épp most működi btom és egyik ismim közbenjárása miatt.
Morita köszönöm megnéztem az e-mailem és ott van... Bocsi nem vagyok nagy e-mail nézegető  :-X
Lesz víz alatti és vízfeletti része meg egy ugyanilyen termes étterem a  felszínen hogy aki nem szereti a víz alatti dolgokat az is tudjon élvezkedni,vagy a nem vízbe néző termek a velszínen lesznek.... Van olyan igény hogy azok merre nézzenek??Egyenlőre csak ezt a vízalatti bevásárló központot terveztem oda lentre az étteremmel,szóval nem akarok én mindent oda Nevet
És persze lesz terasz is és horgász stég is Nevet
Jegyzem a dolgokat!!!
Egyéb igények? Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1836 Dátum: 07 dec 19, 19:48:03 »

Csillus én az edzőtermemet szeretném a tegner közelébe tetetni ha lehetséges  :-[
Naplózva

Aláírás
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1837 Dátum: 07 dec 19, 19:51:29 »

Nálunk otthon több gép van hálóztara kötve vezeték nélkül és néha valamelyik úgy dönt hogy nekimost nincs kedved a netezéshezt.
Nálunk ilyen téren bátyám az illetékes, és dulva fulva a fejünket leordítva (ez rímel Nevet) de megcsinálja...

Edzőterem? Gyúrsz? Ez fiús dolog... de nem rossz. Csak nem kell "fehérjeturmixot" reggelizni ebédelni és vacsizni és az izomkat használni úszógumi helyett. Mi amikor a kondiba vagyunk tesin kérek a hátamra felmentést és biciklizek, az jó. Formásak leszenk tőle a hátsó idomaim.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1838 Dátum: 07 dec 19, 19:55:16 »

Igen újra elkezdtem gyúrni meghát edzőteremben tanítom a járóbot no jutsu-t Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1839 Dátum: 07 dec 19, 19:56:17 »

Én speciel a szépenkidolgozott hasizmoktól ájulok de nem a lufi feeling-től.Szép ha egy pasin vannak izmok csak ne menjen át lufiemberbe Nevet
És jegyeztem konditerem ami a tenger közelében van Nevet Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1840 Dátum: 07 dec 19, 19:57:52 »

Hopp bocsi csillus elfelejtettem, hogy szeretnék hozzá külön kis meditálótermet ha lehetséges  :-[
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1841 Dátum: 07 dec 19, 20:02:02 »

Minden lehetséges mindent megoldok csak szóljatok!!!
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1842 Dátum: 07 dec 19, 20:02:42 »

Azok tényleg megérnek egy misét....
Újra kéne járnom úszni...alig van állóképességem. Régen egy negyedóra alatt leúsztam 1km-et. Most kétszáz méter után kivagyok.
Emlékszem 5-es vagy 6-os voltam amikor egyhuzaba 1650m-t úsztam. (Bátyám csakhogy legyőzzön utánna száz méterrel többet úszott.)
Mondjuk megtanultam helkyette futni. Általános osztály egyik legrosszabb, gimi a lányok között az 5. legjobb futó az egész évfolyamba (160 ember). És benne vagyok a 200váltó csapatában is. (Na ennyit az önfényezésről. Ti jöttök!)
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1843 Dátum: 07 dec 19, 20:05:05 »

Csillus Arigatou gozaimasu  :ohh: Morita az szép teljesítmény. Mosolyog Én a mai napig jó dobó vagyok, de amúgy soha nem emelkedtem ki a sportban, de ennek meg is van az oka de mind1 hosszú lenne elmagyarázni
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1844 Dátum: 07 dec 19, 20:05:19 »

Én hogy az utóbbi időbe betegeskedtem állóképességem tényleg megy át a nullába és sajna pár kilót felszedtem,de éleadom és kész Nevet
3 hónap itthonülés mellékhatása  ;D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins