24 nov 17, 23:39:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 593054 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #630 Dátum: 07 dec 05, 23:11:17 »

Hű, de sokmindenről lemaradtam az utóbbi pár napban! De most így 14 oldal elolvasása után...
Jobbnál jobb ötleteket olvastam. Zászlóhoz talán csak annyi kiegészítés, hogy azért majd kérdezzük meg az őslakosokat is, hátha nekik már van valami zászlójuk. Tiszteletünk jeléül, hogy megosztják velünk lakhelyüket, a sarokba betehetnénk kicsiben az ővékét is.
A szigetünk ici-pici, de szép nagy selfterülete van, szóval vizisportok is lehetnének dögivel azon az olimpián. (pl. ki tud gyorsabban elevezni kicsiny csónakjával a cápa elől. járóbottal >Nevet)
Havazós tél sajna nincs azon a szélességen, így a téli olimpia bukta. Szomorú
Az édességeket én is szeretem (minden reggel 2 túrórudi a reggelim), de szerintem nem csoki/túrórudiautómaták kellenének minden sarokra, hanem kellemes kávézók, cukrászdák. Ott jobb a hangulat.
Tobi image központ? Ki lesz a reklámarcunk?
A tútisták üdvözlésekor meg nem angolul kellene őket köszönteni. Magyarok vagyunk, népszerűsítsük a nyelvet! (ez most olyan magyar tanárnénis volt)
Dallas: kis helyesbítés. Patrik Duffy az imádott babaarcú, a "halálból is feltámadok" Bobby volt. Cliff valami Ken Kercseval (nem tudom hogy írják) volt. Ahhoz képest, hogy nem szerettem, egész jól emlékszem rá. Hűűű, de öreg vagyok.
Banándemokrácia jöhet!!! Nemzeti italunk meg a banánsharingan lesz a banánshake mintájára. Apropó. Himnuszt már választottunk?
Az animemaratonról meg csak annyit, hogy a családomat már kiakasztottam, mivel "állítólag" ha animéket nézek, napközben hozzám sem lehet szólni, éjjel meg akkor fekszem le, mikor a többiek kelnek, de akkor is csak 1-2 órát alszok és folytatom. De jó volt kollégistának lenni... Utolsó 3 évben nem nagyon volt szobatársam (mindegyik a pasijánál élt szinte mindig). Senki sem szólt bele hány órát, és mikor nézem. Nyelvesít
Na, remélem mindenre írtam amire akartam válaszolni. Most megyek AA-ra, és keresek egy jó animét.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Miku-chan
Vendég
« Válasz #631 Dátum: 07 dec 06, 00:04:51 »

Na sziasztok Öregeim!
14 oldal?! Az tényleg nem semmi, akkor nem nagyon unatkoztál így estefelé Nevet

Hmm, animemaraton... nézzük csak én annó, két hét alatt néztem végig a Narutot + shippuuden addig megjelent részeit (asszem 21 volt). Még jó, hogy nyár volt, egész nap a szobámban voltam szinte csak kajálni meg wc-re jártam ki, meg azért a minimális kommunikációt tartottam a családdal. Nevet
Hát én is hajlamos vagyok arra, hogy a gép előtt ragadjak, ha elkezdek nézni valamit. Vizsgaidőszakban kifejezetten tartózkodni szoktam attól , hogy mindenféle új animébe kezdjek (persze ez nem mindig sikerül), különben előfordul, hogy erősen csökken egy-egy vizsgám teljesítésének sikeressége.Nevet
Valamint nálam is jellemző, hogyha elkezdek nézni valamit, akkor kb 3-kor eszembe jut, hogy na mostmár tényleg nem ártana lefeküdni, ez főleg akkor gáz, amikor már délután óta animét nézek és már az agyam se fogja olyankor igazán, hogy mi is van. ;D
Ilyen szempontból szeretek beteg lenni, olyankor kifejezetten gyógyító hatása van az egész napos animenézésnek. Nevet

Ja, és én is úgy szeretek ilyen fanatikusokkal lenni.

