Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #615 Dátum: 07 dec 05, 19:56:57 » |
|
Huh akkor én nagyon nem vagyok képbe... Vagy nem láttam vagy hát igen az öregedés jelei :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #616 Dátum: 07 dec 05, 20:08:38 » |
|
Cliff az nem a Patrick Duffy vagy ki volt? ??? Tudjátok, aztán több családi tv-sorozatban is szerepelt... vagy már az én memóriának csúfolt valamim sem müxik rendesen xD Uh... az az utsó pár rész... annyira, de... annyira zavaros volt + olyan jól elszúrták, hogy ihaj! Látszott, hogy már nem az eredeti történethez van köze, hanem amolyan demokrácia zűrzavarosodott el ott is
Mindenesetre akkor mit szólnátok ehhez, öt karikának: Tobi maszk, Sharingan, Byakugan, Rinnengan és akkor még valamit ki kéne találni... hmm... megvan! Két Sharingan lesz: egyik Uchiha MS, másik Kakashi MS és így mindenki boldog is happy (legalábbis mi hatan xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 07 dec 05, 20:15:59 » |
|
Mindenki, mert a sharingan elintézi egy genjutsuval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #618 Dátum: 07 dec 05, 20:17:35 » |
|
esetleg az egyik sharingan helyett egy rasengant is berakhatnánk, h igazságos legyen (észrevettétek, a narutóban mennyi szó végződik "gan"-nal? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #620 Dátum: 07 dec 05, 20:26:51 » |
|
Mily nagylelküek vagyunk És ilyen sportágak nincsenek sehol máshol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #621 Dátum: 07 dec 05, 20:30:02 » |
|
Azt hiszem az anime-maratonban lenne esélyem... A két napot már kisujjból kirázom, végre lenne vmi haszna a függőségemnek.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 07 dec 05, 20:39:22 » |
|
Há most játszunk ki mond nagyobbat? Szerintem simán egy szinten vagyunk ezek szerint, max. csak maga az anime tud eltántorítani.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #625 Dátum: 07 dec 05, 20:48:36 » |
|
Sztem az itt "jelenlévők" közül ez a sportág sokunknak edzés nélkül is menne Én 10 dvd-nyi Narutot néztem meg 2 * egymás után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #626 Dátum: 07 dec 05, 20:51:28 » |
|
Jah, edzés minek ide, megy ez bármikor, bárhol, felkeltenek éjszaka közepén álmomból és sorban mondom az animéket (idézve fizikatanáromtól, aki mindig azt mondta h úgy tudjuk a fizikát, ha felkeltenek minket hirtelen, tudjunk mindentXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 07 dec 05, 20:54:08 » |
|
Testvérem akkor írt le teljes mértékben, mikor benyított hajnali 3kor a szobámba és még nagyban néztem a Narutot. Na azóta is azzal sz*vat, de szerencsére elköltözött, szóval már az éjszaka is az enyém..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 07 dec 05, 20:58:34 » |
|
Nálunk nyári szünet közepén akkor akadt ki anyum,hogy ő délutánra ment dolgozni és 11kor kelt én meg felvoltam "csöppet" fáradtan és mentem a Chappuchinómért mertmár csak 2 rész volt hátra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 07 dec 05, 21:05:02 » |
|
Be kell valljam, szeretek hasonló fanatikusok körében lenni! :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|