24 nov 16, 17:31:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592347 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Narutorban
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #210 Dátum: 07 nov 15, 22:54:47 »

Hát én jártam társastáncra 4.5 évig..és elég jól ment csak nem akartam versenyre menni mert ott mindíg félholtra izgultam magam és egyszer voltam akkor se volt túl rossz csak nem kaptam annyi pontot mint amennyit szeretem vna és hát...
még fél évet lenyomtam aztán abbahagytam ..mondván meguntam h engem piszkát a tanár(keresztapum)
és ennyi...
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #211 Dátum: 07 nov 15, 22:55:59 »

Sziasztok!
Egy ideje már nézegettem, hogy sok embernél ki van írva, hogy ANYAPA tagja. Na most végre megtudtam mit jelent ez. Csatlakozhatok? Azthiszem a feltételeknek megfelelek.
Lassan 25 leszek, amíg tanítottam napjában 20-25-ször "lecsókolomoztak" (most éppen munkát keresek, ha valaki tud egy jó tanári állást szóljon), ide s tova 10 éve nézek animéket (kis szünetekkel), szeretem a Bleach-et (bár nem Hitsugaya-fan vagyok), és kitűnő ötletnek tartom a Tobi szigetet, mint nyugdíjas animenézők otthonát.
Na jöhetek?

U.í: egész jól táncolok, de a párom falábú, szóval én is társat keresek
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #212 Dátum: 07 nov 15, 23:08:29 »

Természetesen várunk szerettel! Nevet Most már Te is kiírhatod, hogy az ANYAPA tagja vagy! :naruto_fain:
Ja, és a további ötleteket is várunk, ha van - tudod, hogy minél jobban megfeleljen az igényeknek a Nyugdíjasotthon^^
Egyébként kíváncsiságból megkérdezhetném, hogy milyen szakos tanár vagy?^^

Narutorban: hú, 4,5 évig! Az nem semmi! Nevet
Nekem Anyum hastáncolt jó ideig, de aztán félbemaradt, bár itthon néha még szokott gyakorolni^^ Aztán megtanított pár alap... hmm.. nem lépés... öh... mozdulatot (xD) nekem, annyi megmaradt, de többet én se tudok.. viszont Shakira-számokhoz jól jön^^ xDD

Amúgy "tánc-karrierem" nem rövid... de csak akkor untatnálak Titeket vele, ha vlkit esetleg érdekelne, amúgy nem xD elég.. hm... "színes" ... úgy... viszonylag xP

Felkiáltás: GYEEEE JÓÓÓ!!!!! Már chuunin vagyok^^
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 23:11:33 írta Arvael » Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #213 Dátum: 07 nov 15, 23:15:40 »

Én hallgatlak a tánckarrieredről szeretettel!
Orpheus: Szeretettel köszöntlek köreinkben!!!
Az én esetemben az eddigi pasijaimról elmondható,hogy vagy rühellte a komoly táncot,vagy épp vmi nagyon tanulós időszakba volt esetleg a munka miatt nem volt jó az időpont.

Az én "karrierem":4 évesen kezdtem balettal 5.-es koromig,majd elrepedt a tépdem,a doki kerek perec kijelentette hogy a táncról le mondhatok több évig,és ha el akarom kezdeni ujra előbb vizsgálat... Ki voltam akadva rajta...
Az akkori rugalmasságom fele sincs meg... Szomorú Utána modell tánccal próbálkoztam,mondván hogy az nem olyan megerőltető,nem az én világom.
Majd egy év társastánc 1 év kihagyás és most 4 hónapja hastánc és volt már egy fellépésünk  Nyelvesít
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #214 Dátum: 07 nov 15, 23:25:37 »

Aravel: magyar és földrajz.
ötletként csak annyit írnék, hogy nem csak anime nézésre kellene korlátozódnunk, hanem a mangáknak is teret kellene engedni. Ímádom azokat.
Egyébként amellett, hogy csókolommal köszönnek a suliban (merthogy ott muszáj) simán 16-nak néznek.  Sajna eleinte a diákok is így voltak ezzel. Na így tarts fegyelmet egy osztályban!

Ami a tánckarrieremet illeti, elég sok tánccal próbálkoztam már (társas táncok után ír-tánc, hip-hop, fashion dance, csupa olyan, amihez nem kell pasi), de ilyen idős fejjel sajnos abba kellett hagynom idő hiányában. Szomorú
Naplózva

R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #215 Dátum: 07 nov 15, 23:49:46 »

Tánc: Hát ez... egy olyan téma számomra, ami övön aluli ütés... (boooing, auucs).
Szóval annyira értek hozzá, mint Lee a Genjutsuhoz... Najó azért tudok:
1. pogozni Mosolyog
2. részegtáncot járni, több kevesebb sikerrel (a dülöngéléseket is külön mozdulatoknak kell venni Nevet, szal egy naggyon naggyon bonyolult és összetett valami)
3. tűz körül ugrálva "huggasaggahugahugga" ordibálású ősember eredetű nóta táncolása
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #216 Dátum: 07 nov 16, 12:09:12 »

Na, én már a nevét is tudom a rejtett falunknak a Tobi-szigeten! Madaragakure no Sato! Azaz rejtett Madara falu! Nevet Aki nem érti, nem spoilerezem el, aki érti, az meg nevessen xD Éés... a Tobis topicban találhattok némi infót (meg a japánosban), ha mégis érdekelne.
Mindegy.

