Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1575 Dátum: 07 dec 17, 20:04:57 » |
|
Minek mászkáltál tündérsapiban? Ja és Morita,ted hozzá,hogy szerény kislány vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1576 Dátum: 07 dec 17, 20:06:45 » |
|
Hát ööö...valami nyugisat , hmm nemtom medence közelben mennyire lennék jó munkaerő...tekintettel arra hogy az úszással még nem békültem ki (a lábam is meg a kezemet is mozgatni kéne 1xre....tök fárasztó )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1578 Dátum: 07 dec 17, 20:09:02 » |
|
Nem tom. Azt megírtam hogyha Takemitsu az évfolyamtársam tag akkor én is kérvényezem a felvételt és a hallgatást igennek vettem. Egyébként természetesen a nyugdíjasok 120%-os kedvezményt kapnak.
Megtanítsalak úszni! Nem vagyok Zegoista de 4 évig versenyszerűen úsztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1579 Dátum: 07 dec 17, 20:09:49 » |
|
Ha már nyugdíjas vagyok, minek dolgozzak? Nem az a lényeg, hogy mi élvezzük a szigetet, az adók meg eltartanak? De azért besegíthetek olyan nyugdíjas munkákba. Lehetek vetítőő ill. vetítésszervező??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1580 Dátum: 07 dec 17, 20:10:31 » |
|
Ja ,szeretnék én is munkát vállalni mégpedig egy eldugott kis szentély szerűben tanítanám a természet megértését,főleg a szelet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1581 Dátum: 07 dec 17, 20:11:35 » |
|
a szél a levegő részecskéinek vízszinets mozgása... Ennyit tudok róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1582 Dátum: 07 dec 17, 20:11:55 » |
|
Áh, tényleg dereng már valami... elnézést, ilyen korban már nem az igazi a memóriám :-X Oké, akkor mint síoktató, de nem öreg, fel vagy véve, fel is jegyzem
Úszni én is szívesen tanítok^^ (bár asszem említett ájulásom óta mintha nem is nagyon lettem volna vízben :-X de attól még imádom...! )
Az Öregek nem dolgoznak, csak a fiatalabb generáció, hogy ellássanak minket De minden nagyon fair, ugye, Rei-kun? xD Mori-néni: ahogy gondolod, én támogatom^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1583 Dátum: 07 dec 17, 20:12:36 » |
|
Hmm és ez a szigeten futármelónak számít vagy vmi postás lennék? (Ugye van szolgálati jármű? ) (Hát ööö....tulképp 1x-2x már "megtanultam" úszni, csak annyira nem használom h esélytelen "észben tartani" , de azért köszi ) Hja amúgy mellékállásban szívesen mutatok be áldozatot (Megunt szomszéd, osztálytárs, tanár ) ööö...aaaa...hmm, minek is? - a közönségnek >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1584 Dátum: 07 dec 17, 20:14:13 » |
|
Ha nem kell az aldozatnak túl igényesnek lennie én is adományozok párat. Szerintetek Gábor vitt virágot a randijára? Hihi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1585 Dátum: 07 dec 17, 20:14:20 » |
|
Áldozat a bleachistáknak kell. Én is ilyet mondtam, mint te Arvael. És hajrá, mert szvsz eléred a 4000 hszt és kage leszel Randi??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1586 Dátum: 07 dec 17, 20:15:03 » |
|
Ó! ~felcsillan a szeme~ Áldozat? Nem szeretnél belépni a Bleachizmus kötelékébe? A Tobi-szigeten lesz a főszentélyünk
Nos Feo, ha gondolod, futárkodhatsz (természetesen van szolgálati jármű, de pedálozni kell, mivel a környezetre vigyázunk xP), de én a megszervezésére gondoltam... úgy mint kiosztod a munkát a beosztottjaidnak (persze ahhoz előbb találni kéne néhányat... mint Rei-kunnak... neki sincsenek még beosztottjai xD)Nem tudom, vitt-e virágot, de megborotválkozott xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 20:15:58 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1587 Dátum: 07 dec 17, 20:16:02 » |
|
Igen! Tegnap ezt elég rendesen kibeszéltük, hogy ma Gábornak randija lesz. Szerintem azér húzott el.
Holnap el ne felejtsd megkérdezni a virágot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 20:16:50 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1588 Dátum: 07 dec 17, 20:16:36 » |
|
Hmm, ha jó a munka megoldom egyedül is Minden háznál leparkolok és megnézem a csomag tartalmát az illetékessel együtt^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|