Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #525 Dátum: 07 dec 04, 11:18:43 » |
|
végülis a mi szigetünk, nem? egységben az er(n)ő (nem tudom ezt miért írtam, de jól hangzik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #526 Dátum: 07 dec 04, 15:13:20 » |
|
Érdekes lenne,ha hiába a mi szigetünk,nem lenne hely ahol ki tudunk kapcsolódni,ha épp ahhoz van kedvünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #527 Dátum: 07 dec 04, 15:22:27 » |
|
de akkor már a legszebb és a legnyugisabb részt foglaljuk le magunknak csapdákkal körülvéve hogy nehogy besunnyogjanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #528 Dátum: 07 dec 04, 16:17:02 » |
|
Inkább a turistákat kéne elkerült területre vinni, bár nem is kell olyan sok turista :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #530 Dátum: 07 dec 04, 17:23:03 » |
|
túristakert ez jó de akkor már fizessenek hogy mutogassuk őket magunknak nemtom érthető volt-e :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #532 Dátum: 07 dec 04, 17:31:16 » |
|
Oda akkor járok Ero Sennin barátommal ha nőket akarok kukkolni Ha túristákat sasolnék "természetes" környezetükben akkor ellátogatok a túristakertbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #534 Dátum: 07 dec 04, 17:37:59 » |
|
semmi baj én is ugyanígy vagyok így hétvége felé szerintem egyszerűen meg lehet oldani, berakunk pár szobrot pár szép épületmakettet meg pár látványosságot, kapnak pár fényképezőgépet meg kamerát és kész is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #535 Dátum: 07 dec 04, 17:39:02 » |
|
max játékfényképezőt kapnak, mert nehogy már a pénzünket drága fényképezőre és kamerára költsükXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #536 Dátum: 07 dec 04, 17:41:02 » |
|
Na ja. Ha meg véletlenül elengedik a Tobi-lufijaikat/Akatsukis lufijaikat, amiket a reptéren, érkezésükkor kaptak, hát így jártak... majd a mi hivatalos lufifogóink elkapják őket és visszatérnek hozzánk! Apropó, kéne feladni majd valami hirdetést hivatalos lufifogóra! Meg munkaköri leírást meg ilyenek! xD Na-na...?^^ Moonie-channal egyetértek... hozzanak ők, elvégre túristák! xD Vagy kapnak olyan mekiben happy meal menühöz járó egyszerhasználatosat xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #537 Dátum: 07 dec 04, 17:46:04 » |
|
Ne csináljátok már, hogyne létezne anime-túrizmus?? Hiszen az összes animét először nálunk mutatják be!!! Szerintem ez épp elég hatással bír a fanatikusokra.. meg persze már vannak látványosságaink!! Ott a Bleachizmus titkos szentélye (arról majd vmi homályos fotót mutogatunk), meg a vámpírkert....stb. Mi kéne még? Mellékesen ez mind a vízre építve (vagy a levegőbe), hiszen maga a sziget olyan kicsi, h max 50 ház fér el rajta!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 04, 17:46:38 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #538 Dátum: 07 dec 04, 17:56:13 » |
|
Meg is van a hírdetés a lufifogókra. Így hangzana: Szereted a kihívást? A jó levegőt? a változatos és szép tájat egy kicsi szigeten? Ha igen akkor várunk a Tobi-szigetre lufifogó munkakörbe. Feladatok: A túristák által elhagyott Aktsukis/Tobis héiumos lufik levegőben való elkapása és visszajuttatása a sziget lakóinak. Elvárás: gyors mozgás, magasra ugrás illetve repülőképesség valamilyen módon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|