Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #855 Dátum: 07 dec 12, 06:23:41 » |
|
Tudna nekem mondani valaki egy alsó korhatárt? Szeretnék tag lenni... Vagy ha nem vagyok elég idős takarítót felvesztek??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #857 Dátum: 07 dec 12, 12:20:04 » |
|
ha a feltételeknek nem felel meg akkor a takarítók vezetőjeként én elfogadom , ha meg megfelel akkor meg ugye autómatikus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #858 Dátum: 07 dec 12, 12:36:39 » |
|
Ugyanazt tudom mondani mint tiXD Zemori-san: dejó, végre nem vagyok egyedül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #859 Dátum: 07 dec 12, 13:00:42 » |
|
És akkor ő fogja egyedül takarítani a Tobi szigetet? Amúgy rég nem voltam, mert kezdődik a vizsgaidőszak (+csomó beadandót le kellett adni még uccsó héten)... Kéne kagebunshin... csinálnék párat és ők mennének helyettem ZHzni + ők olvassák el helyettem a tankönyveket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #861 Dátum: 07 dec 12, 13:25:55 » |
|
addig is időt az én Jutsu-mal is megtakaríthatsz már nem kell sok és teljesen befejezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #862 Dátum: 07 dec 12, 13:35:55 » |
|
Most már mindenkinek van Gáboron kívül házifeladata, kage bunshinok készítése Vagy ha nem sikerül, kéne csinálni automatát a szigetre, ami olyan bogyót árul h klónod lesz tőle (kicsit hasonlít a bleaches lélekcukira, csak ez nem az )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #863 Dátum: 07 dec 12, 13:58:38 » |
|
azt hittem "öreg" korunkra már nem kell házit írnotok. De akkor döntsétek el, hogyy megtanuljátok a Kage Bunshin no Jutsu-t vagy kezdjek el összerakni egy Bunshin tabletta adagolót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #864 Dátum: 07 dec 12, 14:32:01 » |
|
Jöhet mind2 mivel mi fejlettek vagyunk és a fejlett régiókban minden van Ki hogy szereti Én benne vagyok ,hogy gyere És te irányítanád a takarító személyzetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #865 Dátum: 07 dec 12, 19:01:03 » |
|
Akkor úgylátom az új tag/takarító felvéve , a Bunshin tabletta tetszik (többszörös változat is van ?)! Sikerült egy osztálytársam megtéríteni! Eddig csak Avatart nézett, most elkezdett animékat (van mit behozni ) pl. FMP, FMA és persze Narutot. Valódi fanatikus lett! Ezen felbuzdulva, hittérítést vállalok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #866 Dátum: 07 dec 12, 19:10:40 » |
|
Nos az első csókolomozást 14 évesen kaptam:) De vénembernek még nem neveztek... Szóval ezennel elfogadom a megtisztelő kinevezést miszerint én leszek a takarítószemélyzet vezetője:D Nos akkor ha hivatalos, be is írnám az aláírásomba... Akkor hivatalos???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #867 Dátum: 07 dec 12, 19:13:32 » |
|
HIVATALOS!!!!! Sztem Én is megtérítettem 5 évfolyamtársamat Szóval hittérítés miatt hozzám is lehet fordulni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #868 Dátum: 07 dec 12, 19:14:35 » |
|
Én, mint az egyik Sannin, ezennel kijelentem, hogy hivatalos Üdv soraink közt, takarítószemélyzet vezetője! De még toboroznod kell tagokat takarításra, mert egyelőre csak Te vagy :-X Mindenesetre be lehet írni... ja, és akkor megragadnám az alkalmat, hogy régi-új tagok figyelmét ismételten felhívjam arra, ha még oda tudják nyomorítani, akkor valahová azt is írják már ki, hogy Rejtett Marada faluban vagyunk, Tobi-szigeten xD Vagy valami hasonló xP Köszönöm szépen! ...közérdekű információinkat hallották...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #869 Dátum: 07 dec 12, 19:17:20 » |
|
Én is szeretnék tag lenni,bár nem takarító És mivel néninek hívnak(fiú létemre,ezért ezt lehet csókolomnak venni,bár már úgy is köszöntek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|