Szeretlek Titeket!  :'(
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #632 Dátum: 07 dec 06, 01:49:46 »

Ha már az animmézésről van szó.... Én nagy lelkesen lefeküdtem aludni ,hogy nah hajrááá... Jelzem nem jött össze...(több,mint 1,5 óráig fetrengtem) Pedig igyekeztem... Aztán eszembe jutott,hogy ma megtudtam mi van az 1 akció amv elején anime... Kenshin... Szerintem innen már sejtitek a programom  Nevet Gép bekapcs és nézés ikszdé De mostmár le kéne feküdnöm  :-X
Nah majd öreg napjaimban bepótolok mindent...
Pedig ooooolyan jóóóóóóóóóóó!
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #633 Dátum: 07 dec 06, 07:43:42 »

örülök, hogy gyűlnek a sportágatk Nevet a Himnuszhoz visszatérve igen elkezdtem írni csak elakadtam így arra is várom az 5leteket Nyelvesít Anime nézés témában hát én úgy 4-5 órákat néztem a Narutot bár bevallom nehéz volt otthagyni de én szeretek aludni Nyelvesít A Bleach-re visszatérve maga a szó nem öblítőt jelent angolul? Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #634 Dátum: 07 dec 06, 07:46:07 »

Nem fehérítő?? Azt hiszem visszamegyek aludni, akkorákat ásítok, h megfájdul az állkapcsom...  :Mosolyog
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #635 Dátum: 07 dec 06, 07:59:42 »

megnéztem a szótárban. tényleg fehérítőt jelent Nevet na tessék kellett nekem elolvasni az asítós részt most én is ásítottam egy hatalmasat Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #636 Dátum: 07 dec 06, 08:58:17 »

>Nevet az ásítás ragadós Xd Csinálhatnánk ásító versenyt is ,igaz abba nem neveznék de ha van jelentkező? Nyelvesít
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #637 Dátum: 07 dec 06, 09:02:35 »

akkor a felhívás megtörtént várjuk a jelentkezőket Nyelvesít visszatérve a feltuningolt tolókocsiverseny 5lethez, nnak lehetne egy második része amikor el kell kapni az elszabadult tolókocsikat Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #638 Dátum: 07 dec 06, 11:12:42 »

Úgy érted, a bennük lévő személyekkel? Nevet ~csak nem bírja ki, ő is elásítja magát~
Naszóval... apropó, Bleach... a DB verzió még nem jött ki... pedig reméltem, még mielőtt ma elindulok japánra, megnézhetem :'( Mééé késik?! *brühü

Hát, ha vizsgaidőszak van, általában tuti belekezdek egy új anime nézésébe :-X De én is lökött vagyok, mert egyre hosszabbakat szemelek ki xDD Mindenesetre majd meglátjuk, idén hogy járok Nevet
De olyankor én is csak kajolni (illetve kaját vadászni... mert természetesen itt kajolok, Ubulkám* előtt Nevet ), meg wc-re járok ki a szobámból... esetleg pár perc Anyu-körbeugrálás, mikor hazajön, hogy ne érje szó a ház elejét xD Alvás? Az jó, de már csak akkor indulok el, mikor már majd' leesik a fejem... és még olyankor is van, hogy vlmi izgalmas résznél van és akkor az az egyetlen szerencsém, hogy már túl fáradt az agyam, hogy ilyeneken elmélkedjek és így el tudok aludni xD

*Ubul: számítógépem, aki nem tudná Nevet
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #639 Dátum: 07 dec 06, 12:41:09 »

Olyankor én is átalakítom multifunkcióssá a szobámat Nyelvesít Begyűjtök mindent,ami kellhet Nyelvesít
Ez a tolókocsi fogós dolog halál ikszdé
Vizuális típus vagyok és elképzeltem  :naruto_lol:
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #640 Dátum: 07 dec 06, 12:43:12 »

akkor elérte a célját Nevet de szerintem egész jó kis sport elől száguldozik a tolókocsi utána meg robognak az "öregek" Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #641 Dátum: 07 dec 06, 12:46:15 »

Azt hiszem ez a sziget biztosítani fog mindenkit arról,hogy nem fog senki elhízásban szenvedni Xd Garantált jó fizikai állapot ikszdé Még ha nem is nevez be semmire menekülni a tolókocsik elől nem rossz dolog főleg ha feléd robog  :naruto_lol:
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #642 Dátum: 07 dec 06, 12:48:34 »

ugyanakkor tele leszünk mókával Mosolyog látni, hogy valaki épp kitér a tolókocsi elől, egy másik meg fut utánna Nevet akkor a túristapark, a járóbot no jutsu, a Tobis/akatsukis lufikat üldözők, szóval lesz min kaccagni és nem fogunk unatkozni Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #643 Dátum: 07 dec 06, 12:50:00 »

Hosszútávú kacagás sportágat is nyitni kéne ezután :naruto_lol:
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #644 Dátum: 07 dec 06, 12:56:26 »

aztán lehetne oldalfájó verseny is mert ennyi nevetéstől biztos hogy fájni fog az oldalunk Nevet
Naplózva

Aláírás
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins