Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 07 dec 15, 19:03:44 » |
|
Külömben nem semmi a gyerek... Nyáron 40 el száguldozott a határban a földúton a simsonjával! Oszt mázsa fölött van a gyerek! Képzelhetitek milyen látvány! Én 4 keréken majd felborultam....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 07 dec 15, 19:20:08 » |
|
Hm nekem már 10 fokban is fájt a motorozás, főleg 130 fölött már lefagytam. Nemhiába a normális motoros télen azért pihnteti a dolgokat. Szal le a kalappal az ismerősöd előtt!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 07 dec 15, 19:22:18 » |
|
Hú emberek! Jojóznak a szemeim! Mennyit termeltek egy nap alatt:) Nos a stadionos dolgot el tudnám képzelni > Ja, és külön köszönet az én nagyszerű Gábor senseiemnek! Biztos megtudta hol lakom, mert reggel óta megállás nélkül esik:D És úgy nézem meg kell gondolnom mikor írjak emotikonokat mert szokássommá vált a túlzásbavitelük:D:D Ugye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 07 dec 15, 19:52:54 » |
|
Mármegijedtem hogy elolvad a hó, de azóta már itt is elkezdett szakadni, építettem is egy kis hóembert nővéremmel
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 07 dec 15, 19:56:13 » |
|
Nálunk nem tapad eléggé a hó hozzá, nagyon friss... Ja és gomen! Elfelejtettem az új tagot köszönteni! Szóval köszöntlek! Én Rei-kun vagyok, a takarítószemélyzet vezetője, és a nagyszerű Gabor-sama legfőbb tanítványa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 07 dec 15, 20:09:16 » |
|
Nos, ha valaki nap folyamán még felkukkantana ide annak Oyasumi nasai:) Aki csak holnap annak Ohaiou gonsaimasu!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 07 dec 15, 20:12:42 » |
|
Oyasumi Máris mész, még csak negyed 9XD Én még jó sokáig fent maradok És szenvedek a ragnarokkal, jaj de jó :-X És animézek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 07 dec 15, 21:24:17 » |
|
sziasztok! örülök, hogy sikerült sokatokat felvidítanom. Bigi üdvözlöm a nővéredet és küldöm a neutralizálód mozgalmas napom volt. Mint ahogy láttátok is dolgoztam a gépen, házimunkát végeztem és most jöttem meg a Tesco-ból, úgyhogy elég fáradt vagyok megyek is pihizni jó éjt mindenkinek! oyasuminasai!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 15, 21:37:27 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 07 dec 15, 21:38:24 » |
|
akkor neked küldöm a következőt Sensei és holnap jövök és akkor kiosztom a többit is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 07 dec 15, 21:40:19 » |
|
Én kettőt is akarok, ha az egyik elromlana Vagy van vmi különleges Javító no Jutsud is? Amúgy úgylátszik ma mindenki megrohamozta a Tescot, Gabesz, Kenshin... még anyámék is ma reggel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 07 dec 15, 21:41:12 » |
|
igen van javító Jutsum úgyhogy a gond van, csak szóljatok és megjavítom és küldöm a tied is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 07 dec 15, 21:46:14 » |
|
Rendben kidolgozom KNTS-m nah de most tényleg megyek mert mindjárt lefejelem a billentyűzetet, mint vasorrú bába a mágnesasztalt oyasuminasai!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|