Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1485 Dátum: 07 dec 17, 18:35:29 » |
|
nagy jégmezőn az a jó, hogy repülhetsz mint Superman, csak amíg ő előre repül és azt mondja husss! addig te hátra és azt hogy ssssuhhh!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 07 dec 17, 18:37:57 » |
|
Hát élve tényleg elég nehéz. A tea állítólag az emésztésnek rossz. Egyébként a rák ellen kifejleszettek egy gént a 4-per gént. Mindegy. Egyél sok paradicsomot mer auz is csökkenti a kialakuklásának veszélyét. Ne ennyit a rákról. Van egy része pillangó nevű tea állatólag nagyobb a koffeintartalma mint a RedBull-nak. Barátnőm ezért nem ihat. Kivinné a teázó falát. Ez vicces! Jé 100 oldal!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeee :banan: :banan: :banan: :jupije: :naruto_fain:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 18:40:06 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 07 dec 17, 18:40:15 » |
|
bizony elértük a 100.-at én egyszer megtréfáltam az iskolaorvost a vérnyomásmérésnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 07 dec 17, 18:41:11 » |
|
Nos igen, a vérnyomásproblémák előjönnek egy bizonyos korban... Ünepeljük együtt a 100. oldalt!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 07 dec 17, 18:41:19 » |
|
Idegméreg, vagy sem, nélküle nehezen indul a nap(és nem csak nekem ) Amúgy ha már a teákról van szó, akkor én a zöldteát ajánlom, finom is, egészséges is(legalábbis ezt mondják...még...) Na asszem megyek vissza tanulni, mert már közeledik felém a kaszás...Pápá emberek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 18:42:14 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 07 dec 17, 18:43:13 » |
|
Csak ne legyen benne Guargumi!
Akkor Arvael ez számodra kettős öröm. Gábor mit csináltál? Nekem nem akarták elhinni és kétszer újramérték. Azután közöltem hogy mindig ilyen. ezért hideg a kezem. De nem baj. Állítóla akinek hideg a keze az jó... +18-as figyelmezetés. Befogom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 07 dec 17, 18:44:36 » |
|
Szevasz Der Teufel, azért ne vidd túlzásba a tanulást csak annyit, hogy elkezdtem meditációs állapotba kerülni, olyankor megnyugszom és lassul a szívverésem, szegény meg azt sem tudta, hogy mitől megy lejjebb a szintjelző
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 07 dec 17, 18:46:15 » |
|
Meditálni. Hogy lehet azt kibírni? Fél percig nem tudok csendben maradni, mozdulatlan pedig csak akkor vagyok, ha alszom. Akkor is 10 percenként forgolódom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 07 dec 17, 18:47:39 » |
|
elsőként türelmet kíván kedves tanítványom, sok türelmet és utána lehet kizárni a külvilágot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 07 dec 17, 18:48:28 » |
|
Ezt egyszer én is kipróbálom És 100 oldalas lett :banan:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 07 dec 17, 18:49:47 » |
|
Majd egyszer megpróbálom. Csütötökön úgyis nyelvtan órám lesz. Akkor menni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 07 dec 17, 18:50:44 » |
|
Nem olyan nagy kunszt Lényeg, hogy ellazulj és ne idegeskedj miatta, vajh' már sikerült-e, mert akkor meg amiatt nem fog xDD
Hehe... én meg mindig önkéntelenül is izgulok, hogy "úristen! vajon jó lesz-e a vérnyomásom??!" és erre naná, hogy az egekbe szökik xD Szóval ilyenkor mindig erőt kell vennem magamon, hogy lenyugodjak, bár ezek a szorítós hülyeségek nagyon nem jönnek be xD
Morita, Te valami nagyon elferdített szólást hallhattál, mert eredetileg úgy van, hogy akinek hideg a keze, annak meleg a szíve Enyje, mivé lesz a világ, ha az ifjabb generáció így kifordít önmagából mindent? xD
Ördög, jó tanulást Én ma már kész vagyok, majd holnap hajnalban kelek és tanulok^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 07 dec 17, 18:53:08 » |
|
Nekem egyszer azért lett magas a vérnyomásom, mert a többiek hüleségét végig kellett hallgatnom és tisztára ideges lettem Amúgy meg sensei megdobhatnál ilyen meditációs módszerekkel, rám férne a lazítás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1499 Dátum: 07 dec 17, 18:53:26 » |
|
Nekem mindkét verzió tetszik :P Sensei hajnalban tanulni? :o majd akkor gyere a fórumra úgyis fél 8-ra érek be a melóhelyemre Tanítványom én csak az utat mutathatom meg, de te jársz majd rajta. a lényeg tényleg az, hogy el kell lazulni, kényelmes ülés, lazítás, mély lélegzetek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 17, 18:54:42 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|