Látom mindenkinek (?xD) van némi előélete tánc-téren. Ez jó^^ Jó ramen-bulikat fogunk tudni csapni^^
Orpheus: oké, manga! Felírom! Nevet Akkor azokból is kérünk megjelenési előtt lemeózás céljából friss fejezeteket, mint epizódokat az animékből. Na, mit szólsz? Nevet
(amúgy ETR-en meg nyitvatartom a szemem, ha van vlmi álláslehetőség számodra, mert szoktak néha lenni... ETR-t használ az egyetem, ahová járok... mint a NEPTUN... csak egyszerűbb kezelni :-X )

Akkor én tánc-regényem ( :-X ):
 Nevet
Első volt a magyar néptánc. Még harmadikban váltottam sulit és ott kötelező volt 3-4. osztályban, de nem szerettem annyira, bár jól ment ;D
Aztán... ööö... 8-ban jártam társastáncra és vlmi rejtély folytán mindig votl partnerem, így aztán elkezdtem a második évfolyamot is, a versenytánc-előkészítőt, de hirtelen nem lett partnerem, úgy meg nem láttam sok értelmét, ha egy lánnyal táncolok vagy egy pöttöm fiúval, akivel nem tudom rendesen a lépéseket gyakorolni, vagy csak egy képzeletbeli valakivelˇˇ" Szal abbahagytam.
Aztán amilyen jó, 9-ben meg volt kötelező tánc suliban, azt is társastánc volt és mit ad Istennő, egy lány párja voltamˇˇ" Lényegtelen...ˇˇˇˇˇˇ"""""
Aztán most februártól elkezdtem ír sztepp táncolni, de az is félbemaradt, kopogós cipőm meg itt kacsintgat rám, hacsak teheti ;D
Ja, igen, meg említett egy-két mozgás Anyutól, ami a hastáncot illeti, de azt nem nevezném aktív táncolás(tanulás)nak xDD
Ennyi.
És akkor a zongorázás meg anno énekkar, mikor még volt is hangom, azokat már nem is említem :-X Ejj, azok voltak a szép (?) idők... << nosztalgia elfogta
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #217 Dátum: 07 nov 16, 16:49:04 »

Nálam a tánc annyi volt, h elsőben jártam vmi néptáncra, és annyi... meg mondjuk amikor senki sem látja denszelek a TV előtt vmi jó számra, de amúgy ennyiXD Én inkább vmi küzdősportot tanulnék meg, pl. kendozni, vagy vmi különlegesebbet Nevet (tehát nem karateXD nem mintha nem lenne különleges, csak...engem nem vonz^^")

És üdv Orpheus a klubban Nevet Madaragakure jól hangzik, és mi lesz a fejpántunkon? Egy matyóhímzés féle madár?ikszdé
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #218 Dátum: 07 nov 16, 18:49:33 »

A nosztalgiázás már bizony a korral jár.

Fejpánt? Minek? Na jó a fiúkat még megértem, nekik el kell valamivel takarni a "se**ig érő homlokukat", na de a lányoknak??? A szememre csúszik, és akkor még szemüvegben sem látom az animéket. De ha már lesz, valami egyszerű kellene, amit még az ilyen vén csontok is meg tudnak rajzolni. Pont, pont, pont vesszőcske... Mosolyog
Naplózva

R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #219 Dátum: 07 nov 16, 19:04:43 »

Szerintem legyen járókeret a jelünk a pánton  kacsint Vagy esetleg műprotézis? Vagy netán hallókészülék? Héééj seggig érő homlok, ezt most szívünkre vesszük (sztem beszélhetek a többi hímnemű társaim nevében is Mosolyog)!
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #220 Dátum: 07 nov 16, 19:09:08 »

esetleg smiley?ikszdé jó kis mosolygós, tudatni a világgal, milyen jó érzés öregnek lenni Nyelvesít
de a stilizált járókeret sem rossz 5let Nevet
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #221 Dátum: 07 nov 16, 20:01:10 »

R: Bocsánatot kérek Tőled ezen elszólásomért és a többi ffi-tól is. :-X
(Még a végén nem lesznek ffiak azon a szigeten a hibámból.)
Gome, gome.

Na igen vannak dolgok, amikről nem szabad nyíltan beszélni, de mindenki tudja, hogy így van. Nevet
Bocsánat, bocsánat nem szóltam!

De gonosz vagyok >Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 16, 20:10:00 írta orpheus » Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #222 Dátum: 07 nov 16, 20:38:04 »

Fejpánt helyett esetlegh tetkó/henna? Nagyon vagány lenne egy mosolygó arc.... vagy mint Dr House-nak lángnyelves járókeret?? Nevet Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #223 Dátum: 07 nov 16, 23:09:55 »

Lángnyelves járókeret??? WOW Max henne ,azért én valamennyire a változatosság híve vagyok,szóval nem bírnék elviseleni a testemen vmi alkotmányt sogáig? Vagy ez egyedi szoc. problem? Nyelvesít 8) :-X
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #224 Dátum: 07 nov 17, 01:48:59 »

Nocsak, máskor alig van itt valaki, most meg nem nézek a népre egy napig, és olvashatom az oldalas hozzászóláokat! Nevet
De nagyon helyes, még mindig jobb, mintha tényleg kihalna a banda!

Ja, és jó hallani, hogy szerény közösségünk egy Tantó nénivel is gazdagodik! Akkor ezennel beköltözött az értelmiségi réteg is? Nevet

Jaj, jut eszembe már régebben elő akartam terjeszteni az ötletet, csak mindig elfelejtettem (hát igen... a kor ), Szóval én akarok (szeretnék) egy vidámparkot (az immár hivatlos) Rejtett Madara faluba! Szerintem nagyon tuti lenne! A szellemvasútban lehetnének az Akatsukisok pl.  :naruto_fain:
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins