Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 07 dec 15, 22:09:50 » |
|
Hú de pörögnek az események! Mindenki a teckóba jár? Igaz én csak azé nem mert 30 km-re van a legközelebbi... Az a javító jutsu engem is érdekelne! (Mindjá kivágom ezt a sz.r gépet az ablakon mer má megint belassult! > )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 07 dec 16, 11:16:16 » |
|
sziasztok! Jó regglet! Ohio gozaimasu! jólesett a nagy szundítás Sensei sikerült haladnom az ásítás elleni Jutsu-val, de csak neked mutatom meg, nehogy Bigi, az ásítóbajnokunk véletlenül elveszítse tehetségét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 07 dec 16, 12:10:58 » |
|
Most [...] jaj, most, hogy leírtad a szót, "ásítás", rögtön megfertőzödtem vele - már megint xD De köszönöm nagylelkűséged, akkor várom, hogy megsúgd nekem a jutsu mikéntjét, aztán majd átadom Miku-channak is xP
Ja, amúgy igen, jó reggelt mindenkinek^^" Egész délelőtt Anyu bemutatóját szépítgettük (majd tartani fog egy előadást ma délután :-X ), s nemrég lettünk kész vele Mindenesetre most már tényleg elő kéne szednem a tanulnivalóimat a japán törihez - kedden vizsgázom belőle :-X
Gábor, esetleg nem lehetne kicsit megint babrálni azzal a hócsináló kütyüvel...? Már kezd olvadni a hó xD :'( Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 07 dec 16, 12:22:53 » |
|
megpróbálom megint megbabrálni, remélem sikerül ha nem akkor előre is sorry :-X de dolgozni fogok rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 07 dec 16, 12:24:28 » |
|
Szerencsére nálunk még kb olyan állapotok uralkodnak mint tegnap, hát kbXD Amúgy szép jó reggelt mindenkinek, ohayo Szerk: OMG, éljen a Fanfiction, jounin lettem Jöhettek ifjú geninek > (ne aggódj Csillus, azért te leszel itt az elsőszámú tanítványom :-*)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 12:27:46 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 07 dec 16, 12:29:05 » |
|
Kellemes déli órákat! Nálunk ma reggel esett először, tehát a gép működik, max a távolság miatt csúszott egy napot. Köszi Gabor-sama!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 07 dec 16, 12:32:17 » |
|
Ásítás elleni jutsut emlegetnek neeeeeeee :naruto_meglepodik: Amúgy jó "reggelt"! Gábor ténylegújra bekéne indítanod a kütyüdet mert a végén még elolvad a hóemberem :naruto_sir:
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 07 dec 16, 12:43:07 » |
|
Igyekszem, csam még megfelelő energaiellátást kell biztosítanom. A mostani egyenlőre nem elég ahhoz, hogy elinduljon a hóesés ;D De köszönöm a bíztatást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 07 dec 16, 12:43:56 » |
|
Jó reggelt kedves Bigi du fél 1 kor! Gábor-sama a hó géped állítsd át, hogy a dél békési szektort ne szórja! Itt eléggé esik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 07 dec 16, 12:45:19 » |
|
Inkább hozzon onnan egy kis havat xD Gábor: na, akkor szobabiciklit felállítani, hozzákötni a szerkentyűhöz és máris lehet tekerni az energiát xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 07 dec 16, 12:46:55 » |
|
aha, meg is van a hiba nem tud egyszerre nagyobb területet beszórni, hmm még gondolkodom a megoldáson ??? Bigi van ideiglenes megoldásom, hogy megmentsd a hóemberkéd Gyorsan tedd be a hűtőbe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 13:03:19 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 07 dec 16, 13:09:30 » |
|
Oh oké hogy, én erre nem is gondoltam Remélem be fog férni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 13:20:44 írta Bigi »
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 07 dec 16, 13:25:08 » |
|
valahogy megoldjuk, hogy beférjen. Kér valaku pöttyös túró rudit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 07 dec 16, 13:26:08 » |
|
Éééén! (upsz, ez egy szó... akkor még mit is írjak ide...? Hmmm... ??? << gondolkodik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|