Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #420 Dátum: 07 nov 29, 22:15:26 » |
|
Csillus, nem tudod mi az a host? Hát ejnye-bejnye Arvael, majdnem, Ouran High School Host Club, ami még mindig a 2. kedvenc animém, mindenkinek ajánlom Nah szal kell egy host club, tele überhelyes bishi hostokkal természetesen (aki nem tudná, van host bár japánban, szal helyes csávók szórakoztatnak lányokat, na nem úgy, hanem csak beszélgetni szabad lehet h ez így nem túl izgalmas, de én azzal is ellennék, h csak bámulomXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #421 Dátum: 07 nov 29, 22:20:13 » |
|
ezek nagyon is jó 5letek főleg a sportosak. a járókereteke meg majd én lefestem nektek és igazatok van a Forma1 nem maradhat el és rendezhetnénk egy saját verziót is tolókocsikkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #422 Dátum: 07 nov 29, 22:22:44 » |
|
Opp! Majdnem! xD Duplán is.
1) éreztem, hogy valahonnét hiányzott egy "high" xD 2) majdnem Végzet Völgyét írtam
Forma1-et én személy szerint nem csípem, de majd nem kapcsolok oda, mikor az megy, Ti nézhetitek Én maradok a Foci VB-nél^^ Ja, amúgy Moonie-chan... minek Neked host club bishikkel? Mikor ott a háremed a Bleachizmus főszentélyében? (... bakker... belegondolva lehet, hogy rossz ötlet volt ezt felemlegetni, ha visszaemlékszem, a másik fórumon meddig fajultak el a dolgok, mikor Kumiko-channal elkezdtétek ezt tárgyalni... ??? umm... :-X )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #423 Dátum: 07 nov 29, 22:23:34 » |
|
Tőlem bármi lehet a neve a stadionnak, csak legyen pár. És legyen egy jó focicsapatunk is mellé Jah szállásról jut eszembe, hogy én egy jó kényelmes babzsákot is rendelek . Jiraiya-riasztót ellenzem !!! Host Clubba akkor vok benne, ha helyébe piroslámpás negyed is lesz. Jah meg forma1-nél: csináljunk mi is egy pályát, ami nagydíjra alkalmas lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #424 Dátum: 07 nov 29, 22:31:10 » |
|
Jiraiya-riasztót ellenzed??? Um... oké, megpróbálok most nem gondolkozni, mielőtt nagyon elszaladna a fantáziám, ennek mi oka lehet ~már késő~ Khm. Mindenesetre ez esetben... nehogy a másik nem tagjai azt higyjék, hogy biztonságban lesznek, ha az onsenbe mennek x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 07 nov 29, 22:34:54 » |
|
Én meg támogatom a Jiraiya riasztót... Kezdenék félni a fürdőkbe.... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #426 Dátum: 07 nov 29, 22:37:45 » |
|
ugyan már egy kis szórakozás neki is jár. csak majd engedjen engem is oda vagy ezt inkább nem kellett volna mondanom? :-X na jó ígérem hogy nem kukkolok. sokat legyen sziget (nem az a sziget) ünnepünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 07 nov 29, 22:52:00 » |
|
Öreg nyanyákat akartok kukkolni? Szerintem lehetne sziget ünnepünk, ahol lehetne ilyen jelmezes felvonulás [az istenért nem jut eszembe hogy mi annak a neve...öregszem] és ezen az ünnepen kipihenhetnénk a sok buli fáradalmait
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #428 Dátum: 07 nov 29, 22:53:25 » |
|
Bulival kipihenni a bulit, hmm, nem rossz 5let Arvael, rossz felfogás: bishikből sosem elég
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #429 Dátum: 07 nov 30, 08:47:06 » |
|
hmm Tobi-fesztivál? ez jól hangzik a sportrendezvényekhez eszembe jutott még a fedettpályás ki tud magasabbra nézni verseny, ami örök klasszikus téli sportnak meg csúszkálás a járdán, hógolyók elkerülése, és persze szánkózás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #430 Dátum: 07 nov 30, 10:03:47 » |
|
Nem rossz ötlet. De hogyan nézhentnének ki ennek az extrém válltozatai. pl.: kitud magasabra nézni egy vodkás üveggel a szájában, vagy seggen csúszkálás a járdán
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #432 Dátum: 07 nov 30, 12:32:23 » |
|
A Tobi-karneválnál lenne a Tobi maszkosbál is ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 07 nov 30, 12:41:29 » |
|
Valamikor Szent Tobi napját is meg kéne tartani.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
|